Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Kjol
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Slipover
Väska
Väska
Klänning
Väska
Tröja
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Linne
Knytblus
Blus
Skinnkjol
Cape
Väst
Kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Kappa
Vit blus
Blus
Slacks
Kofta
Basker
Skjorta
Kjol
Sneakers
Kofta
Klänning
Kofta
Linne
Väska
Klännning
T-shirt
Linne
Kavaj
Pullover
Kjol
Kappa
Pullover
Slingbacks
Knytblus
T-shirt
Kofta
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Byxor
Blus
Kappa
Cardigan
Väska
Klännning
Byxor
Bag
Väska
Väska
Pälsjacka
T-shirt
Kofta
Kjol
Väska
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Pullover
Jeans
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Pullover
Blus
Skjorta
22   131
39   285
38   420
36   398
55   440

Min kontra Carls syn på nyttig mat…

Hej på er. Helt okej dag idag. Har jobbat spretigt och då känns det alltid som att jag inte fått mycket gjort. Lite av allt på något sätt. I morse var jag ju och tog blodprov för att kolla mina värden. Jag hoppas de är fortsatt bra.

Efter jobbet mötte jag upp Carl och vi gick till ICA Malmborgs på Caroli och handlade. Jag försöker ju äta nyttigt så vi handlade en massa nyttigheter såsom mandelmjöl, kyckling frukt, nötter och bär, med mera. Kändes verkligen bra att ha köpt hem ett stort och brett sortiment av nyttiga produkter att laga mat på och äta.

På vägen hem kommer det fram att jag och Carl har lite olika tankar om vad vi ska göra av alla de här nyttigheterna.

Carl: Åååååhhh nu ska jag hem och fritera, woho!
Jag: Fritera? Men vi har ju köpt en massa nyttigheter, nu ska vi ju äta nyttigt!?
Carl: Men det är ju så man gör. Man tar det som är nyttigt och så friterar man det

Haha alltså suck, jag kommer aldrig lyckas bli nyttig så länge jag bor med honom. Kvällens middag blev då friterad kyckling, sesamfrön, mandelmjöl m.m. Carl är ju i och för sig grym på att fritera så det blev ju supergott, men så nyttigt vet jag inte…? Low carb i alla fall?

Gjorde det så nyttigt jag kunde och åt med en massa grönsaker 🙂

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?