Annons: Shoppa min stil

Linne
Skjorta
Klännning
Kavaj
Väska
Sandaler
Halsduk
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Kofta
Slipover
Kostymbyxa
Väska
Väska
Linne
Kavaj
Kofta
Väska
Linne
Byxor
Klänning
Pälsjacka
Knytblus
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Slingbacks
Klänning
Byxor
Jeans
Skinnkjol
Byxor
Linne med spets
Svarta jeans
Satinkjol
Kappa
Stövel
Boots
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
T-shirt
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Jeansjacka
Väska
Väska
Väska
Pullover
Skjorta
Kappa
Klännning
Kappa
Skjorta
Blus
Kofta
Kavaj
Slacks
Väska
Stickad klänning
Klänning
Cape
Kjol
T-shirt
Kjol
T-shirt
Klänning
Väst
Blus
Knytblus
Tröja
Skjorta
Kofta
Klänning
Sneakers
Klänning
Grön klänning
Kofta
Vit blus
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Cardigan
Klänning
Tröja
Kappa
Blå klänning
Plisserad kjol
Satinkjol
Plisserad kjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Väska
Basker
Kavaj
Klänning
Manolo Blahnik
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Väska
Tröja
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Cardigan
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Skjorta
Knytblus
Väska
Klänning
Kjol
Kappa
T-shirt
Kjol
Klänning
Kavaj
Bag
Skjortklänning
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
29   267
78   325
75   303
42   350
56   381

Min kontra Carls syn på nyttig mat…

Hej på er. Helt okej dag idag. Har jobbat spretigt och då känns det alltid som att jag inte fått mycket gjort. Lite av allt på något sätt. I morse var jag ju och tog blodprov för att kolla mina värden. Jag hoppas de är fortsatt bra.

Efter jobbet mötte jag upp Carl och vi gick till ICA Malmborgs på Caroli och handlade. Jag försöker ju äta nyttigt så vi handlade en massa nyttigheter såsom mandelmjöl, kyckling frukt, nötter och bär, med mera. Kändes verkligen bra att ha köpt hem ett stort och brett sortiment av nyttiga produkter att laga mat på och äta.

På vägen hem kommer det fram att jag och Carl har lite olika tankar om vad vi ska göra av alla de här nyttigheterna.

Carl: Åååååhhh nu ska jag hem och fritera, woho!
Jag: Fritera? Men vi har ju köpt en massa nyttigheter, nu ska vi ju äta nyttigt!?
Carl: Men det är ju så man gör. Man tar det som är nyttigt och så friterar man det

Haha alltså suck, jag kommer aldrig lyckas bli nyttig så länge jag bor med honom. Kvällens middag blev då friterad kyckling, sesamfrön, mandelmjöl m.m. Carl är ju i och för sig grym på att fritera så det blev ju supergott, men så nyttigt vet jag inte…? Low carb i alla fall?

Gjorde det så nyttigt jag kunde och åt med en massa grönsaker 🙂

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?