Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kjol
Väska
Blus
Klänning
Klänning
Tröja
Byxor
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Klänning
Kappa
Kappa
Kjol
Cardigan
Klänning
Klänning
Sneakers
Stövel
Linne
Byxor
Kavaj
Kavaj
Linne med spets
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kjol
Kappa
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Cardigan
Kjol
Väska
Tröja
Klännning
Slacks
Klänning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Väska
Väska
Linne
Pullover
Kappa
Slingbacks
Stickad klänning
Byxor
Bag
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Kappa
Kofta
Pälsjacka
Väska
Knytblus
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Blå klänning
Pullover
Väska
Satinkjol
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Linne
T-shirt
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Väst
Halsduk
Pullover
Kofta
Jeansjacka
Kappa
Kofta
Skjorta
Väska
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Slipover
Basker
Kjol
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kjol
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
Svarta jeans
Tröja
Sandaler
Plisserad kjol
Kofta
Plisserad kjol
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Blus
Klänning
Grön klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Jeans
T-shirt
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Knytblus
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Cape
Kavaj
Kavaj
Blus
Väska
Klännning
Boots
T-shirt
Klänning
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Grå kavaj
Skjorta
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Saker jag mår bra av och som jag ska göra mer av

Mitt främsta och bästa nyårslöfte (eller det gäller ju inte bara i år) är att tänka igenom och utforska saker jag mår bra av och sedan göra mer de sakerna helt enkelt. Det inkluderar både min fysiska och psykiska hälsa och jag tycker faktiskt att jag redan kommit en bra bit på vägen.  Till exempel är jag nu bättre på att kolla mina värden så jag vet att jag har rätt levaxindos och bara det har bidragit till att jag har mer energi och orkar mer.  Sedan försöker jag även träna två gånger i veckan, på gymmet, hemma eller utomhus i form av en promenad.

Jag föredrar ju att träna utomhus, gärna i skogen uppe i Norrland men här nere får man ta vad som finns. Nu har jag börjat promenera ute lägst Ribban. Solen går ner strax efter kl 18 så jag hinner promenera en timme efter jobbet. Så skönt.

Dock har jag känt mig något tröttare under några veckor nu så får väl se vad mina senaste prover visar. Är de bra är det kanske något annat. Kan jag ha brist på något? Järn? Vad kan man mer ha brist på om man känner sig trött? Jag sover sju timmar per natt och det borde väl räcka?

Andra saker, förutom rent fysiska, jag mår bra av är ju att umgås med vänner och familj. Jag har många av mina närmsta vänner långt ifrån mig men det är ju egentligen sååå värt att betala den där resan och hälsa på då och då. Så glad över att fortfarande ha bra kontakt med vänner sedan lång tid tillbaka.

Nu ska jag nog laga mat. Mat mår man också bra av. Försöker se över vad jag stoppar i mig men jag har lovat mig själv att aldrig mer följa någon diet så strikt att det påverkar det sociala 🙂 Man får unna sig och det viktigaste är ju faktiskt att äta det man tycker är gott och som man mår bra av.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?