Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
Kavaj
Byxor
Kofta
Kavaj
Linne
Klänning
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Kjol
Stövel
Skjorta
Kappa
Kofta
Basker
Slacks
Slingbacks
Skjorta
Kappa
Väska
Blus
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Cardigan
Byxor
Blus
Kofta
Boots
Klänning
Byxor
Skjorta
Pullover
Halsduk
Kofta
Skjorta
Kavaj
Slipover
Pullover
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kappa
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
Tröja
Väska
Pälsjacka
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Sneakers
Väska
Knytblus
Skjorta
Klännning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Manolo Blahnik
Pullover
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kjol
Satinkjol
Knytblus
Kofta
Vit blus
Skjorta
Väska
T-shirt
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
Kjol
Klännning
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
T-shirt
Kappa
Kjol
Linne
Väska
T-shirt
Jeans
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Tröja
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Ankelboots
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Väst
Väska
Väska
Cape
Linne
Bag
Kofta
T-shirt
83   322
65   515
45   372
40   422
64   393

Min kontra Carls syn på nyttig mat…

Hej på er. Helt okej dag idag. Har jobbat spretigt och då känns det alltid som att jag inte fått mycket gjort. Lite av allt på något sätt. I morse var jag ju och tog blodprov för att kolla mina värden. Jag hoppas de är fortsatt bra.

Efter jobbet mötte jag upp Carl och vi gick till ICA Malmborgs på Caroli och handlade. Jag försöker ju äta nyttigt så vi handlade en massa nyttigheter såsom mandelmjöl, kyckling frukt, nötter och bär, med mera. Kändes verkligen bra att ha köpt hem ett stort och brett sortiment av nyttiga produkter att laga mat på och äta.

På vägen hem kommer det fram att jag och Carl har lite olika tankar om vad vi ska göra av alla de här nyttigheterna.

Carl: Åååååhhh nu ska jag hem och fritera, woho!
Jag: Fritera? Men vi har ju köpt en massa nyttigheter, nu ska vi ju äta nyttigt!?
Carl: Men det är ju så man gör. Man tar det som är nyttigt och så friterar man det

Haha alltså suck, jag kommer aldrig lyckas bli nyttig så länge jag bor med honom. Kvällens middag blev då friterad kyckling, sesamfrön, mandelmjöl m.m. Carl är ju i och för sig grym på att fritera så det blev ju supergott, men så nyttigt vet jag inte…? Low carb i alla fall?

Gjorde det så nyttigt jag kunde och åt med en massa grönsaker 🙂

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?