Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Klännning
Plisserad kjol
Väska
Blus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Blus
Slacks
Kavaj
Linne med spets
Kjol
Knytblus
Kofta
Body
Svarta jeans
Kappa
Klänning
Skjorta
Basker
Klänning
Skjorta
Kappa
Linne
Boots
Byxor
Kavaj
Kofta
Pullover
Väska
Gucciskärp
Kavaj
Slipover
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Kjol
Jeans
Slipover
Skjorta
Blus
Kappa
Väska
Skjorta
Kofta
Cape
Väska
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kjol
Sandaler
Väska
T-shirt
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Halsduk
T-shirt
Cardigan
Kjol
Väska
Byxor
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Kjol
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Kappa
Pälsjacka
Kofta
Pullover
Tröja
Linne
Väska
Stickad klänning
Tröja
Pullover
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Ankelboots
Cardigan
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjortklänning
Väska
T-shirt
Slipover
Kavaj
Väst
Slipover
Kjol
Sneakers
Kavaj
Kofta
Klänning
Blå klänning
T-shirt
Kjol
Manolo Blahnik
Grön klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Linne
Stövel
Cape
Kjol
Slingbacks
Byxor
Kofta
Pullover
Skjorta
Topp
Kofta
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Klännning
T-shirt
Kavaj
Väska
Vit blus
Plisserad kjol
Klänning
Kofta
Bag
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Blus
Slipover vit
Knytblus
Tyllkjol
Kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
Kostymbyxa
T-shirt
Blå knytblus
Klänning

NOOMI – butik i Malmö med vintage och second hand

Hej fina läsare. Ikväll har jag varit på ett jättetrevligt evenemang. Det var NOOMI, butik med second hand och vintage i Malmö, som bjöd in till trevligt mingel med vin och tilltugg och dessutom bra rabatt på kläder och accessoarer av kända högkvalitativa varumärken. Vin och vintage i kombination, kan det bli bättre?

Inne i butiken var det ett väldigt exklusivt utbud. Allt var riktig vintage. Idag är det många som kallar noppiga bomullsklänningar från H&M för Vintage men här på NOOMI var det tydligt att de hade koll på vad vintage faktiskt innebär. Det var mycket Burberry, Karen Millen, Dior, Filippa K, Gucci med mera. Hittade man plagg från H&M eller Lindex var det från limiterade kollektioner i samarbete med exklusiva designers som Missoni och Roberto Cavalli.

Det här vintageminglet var ju egentligen för personer 38+ men vintageälskare som jag är lyckades jag fixa så jag fick komma ändå. Förutom dryck, tilltugg och rabatt träffade jag även en massa trevliga människor. Susanna som har butiken hade ordnat allt jättefint. Hon är väldigt stilsäker och jättetrevlig och delade med sig av bra tips på hur man fyndar vintage och berättade även om de olika produkterna och om dagens vintagemode.

NOOMI vintagebutik ligger på Regementsgatan 7 vid Kronprinsen här i Malmö och har öppet tisdag till lördag och har även längre på lördagarna efter löning. Nu på lördag till exempel! Jag hade faktiskt aldrig varit i den här vintagebutiken tidigare då jag inte är vid Kronprinsen så ofta, men jag kommer absolut gå dit igen.

Jag köpte en jättefin kuvertväska från Moss Copenhagen (bilden längst ner) och sedan en massa knappar i guld i lite olika modeller och stilar som jag kan använda nu när jag försöker lära mig att sy. Har bara lite svårt att få tiden att räcka till just nu men kanske i helgen?  HÄR kommer ni till hemsidan där ni hittar mer information 🙂

Nu ska vi äta en sen middag. Ha en trevlig kväll 🙂
Följ:

Lämna en kommentar

  1. 25 mars, 2017 / 15:04

    Vi har fått in fina Vårkläder. Välkommen att fynda!

Kommentera


Looking for Something?