Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Kostymbyxa
Kjol
Ankelboots
Väska
Pälsjacka
Knytblus
Väska
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kjol
Linne
Jeans
Linne
Pullover
Klänning
T-shirt
Kavaj
Slacks
Kofta
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Cape
Pullover
Klännning
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Pullover
Väska
Kjol
Tröja
Väska
Kjol
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Blus
Byxor
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kofta
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kappa
Bag
Kofta
Linne
Väska
Kavaj
Tröja
Byxor
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Stövel
Kavaj
Blus
Kofta
Klänning
Pullover
Sneakers
Skjorta
Väska
Skjorta
Skjorta
Slipover
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Kappa
Byxor
Halsduk
T-shirt
Byxor
Väska
Klännning
Kappa
Väska
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Cardigan
Skjortklänning
Vit blus
Väst
Kjol
Boots
Kappa
Tröja
Klänning
Basker
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Blus
Manolo Blahnik
Klänning
34   216
63   440
30   391
33   384
23   298

Betala tillbaka på skatten?

God morgon fina. Hade skrivit en långt blogginlägg men så hängde sig WordPress-appen och allt försvann. Suck.

Igår loggade jag in på Skatteverket för att kolla om jag skulle få tillbaka på skatten eller om jag var tvungen att betala tillbaka. Förra året fick jag betala tillbaka 20.000 då jag under året köpt lägenhet och i samband med det sålt fonder. Jag visste att summan skulle bli därikring så jag hade lagt undan pengar. Bra att hålla koll på!

I år visste jag inte riktigt hur mycket jag skulle få tillbaka eller behöva betala. Anade att jag skulle få tillbaka en mindre summa och så blev det. Jag får tillbaka 2500 SEK :). Kul! Har ni kollat ert besked?

Nu frukost framför Nyhetsmorgon. Ni vet de där hantverkarna jag var så less på? Trodde allt var klart men så hade vi en lapp i brevlådan häromdagen där det kom fram att de måste komma tillbaka 🙁 Ska det aldrig ta slut? De dyker upp nu vd halv åtta…

Ha en fin dag 🙂

Dagens outfit: Kjol från H&M, pullover från Uniqlo.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?