Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Tröja
Klänning
Kjol
Slipover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Gucciskärp
Plisserad kjol
Pullover
Sneakers
Kavaj
Kjol
Kavaj
Pullover
Cape
Kappa
Klänning
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Sandaler
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Topp
Skjorta
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Vit blus
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Skjorta
Väska
T-shirt
Slipover vit
Halsduk
Klänning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
Blus
Kofta
Linne
Väska
Tweedkavaj
Linne
Plisserad kjol
Kofta
Väska
T-shirt
T-shirt
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Pullover
Kavaj
Svarta jeans
Body
Knytblus
Slipover
Kappa
Pullover
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Tröja
Grön klänning
Kappa
Kjol
Väska
Väska
Väska
Knytblus
Manolo Blahnik
Klänning
Blus
Kavaj
Trench coat
Kofta
Blus
Knytblus
Väska
Kofta
Tweedklänning
Väst
Kavaj
Kjol
Kofta
T-shirt
Klännning
Väska
Cardigan
Tröja
Väska
klänning
Skjorta
Klänning
Cardigan
Byxor
Klänning
Skjorta
Kofta
Skjorta
Jacka
Kjol
Tröja
Byxor
Grå kavaj
Satinkjol
Klänning
Skjorta
T-shirt
Slipover
Linne
Kappa
Cape
Jeans
Ankelboots
T-shirt
Kavaj
Topp
Kavaj
Knytblus
Slacks
Knytblus
Kavaj
Kofta
Kappa
Byxor
Bag
Linne med spets
Kappa
Klänning
Linne
Kjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Blus
Tröja
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Boots
Väska
Slipover
Kavaj
tröja
Slingbacks
Väska
Kjol
Basker
Stövel
Kjol
tröja
Blus
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Kjol
Blå klänning
Klännning
Skjorta
Kofta
Blå knytblus
Byxor
Kofta
Pälsjacka
Satinkjol
Kofta
Skjorta

Saker jag mår bra av och som jag ska göra mer av

Mitt främsta och bästa nyårslöfte (eller det gäller ju inte bara i år) är att tänka igenom och utforska saker jag mår bra av och sedan göra mer de sakerna helt enkelt. Det inkluderar både min fysiska och psykiska hälsa och jag tycker faktiskt att jag redan kommit en bra bit på vägen.  Till exempel är jag nu bättre på att kolla mina värden så jag vet att jag har rätt levaxindos och bara det har bidragit till att jag har mer energi och orkar mer.  Sedan försöker jag även träna två gånger i veckan, på gymmet, hemma eller utomhus i form av en promenad.

Jag föredrar ju att träna utomhus, gärna i skogen uppe i Norrland men här nere får man ta vad som finns. Nu har jag börjat promenera ute lägst Ribban. Solen går ner strax efter kl 18 så jag hinner promenera en timme efter jobbet. Så skönt.

Dock har jag känt mig något tröttare under några veckor nu så får väl se vad mina senaste prover visar. Är de bra är det kanske något annat. Kan jag ha brist på något? Järn? Vad kan man mer ha brist på om man känner sig trött? Jag sover sju timmar per natt och det borde väl räcka?

Andra saker, förutom rent fysiska, jag mår bra av är ju att umgås med vänner och familj. Jag har många av mina närmsta vänner långt ifrån mig men det är ju egentligen sååå värt att betala den där resan och hälsa på då och då. Så glad över att fortfarande ha bra kontakt med vänner sedan lång tid tillbaka.

Nu ska jag nog laga mat. Mat mår man också bra av. Försöker se över vad jag stoppar i mig men jag har lovat mig själv att aldrig mer följa någon diet så strikt att det påverkar det sociala 🙂 Man får unna sig och det viktigaste är ju faktiskt att äta det man tycker är gott och som man mår bra av.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?