Annons: Shoppa min stil

Slipover
Skjorta
Klänning
Pullover
Satinkjol
Kappa
Byxor
Klänning
Kofta
Kofta
Kappa
Tyllkjol
Klänning
Plisserad kjol
Väska
Kjol
Klännning
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Slipover
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Boots
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Pullover
Blå knytblus
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Väska
Vit blus
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Slacks
Blå klänning
Satinkjol
Kappa
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Byxor
Klänning
Klänning
Topp
Manolo Blahnik
Basker
Skjortklänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Skjorta
Kjol
Väska
Blus
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Cardigan
Väska
Linne
Kavaj
T-shirt
Kappa
Jeans
Kavaj
Slipover
Svarta jeans
Slipover
Cape
Kofta
Klänning
Byxor
Väst
Väska
Tröja
Kofta
Linne med spets
Kavaj
Gucciskärp
Linne
Pälsjacka
Skjorta
Väska
Body
Klännning
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Kappa
Stövel
Klänning
Tröja
T-shirt
Sneakers
Kavaj
Klänning
Slipover vit
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Pullover
Kofta
Klänning
Kjol
Kofta
Cape
Väska
Blus
Kavaj
Halsduk
Kofta
T-shirt
Blus
Kofta
Skjorta
Kappa
Skjorta
Kappa
Bag
Stickad klänning
Plisserad kjol
Pullover
T-shirt
Väska
Tröja
Linne
Knytblus
Sandaler
Grön klänning
Ankelboots
Cardigan
Kjol
42   216
38   248
49   287
46   261
22   272

NOOMI – butik i Malmö med vintage och second hand

Hej fina läsare. Ikväll har jag varit på ett jättetrevligt evenemang. Det var NOOMI, butik med second hand och vintage i Malmö, som bjöd in till trevligt mingel med vin och tilltugg och dessutom bra rabatt på kläder och accessoarer av kända högkvalitativa varumärken. Vin och vintage i kombination, kan det bli bättre?

Inne i butiken var det ett väldigt exklusivt utbud. Allt var riktig vintage. Idag är det många som kallar noppiga bomullsklänningar från H&M för Vintage men här på NOOMI var det tydligt att de hade koll på vad vintage faktiskt innebär. Det var mycket Burberry, Karen Millen, Dior, Filippa K, Gucci med mera. Hittade man plagg från H&M eller Lindex var det från limiterade kollektioner i samarbete med exklusiva designers som Missoni och Roberto Cavalli.

Det här vintageminglet var ju egentligen för personer 38+ men vintageälskare som jag är lyckades jag fixa så jag fick komma ändå. Förutom dryck, tilltugg och rabatt träffade jag även en massa trevliga människor. Susanna som har butiken hade ordnat allt jättefint. Hon är väldigt stilsäker och jättetrevlig och delade med sig av bra tips på hur man fyndar vintage och berättade även om de olika produkterna och om dagens vintagemode.

NOOMI vintagebutik ligger på Regementsgatan 7 vid Kronprinsen här i Malmö och har öppet tisdag till lördag och har även längre på lördagarna efter löning. Nu på lördag till exempel! Jag hade faktiskt aldrig varit i den här vintagebutiken tidigare då jag inte är vid Kronprinsen så ofta, men jag kommer absolut gå dit igen.

Jag köpte en jättefin kuvertväska från Moss Copenhagen (bilden längst ner) och sedan en massa knappar i guld i lite olika modeller och stilar som jag kan använda nu när jag försöker lära mig att sy. Har bara lite svårt att få tiden att räcka till just nu men kanske i helgen?  HÄR kommer ni till hemsidan där ni hittar mer information 🙂

Nu ska vi äta en sen middag. Ha en trevlig kväll 🙂
Följ:

Lämna en kommentar

  1. 25 mars, 2017 / 15:04

    Vi har fått in fina Vårkläder. Välkommen att fynda!

Kommentera


Söker du efter något?