Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Halsduk
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Kappa
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Väst
Byxor
Klänning
Klänning
Cape
Kofta
Sneakers
Skjortklänning
Linne
Stövel
Blus
Väska
Slacks
Kappa
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Byxor
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj
Klänning
Pullover
Blus
Klännning
Skjorta
Kappa
Manolo Blahnik
Byxor
Knytblus
Boots
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Kofta
Kjol
Klännning
Väska
Linne
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Kavaj
T-shirt
Kappa
Knytblus
Blus
Kofta
Väska
Jeans
Tröja
Väska
Ankelboots
Pullover
Kofta
Stickad klänning
Cardigan
T-shirt
Skjorta
Kofta
Grå kavaj
Slipover
Väska
Kappa
Basker
T-shirt
Linne
Klänning
Kjol
T-shirt
Tröja
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Pullover
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Byxor
Väska
Kappa
Tröja
Kofta
Kjol
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kjol
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Kjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
12   41
60   325
112   368
70   458
91   482

Nya prover på Vårdcentralen

affiliatebild
God morgon :). Hoppas ni haft en bra helg. Jag känner mig riktigt utvilad. Skönt med en lugn helg. Igår kväll såg vi den sista delen av TV-serien Innan vi dör som varit en söndagsrutin under några veckor. Jag älskar ju svensk krim då den var ju verkligen perfekt för mig. Kan i och för sig hålla med Carl om att vissa delar kanske inte gick ihop helt. Någon mer som sett?

Idag nu på morgonen ska jag faktiskt gå till vårdcentralen och ta nya prover för att se hur mina värden ligger och om jag har rätt dos Levaxin. Har ju lovat mig själv att bli bättre på att ta hand om mig själv och en del i det är att kontinuerligt kolla detta.

Nedan ett fint doftljus från Broste Copenhagen som vi köpte på ILVA igår. Finns även online hos Royal Design HÄR. Mycket billigare än de flesta andra doftljus.

Ha en fin dag 🙂

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?