Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Knytblus
Pullover
Kofta
Boots
Kavaj
Kofta
Kjol
Byxor
Klännning
Klänning
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Jeans
Väska
Klänning
Pullover
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kappa
Klännning
T-shirt
Satinkjol
Väska
Skjorta
Linne
Kavaj
Klänning
Tröja
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Väst
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Pälsjacka
Kappa
Kavaj
Kappa
Kappa
Halsduk
Pullover
Kofta
Sneakers
Skjortklänning
Byxor
Klänning
Vit blus
Klänning
Klänning
Tröja
Väska
Byxor
Kavaj
Skjorta
Blus
Väska
Pullover
Byxor
Knytblus
Väska
Skjorta
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Kappa
Väska
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Blus
Väska
Blus
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Kappa
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Slacks
Skjorta
Kjol
Väska
Kavaj
Cardigan
Manolo Blahnik
Klänning
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Knytblus
Klänning
Kavaj
Skjorta
Tröja
Skjorta
Cape
T-shirt
Kavaj
Ankelboots
Kavaj
Linne
Klänning
T-shirt
Bag
Väska
Basker
Kjol
T-shirt
Stövel
Slipover
Kofta
Linne
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Slingbacks
46   234
67   392
73   424
64   454
60   443

NOOMI – butik i Malmö med vintage och second hand

Hej fina läsare. Ikväll har jag varit på ett jättetrevligt evenemang. Det var NOOMI, butik med second hand och vintage i Malmö, som bjöd in till trevligt mingel med vin och tilltugg och dessutom bra rabatt på kläder och accessoarer av kända högkvalitativa varumärken. Vin och vintage i kombination, kan det bli bättre?

Inne i butiken var det ett väldigt exklusivt utbud. Allt var riktig vintage. Idag är det många som kallar noppiga bomullsklänningar från H&M för Vintage men här på NOOMI var det tydligt att de hade koll på vad vintage faktiskt innebär. Det var mycket Burberry, Karen Millen, Dior, Filippa K, Gucci med mera. Hittade man plagg från H&M eller Lindex var det från limiterade kollektioner i samarbete med exklusiva designers som Missoni och Roberto Cavalli.

Det här vintageminglet var ju egentligen för personer 38+ men vintageälskare som jag är lyckades jag fixa så jag fick komma ändå. Förutom dryck, tilltugg och rabatt träffade jag även en massa trevliga människor. Susanna som har butiken hade ordnat allt jättefint. Hon är väldigt stilsäker och jättetrevlig och delade med sig av bra tips på hur man fyndar vintage och berättade även om de olika produkterna och om dagens vintagemode.

NOOMI vintagebutik ligger på Regementsgatan 7 vid Kronprinsen här i Malmö och har öppet tisdag till lördag och har även längre på lördagarna efter löning. Nu på lördag till exempel! Jag hade faktiskt aldrig varit i den här vintagebutiken tidigare då jag inte är vid Kronprinsen så ofta, men jag kommer absolut gå dit igen.

Jag köpte en jättefin kuvertväska från Moss Copenhagen (bilden längst ner) och sedan en massa knappar i guld i lite olika modeller och stilar som jag kan använda nu när jag försöker lära mig att sy. Har bara lite svårt att få tiden att räcka till just nu men kanske i helgen?  HÄR kommer ni till hemsidan där ni hittar mer information 🙂

Nu ska vi äta en sen middag. Ha en trevlig kväll 🙂
Följ:

Lämna en kommentar

  1. 25 mars, 2017 / 15:04

    Vi har fått in fina Vårkläder. Välkommen att fynda!

Kommentera


Söker du efter något?