Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Slingbacks
Kjol
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Basker
Klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Manolo Blahnik
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Pullover
Kofta
Sneakers
Slipover
Vit blus
Byxor
Skinnkjol
Skjorta
Pullover
Klänning
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Kappa
Skjorta
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Byxor
Skjorta
Cardigan
Knytblus
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
Kappa
Linne
Boots
Cape
Kavaj
Bag
Kavaj
Kavaj
Pullover
Linne
Stövel
Klänning
Pälsjacka
Väska
Klänning
Tröja
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Satinkjol
Kavaj
Kjol
Jeans
Väska
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Stickad klänning
Blus
Ankelboots
Linne
Väska
Kjol
Pullover
Skjorta
Blus
T-shirt
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Slacks
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Byxor
Väst
Klännning
Kavaj
Klännning
Blus
Klänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kappa
Skjorta
Skjorta
Tröja
Tröja
Kofta
Kofta
Halsduk
Kappa
Väska
Kjol
Grå kavaj
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

När jag står för matlagningen här hemma

Hej fina. På onsdagarna brukar ju jag och Carl ha lite vardagsmys eller vardagslyx och idag var det jag som stod för matlagningen faktiskt, tro det eller ej!! Jag gjorde Pasta All’ Arrabiata – Recept HÄR. Det var Carls förslag – jag hade aldrig hört talas om rätten – men det var ju som vanlig tomatsås med sting och jag blev faktiskt nöjd ?.

Vad har vi gjort annars ikväll? Vi såg Halv åtta hos mig som den här veckan ägde rum i Hälsingland ❤. Jag är ju från Hudiksvall så jag blev verkligen nostalgisk och fick hemlängtan när jag fick se de fina landskapsbilderna på TV. Jordens finaste plats! Får se till att komma dit lite i sommar.

Sedan såg vi även Sveriges Mästerkock. Min favorit Axel åkte ju ut för ett par avsnitt sedan så nu vet jag inte vem jag hejar på längre. Nu blir det snart sova :). God natt!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?