Annons: Shoppa min stil

Tröja
Ankelboots
Knytblus
Byxor
Blus
Kappa
Basker
Kappa
Blus
Klänning
T-shirt
Klänning
Pullover
Kofta
Byxor
Tröja
Grön klänning
Kavaj
Linne med spets
Linne
T-shirt
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Byxor
T-shirt
klänning
Klännning
Kavaj
Trench coat
Kjol
Klänning
Skjorta
Sneakers
Kofta
Bag
tröja
Väska
Linne
Kavaj
Satinkjol
Knytblus
Klänning
Topp
Pullover
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Stickad klänning
Väst
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Jacka
Slingbacks
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
T-shirt
Kjol
Tweedkavaj
Knytblus
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Skjorta
Väska
Linne
Linne
Tröja
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
Kjol
Knytblus
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Blå klänning
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Pälsjacka
Linne
Kjol
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
Kjol
Kofta
Blus
Kappa
Klänning
Cape
T-shirt
Kofta
Stövel
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Cardigan
Plisserad kjol
T-shirt
Vit blus
Topp
Kappa
Kavaj
Kappa
Slipover
Jeans
Slacks
Klänning
Pullover
Skjorta
Blå knytblus
Klänning
Skjorta
Klänning
Blus
T-shirt
Gucciskärp
Kavaj
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
Blus
Cardigan
Slipover vit
Kofta
Cape
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kjol
Kappa
Manolo Blahnik
Klännning
Kofta
tröja
Väska
Sandaler
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Tröja
Slipover
Väska
Slipover
Knytblus
Tröja
Svarta jeans
Kjol
Kofta
Boots
Klänning
Kavaj
Tweedklänning
Kofta
Skjorta
Body
Kjol
Slipover
Kavaj
T-shirt
Halsduk

NOOMI – butik i Malmö med vintage och second hand

Hej fina läsare. Ikväll har jag varit på ett jättetrevligt evenemang. Det var NOOMI, butik med second hand och vintage i Malmö, som bjöd in till trevligt mingel med vin och tilltugg och dessutom bra rabatt på kläder och accessoarer av kända högkvalitativa varumärken. Vin och vintage i kombination, kan det bli bättre?

Inne i butiken var det ett väldigt exklusivt utbud. Allt var riktig vintage. Idag är det många som kallar noppiga bomullsklänningar från H&M för Vintage men här på NOOMI var det tydligt att de hade koll på vad vintage faktiskt innebär. Det var mycket Burberry, Karen Millen, Dior, Filippa K, Gucci med mera. Hittade man plagg från H&M eller Lindex var det från limiterade kollektioner i samarbete med exklusiva designers som Missoni och Roberto Cavalli.

Det här vintageminglet var ju egentligen för personer 38+ men vintageälskare som jag är lyckades jag fixa så jag fick komma ändå. Förutom dryck, tilltugg och rabatt träffade jag även en massa trevliga människor. Susanna som har butiken hade ordnat allt jättefint. Hon är väldigt stilsäker och jättetrevlig och delade med sig av bra tips på hur man fyndar vintage och berättade även om de olika produkterna och om dagens vintagemode.

NOOMI vintagebutik ligger på Regementsgatan 7 vid Kronprinsen här i Malmö och har öppet tisdag till lördag och har även längre på lördagarna efter löning. Nu på lördag till exempel! Jag hade faktiskt aldrig varit i den här vintagebutiken tidigare då jag inte är vid Kronprinsen så ofta, men jag kommer absolut gå dit igen.

Jag köpte en jättefin kuvertväska från Moss Copenhagen (bilden längst ner) och sedan en massa knappar i guld i lite olika modeller och stilar som jag kan använda nu när jag försöker lära mig att sy. Har bara lite svårt att få tiden att räcka till just nu men kanske i helgen?  HÄR kommer ni till hemsidan där ni hittar mer information 🙂

Nu ska vi äta en sen middag. Ha en trevlig kväll 🙂
Följ:

Lämna en kommentar

  1. 25 mars, 2017 / 15:04

    Vi har fått in fina Vårkläder. Välkommen att fynda!

Kommentera


Looking for Something?