Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Grön klänning
Väska
Kjol
Sandaler
Kjol
Klänning
Stövel
Klänning
Blå knytblus
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Skjorta
Slipover
Skjortklänning
Klänning
Slipover
Knytblus
Skjorta
Cardigan
Väska
Klänning
Kappa
Kappa
Kjol
Satinkjol
Väska
Kavaj
Kofta
Byxor
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Skjorta
Svarta jeans
Byxor
Skjorta
Kjol
Klänning
Body
Blus
Klänning
Blus
Stickad klänning
Väska
Klänning
Väska
Sneakers
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Blus
Topp
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Slacks
Ankelboots
Slipover
Väska
T-shirt
Gucciskärp
T-shirt
Kappa
Pullover
Cardigan
Klänning
Tröja
T-shirt
Skinnkjol
Klännning
Kostymbyxa
Halsduk
Vit blus
Väska
T-shirt
Skjorta
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Pullover
Väska
Skjorta
Manolo Blahnik
Kjol
Byxor
Blus
Kavaj
Klännning
Pullover
Bag
Cape
Stickad klänning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Cape
Klänning
Kjol
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Slipover vit
Kofta
Kavaj
Basker
Kavaj
Linne
Boots
Kjol
Klänning
T-shirt
Kjol
Jeans
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Slipover
Kappa
T-shirt
Klänning
Kjol
Kappa
Tyllkjol
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väst
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Tröja
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Linne
Byxor
Klänning
Satinkjol
Väska
Tröja
Linne med spets
Kavaj
Väska
Blå klänning
Pullover
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning

Saker jag mår bra av och som jag ska göra mer av

Mitt främsta och bästa nyårslöfte (eller det gäller ju inte bara i år) är att tänka igenom och utforska saker jag mår bra av och sedan göra mer de sakerna helt enkelt. Det inkluderar både min fysiska och psykiska hälsa och jag tycker faktiskt att jag redan kommit en bra bit på vägen.  Till exempel är jag nu bättre på att kolla mina värden så jag vet att jag har rätt levaxindos och bara det har bidragit till att jag har mer energi och orkar mer.  Sedan försöker jag även träna två gånger i veckan, på gymmet, hemma eller utomhus i form av en promenad.

Jag föredrar ju att träna utomhus, gärna i skogen uppe i Norrland men här nere får man ta vad som finns. Nu har jag börjat promenera ute lägst Ribban. Solen går ner strax efter kl 18 så jag hinner promenera en timme efter jobbet. Så skönt.

Dock har jag känt mig något tröttare under några veckor nu så får väl se vad mina senaste prover visar. Är de bra är det kanske något annat. Kan jag ha brist på något? Järn? Vad kan man mer ha brist på om man känner sig trött? Jag sover sju timmar per natt och det borde väl räcka?

Andra saker, förutom rent fysiska, jag mår bra av är ju att umgås med vänner och familj. Jag har många av mina närmsta vänner långt ifrån mig men det är ju egentligen sååå värt att betala den där resan och hälsa på då och då. Så glad över att fortfarande ha bra kontakt med vänner sedan lång tid tillbaka.

Nu ska jag nog laga mat. Mat mår man också bra av. Försöker se över vad jag stoppar i mig men jag har lovat mig själv att aldrig mer följa någon diet så strikt att det påverkar det sociala 🙂 Man får unna sig och det viktigaste är ju faktiskt att äta det man tycker är gott och som man mår bra av.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?