Annons: Shoppa min stil

Kjol
Skjorta
T-shirt
Kofta
Klänning
Skjorta
Slipover
Väska
Linne
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Knytblus
Blus
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Vit blus
Kofta
Blus
Kofta
Väska
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Väska
Klänning
Stövel
Kappa
Klänning
Kjol
Blus
Pullover
Klännning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Bag
Kjol
Halsduk
Kostymbyxa
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Linne
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Tröja
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Klännning
Kofta
Tröja
Kavaj
T-shirt
Kappa
Klänning
Väska
Pälsjacka
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Linne
Kavaj
Satinkjol
Byxor
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Cape
Klänning
Basker
Byxor
Slingbacks
Knytblus
Väska
Knytblus
Väst
Klänning
Kavaj
Cardigan
Ankelboots
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Tröja
Boots
Pullover
Väska
Slacks
Skinnkjol
Klänning
Kappa
Sneakers
T-shirt
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Byxor
Väska
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kjol
Kavaj
Klänning
Jeans
Kappa
Kappa
Grå kavaj
42   212
40   370
64   365
68   450
73   430

När jag står för matlagningen här hemma

Hej fina. På onsdagarna brukar ju jag och Carl ha lite vardagsmys eller vardagslyx och idag var det jag som stod för matlagningen faktiskt, tro det eller ej!! Jag gjorde Pasta All’ Arrabiata – Recept HÄR. Det var Carls förslag – jag hade aldrig hört talas om rätten – men det var ju som vanlig tomatsås med sting och jag blev faktiskt nöjd ?.

Vad har vi gjort annars ikväll? Vi såg Halv åtta hos mig som den här veckan ägde rum i Hälsingland ❤. Jag är ju från Hudiksvall så jag blev verkligen nostalgisk och fick hemlängtan när jag fick se de fina landskapsbilderna på TV. Jordens finaste plats! Får se till att komma dit lite i sommar.

Sedan såg vi även Sveriges Mästerkock. Min favorit Axel åkte ju ut för ett par avsnitt sedan så nu vet jag inte vem jag hejar på längre. Nu blir det snart sova :). God natt!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?