Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Cardigan
Väska
Linne
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Klännning
Byxor
Klänning
Linne
Pullover
Kavaj
Väska
Kavaj
Jeans
Klänning
43   346
56   403
60   580
61   633
65   671

Trevligt sällskap på lunchen

Hej fina. Kikar in lite snabbt innan jag smiter iväg på lunch. Jag brukar ju oftast gå hem på lunchen men idag får jag lunchsällskap av Niklas som också jobbar centralt här i Malmö. Sedan blir det snabbt tillbaka till jobbet igen då vi ska ut med en pressrelease och sedan är det ju allt annat också. Men såklart kul när det händer mycket 🙂

Hade tur som hann gå innan hantverkarna knackade på i morse. Ibland har man flyt!

Två kontors-selfies. Man får passa på när man hittar bra ljus! Hörs lite senare idag! Nu måste jag rusa 🙂

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?