Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Byxor
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Jeans
Väska
Kavaj
Väska
Ankelboots
Klännning
Pullover
Cardigan
Klänning
Grå kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Klännning
Basker
Kavaj
Linne
Kavaj
Kavaj
Linne
Vit blus
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Mitt senaste fynd på Tradera – klänning från Zara

Hej fina. Känner att jag typ borde bli ambassadör för Tradera eftersom jag tjatar så mycket om sajten här på bloggen. Här är mitt senaste fynd. En svart klänning med trekvartsärmar. Jag räknade just antalet svarta klänningar i min garderob och det var nära 30 stycken inkl de som ligger i tvättkorgen. Men nu tror jag faktiskt att jag ska börja sälja på Tradera också. Kanske blanda med att lämna in hos SwopShop men eftersom jag ligger så mycket plus på mina poäng där tjänar jag inte så mycket på att lämna in mer om jag inte  hittar något nytt till mig själv där i samma takt. Får se.

Nu ska jag hjälpa Carl med matlagningen. Ha en fin kväll 🙂

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?