Annons: Shoppa min stil

Klänning
Slacks
Väska
Topp
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Blå knytblus
Kofta
Klänning
Slipover
Kavaj
Kjol
Bag
Byxor
Jeans
Slipover vit
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Pullover
Stickad klänning
Svarta jeans
Kjol
Väska
Slingbacks
Slipover
Kofta
Cardigan
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Kappa
Cape
T-shirt
Väska
Kofta
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Cape
Skjorta
Klänning
Stövel
Skjortklänning
T-shirt
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Grön klänning
Pullover
Kappa
Body
Kjol
Väska
Kappa
Skjorta
Väska
Knytblus
Plisserad kjol
Skinnkjol
Halsduk
Väst
T-shirt
Linne med spets
Kavaj
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Knytblus
Kavaj
Basker
Kofta
Kappa
Blus
Kofta
Kavaj
Blus
Klännning
Kofta
Slipover
Skjorta
Kofta
Skjorta
Ankelboots
Manolo Blahnik
Kjol
Byxor
Klänning
Linne
Blus
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Väska
Kappa
Klänning
Kappa
Kavaj
Tröja
T-shirt
Kostymbyxa
Boots
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kavaj
Byxor
Pullover
Kavaj
Väska
Blå klänning
Kofta
Skjorta
Tröja
Kjol
Kjol
Klänning
Vit blus
Väska
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Satinkjol
Kofta
Tröja
Väska
Klänning
Skjorta
Sandaler
Väska
Väska
T-shirt
Grå kavaj
Sneakers
Linne
Klännning
Skjorta
Slipover
Kavaj
Pullover
Linne
Kappa

NOOMI – butik i Malmö med vintage och second hand

Hej fina läsare. Ikväll har jag varit på ett jättetrevligt evenemang. Det var NOOMI, butik med second hand och vintage i Malmö, som bjöd in till trevligt mingel med vin och tilltugg och dessutom bra rabatt på kläder och accessoarer av kända högkvalitativa varumärken. Vin och vintage i kombination, kan det bli bättre?

Inne i butiken var det ett väldigt exklusivt utbud. Allt var riktig vintage. Idag är det många som kallar noppiga bomullsklänningar från H&M för Vintage men här på NOOMI var det tydligt att de hade koll på vad vintage faktiskt innebär. Det var mycket Burberry, Karen Millen, Dior, Filippa K, Gucci med mera. Hittade man plagg från H&M eller Lindex var det från limiterade kollektioner i samarbete med exklusiva designers som Missoni och Roberto Cavalli.

Det här vintageminglet var ju egentligen för personer 38+ men vintageälskare som jag är lyckades jag fixa så jag fick komma ändå. Förutom dryck, tilltugg och rabatt träffade jag även en massa trevliga människor. Susanna som har butiken hade ordnat allt jättefint. Hon är väldigt stilsäker och jättetrevlig och delade med sig av bra tips på hur man fyndar vintage och berättade även om de olika produkterna och om dagens vintagemode.

NOOMI vintagebutik ligger på Regementsgatan 7 vid Kronprinsen här i Malmö och har öppet tisdag till lördag och har även längre på lördagarna efter löning. Nu på lördag till exempel! Jag hade faktiskt aldrig varit i den här vintagebutiken tidigare då jag inte är vid Kronprinsen så ofta, men jag kommer absolut gå dit igen.

Jag köpte en jättefin kuvertväska från Moss Copenhagen (bilden längst ner) och sedan en massa knappar i guld i lite olika modeller och stilar som jag kan använda nu när jag försöker lära mig att sy. Har bara lite svårt att få tiden att räcka till just nu men kanske i helgen?  HÄR kommer ni till hemsidan där ni hittar mer information 🙂

Nu ska vi äta en sen middag. Ha en trevlig kväll 🙂
Följ:

Lämna en kommentar

  1. 25 mars, 2017 / 15:04

    Vi har fått in fina Vårkläder. Välkommen att fynda!

Kommentera


Looking for Something?