Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Blus
Cardigan
Kappa
Byxor
Väska
Kappa
Klänning
Kostymbyxa
Kjol
Kavaj
Kjol
T-shirt
Skjorta
Klänning
Slacks
Kappa
Skjorta
Skinnkjol
Skjorta
Bag
Plisserad kjol
T-shirt
Sneakers
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Linne
Knytblus
Vit blus
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Cape
Kjol
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klännning
Blå klänning
Kavaj
Pullover
Ankelboots
Tröja
Klänning
Byxor
Jeans
Klänning
Kofta
Kappa
Halsduk
Väska
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Pullover
Väska
Byxor
Satinkjol
Klänning
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Boots
T-shirt
Tröja
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
Stövel
Väska
Väska
Kavaj
Pullover
Tröja
Satinkjol
Kappa
Basker
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Skjorta
Pullover
Grön klänning
Kavaj
Väst
T-shirt
Knytblus
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Blus
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Slingbacks
Kofta
Skjorta
Knytblus
Klänning
Väska
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Byxor
Väska
Kofta
Klänning
Linne
Sandaler
Cardigan
Väska
Linne
Kappa
Slipover
Svarta jeans
Klänning
Jeansjacka
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kjol
Väska
T-shirt
Klännning
Linne med spets
Kofta
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

NOOMI – butik i Malmö med vintage och second hand

Hej fina läsare. Ikväll har jag varit på ett jättetrevligt evenemang. Det var NOOMI, butik med second hand och vintage i Malmö, som bjöd in till trevligt mingel med vin och tilltugg och dessutom bra rabatt på kläder och accessoarer av kända högkvalitativa varumärken. Vin och vintage i kombination, kan det bli bättre?

Inne i butiken var det ett väldigt exklusivt utbud. Allt var riktig vintage. Idag är det många som kallar noppiga bomullsklänningar från H&M för Vintage men här på NOOMI var det tydligt att de hade koll på vad vintage faktiskt innebär. Det var mycket Burberry, Karen Millen, Dior, Filippa K, Gucci med mera. Hittade man plagg från H&M eller Lindex var det från limiterade kollektioner i samarbete med exklusiva designers som Missoni och Roberto Cavalli.

Det här vintageminglet var ju egentligen för personer 38+ men vintageälskare som jag är lyckades jag fixa så jag fick komma ändå. Förutom dryck, tilltugg och rabatt träffade jag även en massa trevliga människor. Susanna som har butiken hade ordnat allt jättefint. Hon är väldigt stilsäker och jättetrevlig och delade med sig av bra tips på hur man fyndar vintage och berättade även om de olika produkterna och om dagens vintagemode.

NOOMI vintagebutik ligger på Regementsgatan 7 vid Kronprinsen här i Malmö och har öppet tisdag till lördag och har även längre på lördagarna efter löning. Nu på lördag till exempel! Jag hade faktiskt aldrig varit i den här vintagebutiken tidigare då jag inte är vid Kronprinsen så ofta, men jag kommer absolut gå dit igen.

Jag köpte en jättefin kuvertväska från Moss Copenhagen (bilden längst ner) och sedan en massa knappar i guld i lite olika modeller och stilar som jag kan använda nu när jag försöker lära mig att sy. Har bara lite svårt att få tiden att räcka till just nu men kanske i helgen?  HÄR kommer ni till hemsidan där ni hittar mer information 🙂

Nu ska vi äta en sen middag. Ha en trevlig kväll 🙂
Följ:

Lämna en kommentar

  1. 25 mars, 2017 / 15:04

    Vi har fått in fina Vårkläder. Välkommen att fynda!

Kommentera


Söker du efter något?