Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Kofta
Linne
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Kappa
Knytblus
Slipover
Linne
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kavaj
Svarta jeans
tröja
Väska
Knytblus
Kjol
Topp
Tweedkavaj
Kofta
Tröja
Byxor
Klänning
Slipover
Klänning
Byxor
Skjorta
Byxor
Väska
Kavaj
Linne
Kjol
Klännning
Sandaler
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Blus
Tröja
Stickad klänning
Väska
Grön klänning
Väska
Slacks
Väska
Kappa
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Blus
Cape
Kofta
Klänning
Skjorta
tröja
Byxor
Kavaj
Gucciskärp
Kjol
T-shirt
Väska
Kappa
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Body
Väska
Kjol
Pullover
Linne
Tröja
Plisserad kjol
Klännning
Kavaj
Väska
Blå klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Pullover
Väst
klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Cardigan
Skinnkjol
Linne med spets
Skjorta
Cape
Skjorta
Blå knytblus
T-shirt
Cardigan
Slipover
Topp
Kofta
Klänning
Kofta
Halsduk
Kavaj
Väska
T-shirt
Linne
Blus
Väska
Skjorta
Kjol
Knytblus
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Kofta
Sneakers
Blus
T-shirt
Kofta
Klänning
Kappa
Slipover vit
Kjol
Kappa
Väska
Kostymbyxa
Skjorta
Slipover
Knytblus
Manolo Blahnik
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Jacka
Pullover
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Trench coat
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Jeans
Tröja
Kjol
Kjol
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Stickad klänning
Vit blus
Tweedklänning
Stövel
Klänning
Bag
Klänning
Väska
Kofta
Pullover
Ankelboots
Tröja
Väska
Satinkjol
Kofta
Boots
T-shirt
Kjol
Knytblus
Kofta
Kavaj
Blus
Väska
Klänning
Väska
Basker
Klänning

NOOMI – butik i Malmö med vintage och second hand

Hej fina läsare. Ikväll har jag varit på ett jättetrevligt evenemang. Det var NOOMI, butik med second hand och vintage i Malmö, som bjöd in till trevligt mingel med vin och tilltugg och dessutom bra rabatt på kläder och accessoarer av kända högkvalitativa varumärken. Vin och vintage i kombination, kan det bli bättre?

Inne i butiken var det ett väldigt exklusivt utbud. Allt var riktig vintage. Idag är det många som kallar noppiga bomullsklänningar från H&M för Vintage men här på NOOMI var det tydligt att de hade koll på vad vintage faktiskt innebär. Det var mycket Burberry, Karen Millen, Dior, Filippa K, Gucci med mera. Hittade man plagg från H&M eller Lindex var det från limiterade kollektioner i samarbete med exklusiva designers som Missoni och Roberto Cavalli.

Det här vintageminglet var ju egentligen för personer 38+ men vintageälskare som jag är lyckades jag fixa så jag fick komma ändå. Förutom dryck, tilltugg och rabatt träffade jag även en massa trevliga människor. Susanna som har butiken hade ordnat allt jättefint. Hon är väldigt stilsäker och jättetrevlig och delade med sig av bra tips på hur man fyndar vintage och berättade även om de olika produkterna och om dagens vintagemode.

NOOMI vintagebutik ligger på Regementsgatan 7 vid Kronprinsen här i Malmö och har öppet tisdag till lördag och har även längre på lördagarna efter löning. Nu på lördag till exempel! Jag hade faktiskt aldrig varit i den här vintagebutiken tidigare då jag inte är vid Kronprinsen så ofta, men jag kommer absolut gå dit igen.

Jag köpte en jättefin kuvertväska från Moss Copenhagen (bilden längst ner) och sedan en massa knappar i guld i lite olika modeller och stilar som jag kan använda nu när jag försöker lära mig att sy. Har bara lite svårt att få tiden att räcka till just nu men kanske i helgen?  HÄR kommer ni till hemsidan där ni hittar mer information 🙂

Nu ska vi äta en sen middag. Ha en trevlig kväll 🙂
Följ:

Lämna en kommentar

  1. 25 mars, 2017 / 15:04

    Vi har fått in fina Vårkläder. Välkommen att fynda!

Kommentera


Looking for Something?