Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Blus
Tröja
Kofta
Kofta
Väska
Linne
Blus
Kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Cape
Kappa
Klännning
Klänning
Slipover
Kavaj
Klänning
Byxor
Väska
Tröja
Kavaj
Vit blus
Klännning
Väska
Linne
Klänning
Cardigan
Skjorta
Kofta
Kjol
Kappa
T-shirt
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjortklänning
Kappa
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Grå kavaj
Kavaj
Sneakers
Skjorta
Kofta
Jeans
Byxor
Kappa
Väska
Klänning
Knytblus
Väska
Kjol
Kofta
Satinkjol
Kostymbyxa
T-shirt
Kavaj
Väska
Blus
Pälsjacka
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Boots
T-shirt
Klänning
Klänning
Tröja
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Linne
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Pullover
Pullover
Manolo Blahnik
Kjol
Väska
Kofta
Slacks
Basker
Skinnkjol
Ankelboots
Väst
Slingbacks
Väska
Kappa
Klänning
Kappa
Pullover
T-shirt
Väska
Klänning
Stövel
T-shirt
T-shirt
Kofta
Pullover
Knytblus
Klänning
Byxor
T-shirt
Byxor
Kavaj
Kavaj
Bag
Knytblus
Skjorta
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Min kontra Carls syn på nyttig mat…

Hej på er. Helt okej dag idag. Har jobbat spretigt och då känns det alltid som att jag inte fått mycket gjort. Lite av allt på något sätt. I morse var jag ju och tog blodprov för att kolla mina värden. Jag hoppas de är fortsatt bra.

Efter jobbet mötte jag upp Carl och vi gick till ICA Malmborgs på Caroli och handlade. Jag försöker ju äta nyttigt så vi handlade en massa nyttigheter såsom mandelmjöl, kyckling frukt, nötter och bär, med mera. Kändes verkligen bra att ha köpt hem ett stort och brett sortiment av nyttiga produkter att laga mat på och äta.

På vägen hem kommer det fram att jag och Carl har lite olika tankar om vad vi ska göra av alla de här nyttigheterna.

Carl: Åååååhhh nu ska jag hem och fritera, woho!
Jag: Fritera? Men vi har ju köpt en massa nyttigheter, nu ska vi ju äta nyttigt!?
Carl: Men det är ju så man gör. Man tar det som är nyttigt och så friterar man det

Haha alltså suck, jag kommer aldrig lyckas bli nyttig så länge jag bor med honom. Kvällens middag blev då friterad kyckling, sesamfrön, mandelmjöl m.m. Carl är ju i och för sig grym på att fritera så det blev ju supergott, men så nyttigt vet jag inte…? Low carb i alla fall?

Gjorde det så nyttigt jag kunde och åt med en massa grönsaker 🙂

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?