Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Ankelboots
Kjol
Pullover
Knytblus
Skjorta
Kofta
Skjortklänning
Blus
Stövel
Väska
Kappa
Kavaj
Väst
Grå kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Linne
Kofta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kappa
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Linne
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Kappa
Kofta
Kjol
T-shirt
Väska
Slingbacks
Väska
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Boots
Pälsjacka
Kavaj
Skjorta
Slacks
Kjol
Väska
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Byxor
Stickad klänning
Klänning
Byxor
Klänning
Rosa kostymbyxor
Basker
Pullover
Väska
Skjorta
Sneakers
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Kjol
Klännning
Klänning
Kofta
Blus
Tröja
Jeans
Klänning
Kappa
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Skjorta
Byxor
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Tröja
Väska
Väska
Linne
Skjorta
T-shirt
Cardigan
Slipover
Pullover
Tröja
Kavaj
Kavaj
Väska
Blus
T-shirt
Cape
Pullover
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Vit blus
Kofta
Väska
Kavaj
Klännning
Skjorta
Kofta
Byxor
Bag
Väska
Väska
35   222
64   444
30   394
33   384
23   298

NOOMI – butik i Malmö med vintage och second hand

Hej fina läsare. Ikväll har jag varit på ett jättetrevligt evenemang. Det var NOOMI, butik med second hand och vintage i Malmö, som bjöd in till trevligt mingel med vin och tilltugg och dessutom bra rabatt på kläder och accessoarer av kända högkvalitativa varumärken. Vin och vintage i kombination, kan det bli bättre?

Inne i butiken var det ett väldigt exklusivt utbud. Allt var riktig vintage. Idag är det många som kallar noppiga bomullsklänningar från H&M för Vintage men här på NOOMI var det tydligt att de hade koll på vad vintage faktiskt innebär. Det var mycket Burberry, Karen Millen, Dior, Filippa K, Gucci med mera. Hittade man plagg från H&M eller Lindex var det från limiterade kollektioner i samarbete med exklusiva designers som Missoni och Roberto Cavalli.

Det här vintageminglet var ju egentligen för personer 38+ men vintageälskare som jag är lyckades jag fixa så jag fick komma ändå. Förutom dryck, tilltugg och rabatt träffade jag även en massa trevliga människor. Susanna som har butiken hade ordnat allt jättefint. Hon är väldigt stilsäker och jättetrevlig och delade med sig av bra tips på hur man fyndar vintage och berättade även om de olika produkterna och om dagens vintagemode.

NOOMI vintagebutik ligger på Regementsgatan 7 vid Kronprinsen här i Malmö och har öppet tisdag till lördag och har även längre på lördagarna efter löning. Nu på lördag till exempel! Jag hade faktiskt aldrig varit i den här vintagebutiken tidigare då jag inte är vid Kronprinsen så ofta, men jag kommer absolut gå dit igen.

Jag köpte en jättefin kuvertväska från Moss Copenhagen (bilden längst ner) och sedan en massa knappar i guld i lite olika modeller och stilar som jag kan använda nu när jag försöker lära mig att sy. Har bara lite svårt att få tiden att räcka till just nu men kanske i helgen?  HÄR kommer ni till hemsidan där ni hittar mer information 🙂

Nu ska vi äta en sen middag. Ha en trevlig kväll 🙂
Följ:

Lämna en kommentar

  1. 25 mars, 2017 / 15:04

    Vi har fått in fina Vårkläder. Välkommen att fynda!

Kommentera


Söker du efter något?