Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Jeans
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Kofta
Väska
Pullover
Kofta
Kofta
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kofta
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Kofta
Linne
Slacks
Klänning
Blus
Pälsjacka
Stövel
Tröja
Kavaj
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Väst
Väska
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Kappa
Slingbacks
Pullover
Kjol
Tröja
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Basker
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
T-shirt
Väska
Klännning
Kofta
Kappa
T-shirt
T-shirt
Satinkjol
Byxor
Halsduk
Väska
Knytblus
Linne
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Kjol
Väska
Slipover
Kavaj
Klänning
Kofta
Cardigan
Väska
Sneakers
Boots
Kavaj
Bag
Kofta
Byxor
Grå kavaj
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Kjol
Linne
Väska
Blus
Skjorta
Kofta
Skjorta
Tröja
Skjorta
Ankelboots
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Blus
Klännning
Skjorta
Pullover
Klänning
Kavaj
Kappa
Cape
Kostymbyxa
Vit blus
Byxor
Klänning
Klänning
Pullover
Väska
Kofta
Kofta
Knytblus
42   212
40   370
64   365
68   450
73   430

Mitt senaste fynd på Tradera – klänning från Zara

Hej fina. Känner att jag typ borde bli ambassadör för Tradera eftersom jag tjatar så mycket om sajten här på bloggen. Här är mitt senaste fynd. En svart klänning med trekvartsärmar. Jag räknade just antalet svarta klänningar i min garderob och det var nära 30 stycken inkl de som ligger i tvättkorgen. Men nu tror jag faktiskt att jag ska börja sälja på Tradera också. Kanske blanda med att lämna in hos SwopShop men eftersom jag ligger så mycket plus på mina poäng där tjänar jag inte så mycket på att lämna in mer om jag inte  hittar något nytt till mig själv där i samma takt. Får se.

Nu ska jag hjälpa Carl med matlagningen. Ha en fin kväll 🙂

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?