Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
T-shirt
Byxor
T-shirt
Väska
Pullover
T-shirt
Basker
Kappa
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Tröja
T-shirt
Kavaj
Halsduk
Knytblus
Linne
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Blus
Väska
Linne
Kofta
Cape
Skjorta
Kappa
Skjorta
Pälsjacka
Bag
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Skjorta
T-shirt
Blus
Kjol
Klännning
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Byxor
Klänning
Väska
Väst
Kjol
Kofta
Pullover
Tröja
Kjol
Stövel
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Linne
Jeans
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Klännning
Kavaj
Väska
Väska
Byxor
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Grå kavaj
Slingbacks
Skjortklänning
Knytblus
Kappa
Väska
Cardigan
Tröja
Väska
Ankelboots
Byxor
Kjol
Kavaj
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Vit blus
Väska
T-shirt
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Boots
Knytblus
Klänning
Kofta
Slacks
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
T-shirt
Kofta
Pullover
T-shirt
Slipover
Skjorta
Satinkjol
Skinnkjol
Pullover
Kavaj
Kavaj
Väska
60   312
44   293
40   396
64   373
68   460

Betala tillbaka på skatten?

God morgon fina. Hade skrivit en långt blogginlägg men så hängde sig WordPress-appen och allt försvann. Suck.

Igår loggade jag in på Skatteverket för att kolla om jag skulle få tillbaka på skatten eller om jag var tvungen att betala tillbaka. Förra året fick jag betala tillbaka 20.000 då jag under året köpt lägenhet och i samband med det sålt fonder. Jag visste att summan skulle bli därikring så jag hade lagt undan pengar. Bra att hålla koll på!

I år visste jag inte riktigt hur mycket jag skulle få tillbaka eller behöva betala. Anade att jag skulle få tillbaka en mindre summa och så blev det. Jag får tillbaka 2500 SEK :). Kul! Har ni kollat ert besked?

Nu frukost framför Nyhetsmorgon. Ni vet de där hantverkarna jag var så less på? Trodde allt var klart men så hade vi en lapp i brevlådan häromdagen där det kom fram att de måste komma tillbaka 🙁 Ska det aldrig ta slut? De dyker upp nu vd halv åtta…

Ha en fin dag 🙂

Dagens outfit: Kjol från H&M, pullover från Uniqlo.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?