Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klännning
Väska
Blus
Kofta
Kofta
Tröja
Kappa
Skinnkjol
T-shirt
Kavaj
Jacka
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Kjol
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Byxor
Byxor
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Bag
Kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Kånken
Rosa kostymbyxor
Klänning
Blus
Kavaj
Jeans
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Ankelboots
Klänning
Cardigan
Kavaj
Klänning
Slacks
Klänning
T-shirt
Kofta
Spegel
örhängen
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Väska
Väst
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Linne
Ganni diadem
Väska
Vit blus
Klänning
Skjorta
Pullover
Byxor
Klännning
Kappa
Klänning
Kjol
Stövel
Knytblus
Jacka
Slipover
Boots
Kofta
Tory Burch
Kavaj
Cape
Väska
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Blus
Kjol
Sneakers
Kappa
Kostymbyxa
Kappa
Tröja
Kappa
Tröja
Väska
Halsduk
Kofta
Väska
Klänning
Moschino väska
Skjorta
Väska
Steamer
Väska
Klänning
Kofta
Stenströms cardigan
Grå kavaj
Kjol
Väska
Linne
Kofta
Basker
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Louis Vuitton väska
Väska
Pullover
Skjortklänning
Pälsjacka
Knytblus
Kjol
Klänning
Pullover
Kjol
Halsduk
Knytblus
Byxor
Kavaj
Skjorta
Blus
Väska
Kappa
Väska
Skjorta
Pullover
52   336
43   411
59   510
43   481
51   499

Saker jag mår bra av och som jag ska göra mer av

Mitt främsta och bästa nyårslöfte (eller det gäller ju inte bara i år) är att tänka igenom och utforska saker jag mår bra av och sedan göra mer de sakerna helt enkelt. Det inkluderar både min fysiska och psykiska hälsa och jag tycker faktiskt att jag redan kommit en bra bit på vägen.  Till exempel är jag nu bättre på att kolla mina värden så jag vet att jag har rätt levaxindos och bara det har bidragit till att jag har mer energi och orkar mer.  Sedan försöker jag även träna två gånger i veckan, på gymmet, hemma eller utomhus i form av en promenad.

Jag föredrar ju att träna utomhus, gärna i skogen uppe i Norrland men här nere får man ta vad som finns. Nu har jag börjat promenera ute lägst Ribban. Solen går ner strax efter kl 18 så jag hinner promenera en timme efter jobbet. Så skönt.

Dock har jag känt mig något tröttare under några veckor nu så får väl se vad mina senaste prover visar. Är de bra är det kanske något annat. Kan jag ha brist på något? Järn? Vad kan man mer ha brist på om man känner sig trött? Jag sover sju timmar per natt och det borde väl räcka?

Andra saker, förutom rent fysiska, jag mår bra av är ju att umgås med vänner och familj. Jag har många av mina närmsta vänner långt ifrån mig men det är ju egentligen sååå värt att betala den där resan och hälsa på då och då. Så glad över att fortfarande ha bra kontakt med vänner sedan lång tid tillbaka.

Nu ska jag nog laga mat. Mat mår man också bra av. Försöker se över vad jag stoppar i mig men jag har lovat mig själv att aldrig mer följa någon diet så strikt att det påverkar det sociala 🙂 Man får unna sig och det viktigaste är ju faktiskt att äta det man tycker är gott och som man mår bra av.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?