Annons: Shoppa min stil

Kappa
Pälsjacka
Boots
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Tröja
Tröja
Väska
Sneakers
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kofta
Blus
Kofta
Knytblus
Blus
Bag
Väska
T-shirt
Kappa
Kavaj
Basker
Slingbacks
T-shirt
Kofta
Skjorta
Stövel
Klänning
Blus
Skjortklänning
Kappa
Jeans
Byxor
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Klännning
Kjol
Väska
Byxor
Kavaj
Skjorta
Väska
Vit blus
Pullover
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Väst
Väska
Kjol
Väska
Skinnkjol
Halsduk
Kjol
Pullover
Skjorta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Linne
Knytblus
Cape
Kavaj
Linne
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Satinkjol
Väska
Väska
Kjol
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Väska
Ankelboots
Kostymbyxa
Slacks
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Cardigan
Slipover
Kavaj
Väska
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Linne
Kappa
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kjol
Pullover
Knytblus
Byxor
Byxor
Klännning
T-shirt
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Söndag på Stoff och Stil och IKEA

Hej fina ni. Jag var så himla rastlös efter frukosten och kände att jag var tvungen att komma ut lite och framför allt lämna lägenheten ett tag. Efter att ha kollat runt efter olika evenemang i Malmö insåg vi att inget lockade oss så då bestämde vi oss för att åka till Svågertorp och gå på Stoff och Stil och IKEA.

Jag hade aldrig varit på Stoff och Stil innan men fick tips av vår vän Klara om att det var ett riktigt drömställe om man vill hitta tyger och tillbehör till olika syprojekt. Jag har ju inte riktigt kommit igång med att sy men känner att jag måste lära mig från grunden och avancera successivt. Idag köpte jag ett tyg jag tänkte använda för att sy en vetekudde Köpte även lite andra tillbehör.

Efter Stoff och Stil kände jag mig taggad på IKEA men först behövde vi äta lunch. Vi hamnade såklart vid ett bord bredvid lekhörnan så efter lunchen var man inte lika sugen på att utforska varuhuset längre. Vi är ute efter en ny TV-bänk och tänker oss en BESTÅ-lösning men vi måste nog fundera lite till innan vi slår till. Som alltid köpte vi en massa andra saker. Jag gick in i väggen ganska snabbt och ville bara hem. För mycket folk och vätskebrist tror jag. Att jag aldrig lär mig. Bättre proviant nästa gång!

Nu är Carl på sin första fotbollsträning inför Korpen-säsongen. Stackarna som ska träna ute i det här vädret.

Nu ska jag sätta igång med matlagningen snart.

 

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?