Annons: Shoppa min stil

Blus
Kavaj
Basker
Byxor
Klänning
Grå kavaj
Väska
Satinkjol
Pullover
Blus
Kavaj
Kavaj
Väska
Linne
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Kofta
Ankelboots
Linne
Byxor
Kavaj
Kjol
Väska
Kostymbyxa
Pälsjacka
Cardigan
Jeans
Klänning
Knytblus
Klännning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klännning
Kavaj
Blus
Klänning
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

När jag står för matlagningen här hemma

Hej fina. På onsdagarna brukar ju jag och Carl ha lite vardagsmys eller vardagslyx och idag var det jag som stod för matlagningen faktiskt, tro det eller ej!! Jag gjorde Pasta All’ Arrabiata – Recept HÄR. Det var Carls förslag – jag hade aldrig hört talas om rätten – men det var ju som vanlig tomatsås med sting och jag blev faktiskt nöjd ?.

Vad har vi gjort annars ikväll? Vi såg Halv åtta hos mig som den här veckan ägde rum i Hälsingland ❤. Jag är ju från Hudiksvall så jag blev verkligen nostalgisk och fick hemlängtan när jag fick se de fina landskapsbilderna på TV. Jordens finaste plats! Får se till att komma dit lite i sommar.

Sedan såg vi även Sveriges Mästerkock. Min favorit Axel åkte ju ut för ett par avsnitt sedan så nu vet jag inte vem jag hejar på längre. Nu blir det snart sova :). God natt!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?