Annons: Shoppa min stil

Byxor
Cardigan
Kavaj
Ankelboots
Klännning
Väska
Pullover
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Jeans
Linne
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Linne
24   282
64   481
48   509
40   584
59   647

Gult mode för påsk, vår och sommar

affiliatebild

Fastän det snöade igår finns vårkänslan kvar. Och snart är det påsk. Jag och Carl har börjat spåna på lite påskplaner :). Fastän det inte kan verka som att jag inte är mycket för färg när det kommer till mode så har jag faktiskt alltid gillat gult. Så länge man håller det till en eller två färger funkar det för mig. Passar ju utmärkt nu till påsken och även vår och sommar då man förhoppningsvis fått lite färg. Några gula favoriter i butikerna just nu:

 

gul1
Väska från Furla, finns HÄR 

gul2

Gul klänning från Ellibeth HÄR 

gul3
Gul tröja från Kouture finns HÄR 

gul4

Gul blus från Warehouse finns HÄR 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?