Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Ankelboots
Blus
Kjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Bag
Cape
Byxor
Klänning
Kavaj
Boots
Satinkjol
Jeans
Kavaj
Klänning
Blå klänning
Byxor
Kofta
Pullover
Kostymbyxa
Kappa
Halsduk
Kofta
Skjorta
Kjol
Skjorta
Blus
Kappa
Väska
Klännning
Kofta
Klänning
Linne med spets
Klänning
Satinkjol
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Linne
Pullover
Svarta jeans
Basker
Väska
Väska
Tröja
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Cardigan
Tröja
Väska
Kjol
Kappa
Cardigan
Pullover
Klänning
Klänning
Sandaler
Skjorta
Kavaj
Slipover
Byxor
Linne
Kjol
Manolo Blahnik
Knytblus
Blus
Kavaj
Skjorta
Grå kavaj
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Skjorta
Grön klänning
Klänning
Väst
Jeansjacka
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
T-shirt
Slacks
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Sneakers
Pullover
Klännning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Stickad klänning
Skjortklänning
Tröja
Kavaj
Byxor
T-shirt
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Vit blus
Kavaj
Väska
Kjol
Skinnkjol
Plisserad kjol
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Knytblus
Väska
Kofta
Kappa
Stövel
Skjorta
Kofta
Väska
Väska
Väska
Klänning
29   251
78   321
75   302
42   350
56   381

Betala tillbaka på skatten?

God morgon fina. Hade skrivit en långt blogginlägg men så hängde sig WordPress-appen och allt försvann. Suck.

Igår loggade jag in på Skatteverket för att kolla om jag skulle få tillbaka på skatten eller om jag var tvungen att betala tillbaka. Förra året fick jag betala tillbaka 20.000 då jag under året köpt lägenhet och i samband med det sålt fonder. Jag visste att summan skulle bli därikring så jag hade lagt undan pengar. Bra att hålla koll på!

I år visste jag inte riktigt hur mycket jag skulle få tillbaka eller behöva betala. Anade att jag skulle få tillbaka en mindre summa och så blev det. Jag får tillbaka 2500 SEK :). Kul! Har ni kollat ert besked?

Nu frukost framför Nyhetsmorgon. Ni vet de där hantverkarna jag var så less på? Trodde allt var klart men så hade vi en lapp i brevlådan häromdagen där det kom fram att de måste komma tillbaka 🙁 Ska det aldrig ta slut? De dyker upp nu vd halv åtta…

Ha en fin dag 🙂

Dagens outfit: Kjol från H&M, pullover från Uniqlo.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?