Annons: Shoppa min stil

Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Kappa
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Kappa
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Trevligt sällskap på lunchen

Hej fina. Kikar in lite snabbt innan jag smiter iväg på lunch. Jag brukar ju oftast gå hem på lunchen men idag får jag lunchsällskap av Niklas som också jobbar centralt här i Malmö. Sedan blir det snabbt tillbaka till jobbet igen då vi ska ut med en pressrelease och sedan är det ju allt annat också. Men såklart kul när det händer mycket 🙂

Hade tur som hann gå innan hantverkarna knackade på i morse. Ibland har man flyt!

Två kontors-selfies. Man får passa på när man hittar bra ljus! Hörs lite senare idag! Nu måste jag rusa 🙂

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?