Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Väska
Klänning
Vit blus
Tröja
Kofta
Kappa
Byxor
Kavaj
Kofta
Blus
Basker
Väska
Kavaj
Bag
Knytblus
Kjol
Stickad klänning
Skjorta
Cape
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Knytblus
Väska
Knytblus
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Ankelboots
Kofta
Tröja
Sneakers
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Pullover
Kofta
Kavaj
T-shirt
Manolo Blahnik
Väska
Linne
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Klännning
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Pullover
T-shirt
Klänning
T-shirt
Väska
Jeans
Kjol
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kappa
Skjorta
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Cardigan
Grå kavaj
Klännning
Kavaj
Kavaj
Linne
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Byxor
Klänning
Kofta
Kjol
Boots
Kofta
Kavaj
Slacks
Väst
Blus
Klänning
T-shirt
Byxor
T-shirt
Klänning
Kappa
T-shirt
Skinnkjol
Linne
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Byxor
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Stövel
Klänning
Slipover
Halsduk
Pullover
Klänning
Pälsjacka
Pullover
Väska
Slingbacks
Väska
19   100
58   334
67   382
42   403
20   310

Saker jag mår bra av och som jag ska göra mer av

Mitt främsta och bästa nyårslöfte (eller det gäller ju inte bara i år) är att tänka igenom och utforska saker jag mår bra av och sedan göra mer de sakerna helt enkelt. Det inkluderar både min fysiska och psykiska hälsa och jag tycker faktiskt att jag redan kommit en bra bit på vägen.  Till exempel är jag nu bättre på att kolla mina värden så jag vet att jag har rätt levaxindos och bara det har bidragit till att jag har mer energi och orkar mer.  Sedan försöker jag även träna två gånger i veckan, på gymmet, hemma eller utomhus i form av en promenad.

Jag föredrar ju att träna utomhus, gärna i skogen uppe i Norrland men här nere får man ta vad som finns. Nu har jag börjat promenera ute lägst Ribban. Solen går ner strax efter kl 18 så jag hinner promenera en timme efter jobbet. Så skönt.

Dock har jag känt mig något tröttare under några veckor nu så får väl se vad mina senaste prover visar. Är de bra är det kanske något annat. Kan jag ha brist på något? Järn? Vad kan man mer ha brist på om man känner sig trött? Jag sover sju timmar per natt och det borde väl räcka?

Andra saker, förutom rent fysiska, jag mår bra av är ju att umgås med vänner och familj. Jag har många av mina närmsta vänner långt ifrån mig men det är ju egentligen sååå värt att betala den där resan och hälsa på då och då. Så glad över att fortfarande ha bra kontakt med vänner sedan lång tid tillbaka.

Nu ska jag nog laga mat. Mat mår man också bra av. Försöker se över vad jag stoppar i mig men jag har lovat mig själv att aldrig mer följa någon diet så strikt att det påverkar det sociala 🙂 Man får unna sig och det viktigaste är ju faktiskt att äta det man tycker är gott och som man mår bra av.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?