Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kjol
Knytblus
Body
Satinkjol
Klänning
Cardigan
Kofta
Klänning
Pullover
Kavaj
Kjol
Pullover
Kofta
Topp
Slipover
Kavaj
Blus
Väska
Väst
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Halsduk
Kavaj
Bag
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Blus
Väska
Blus
T-shirt
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Byxor
Knytblus
Basker
Boots
Linne
Linne
Skjorta
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Slacks
Byxor
Kjol
Slipover
Väska
Slipover
Tweedkavaj
Cape
Väska
Klänning
Tröja
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Sneakers
Kappa
Klänning
Skjorta
Kofta
Knytblus
Skjorta
Pullover
Satinkjol
Klännning
Kappa
Väska
Byxor
Linne
Tröja
Slipover vit
Kofta
Kjol
Kjol
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Kjol
Väska
Skjorta
Väska
Kappa
Svarta jeans
Kjol
Kappa
tröja
Grå kavaj
Blus
Grön klänning
Väska
Kjol
Väska
Linne
Knytblus
Skinnkjol
Jacka
Skjortklänning
Kjol
Klänning
Tröja
Klännning
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Slingbacks
Knytblus
T-shirt
Kavaj
tröja
Klänning
Plisserad kjol
Pälsjacka
Skjorta
Kofta
Väska
T-shirt
Kappa
Klänning
Stickad klänning
Stövel
Vit blus
Pullover
Klänning
Tweedklänning
Sandaler
Skjorta
Tröja
T-shirt
Blå klänning
Cape
Klänning
Väska
Klänning
Slipover
Linne
Byxor
Kofta
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
Linne med spets
Manolo Blahnik
Trench coat
Jeans
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Tröja
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Topp
klänning
Kavaj
Blå knytblus

Saker jag mår bra av och som jag ska göra mer av

Mitt främsta och bästa nyårslöfte (eller det gäller ju inte bara i år) är att tänka igenom och utforska saker jag mår bra av och sedan göra mer de sakerna helt enkelt. Det inkluderar både min fysiska och psykiska hälsa och jag tycker faktiskt att jag redan kommit en bra bit på vägen.  Till exempel är jag nu bättre på att kolla mina värden så jag vet att jag har rätt levaxindos och bara det har bidragit till att jag har mer energi och orkar mer.  Sedan försöker jag även träna två gånger i veckan, på gymmet, hemma eller utomhus i form av en promenad.

Jag föredrar ju att träna utomhus, gärna i skogen uppe i Norrland men här nere får man ta vad som finns. Nu har jag börjat promenera ute lägst Ribban. Solen går ner strax efter kl 18 så jag hinner promenera en timme efter jobbet. Så skönt.

Dock har jag känt mig något tröttare under några veckor nu så får väl se vad mina senaste prover visar. Är de bra är det kanske något annat. Kan jag ha brist på något? Järn? Vad kan man mer ha brist på om man känner sig trött? Jag sover sju timmar per natt och det borde väl räcka?

Andra saker, förutom rent fysiska, jag mår bra av är ju att umgås med vänner och familj. Jag har många av mina närmsta vänner långt ifrån mig men det är ju egentligen sååå värt att betala den där resan och hälsa på då och då. Så glad över att fortfarande ha bra kontakt med vänner sedan lång tid tillbaka.

Nu ska jag nog laga mat. Mat mår man också bra av. Försöker se över vad jag stoppar i mig men jag har lovat mig själv att aldrig mer följa någon diet så strikt att det påverkar det sociala 🙂 Man får unna sig och det viktigaste är ju faktiskt att äta det man tycker är gott och som man mår bra av.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?