Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Grå kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Kjol
Ankelboots
Blus
Basker
Jeans
Halsduk
Kappa
Väska
Blus
Kjol
Byxor
Kjol
Slingbacks
Kofta
Väska
Kofta
Kappa
Linne
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Kofta
Skjorta
Kofta
Byxor
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Kjol
Skinnkjol
Klänning
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Byxor
Satinkjol
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Slacks
T-shirt
Knytblus
Tröja
Klänning
T-shirt
Väska
Klännning
Slipover
Linne
Kavaj
Pullover
Kostymbyxa
Kavaj
T-shirt
Kofta
Cardigan
Väst
Väska
Linne
Blus
Kofta
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Bag
Kjol
Sneakers
Kappa
Cape
Boots
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Skjorta
Pullover
Skjorta
Stövel
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Klänning
Byxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Knytblus
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Tröja
Kavaj
Klännning
Klänning
Pullover
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Tröja
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Mitt senaste fynd på Tradera – klänning från Zara

Hej fina. Känner att jag typ borde bli ambassadör för Tradera eftersom jag tjatar så mycket om sajten här på bloggen. Här är mitt senaste fynd. En svart klänning med trekvartsärmar. Jag räknade just antalet svarta klänningar i min garderob och det var nära 30 stycken inkl de som ligger i tvättkorgen. Men nu tror jag faktiskt att jag ska börja sälja på Tradera också. Kanske blanda med att lämna in hos SwopShop men eftersom jag ligger så mycket plus på mina poäng där tjänar jag inte så mycket på att lämna in mer om jag inte  hittar något nytt till mig själv där i samma takt. Får se.

Nu ska jag hjälpa Carl med matlagningen. Ha en fin kväll 🙂

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?