Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Väska
T-shirt
Kavaj
Tröja
Klänning
Väska
T-shirt
Linne
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Blus
Skjortklänning
Blus
Cape
Väska
Knytblus
Pullover
Klänning
Kjol
Grå kavaj
Byxor
Kappa
Väska
Väst
Tröja
Kjol
Klänning
Kofta
T-shirt
Slipover
Kofta
Kofta
Kostymbyxa
Skjorta
Manolo Blahnik
Kjol
Kappa
Skjorta
Klänning
Väska
T-shirt
T-shirt
Tröja
Satinkjol
Väska
Klänning
Slacks
Kjol
Skjorta
Kofta
Kofta
Bag
Kjol
Linne
Kavaj
Knytblus
Väska
Kofta
Byxor
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Kappa
Kjol
Klännning
Linne
Skjorta
Pullover
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Basker
Cardigan
T-shirt
Blus
Klänning
Byxor
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Kappa
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Pullover
Väska
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Jeans
Kappa
Väska
Ankelboots
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Stövel
Pullover
Byxor
Kavaj
Boots
Klännning
Halsduk
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Sneakers
Klänning
Kofta
Knytblus
Vit blus
83   320
65   514
45   372
40   422
64   393

Söndag på Stoff och Stil och IKEA

Hej fina ni. Jag var så himla rastlös efter frukosten och kände att jag var tvungen att komma ut lite och framför allt lämna lägenheten ett tag. Efter att ha kollat runt efter olika evenemang i Malmö insåg vi att inget lockade oss så då bestämde vi oss för att åka till Svågertorp och gå på Stoff och Stil och IKEA.

Jag hade aldrig varit på Stoff och Stil innan men fick tips av vår vän Klara om att det var ett riktigt drömställe om man vill hitta tyger och tillbehör till olika syprojekt. Jag har ju inte riktigt kommit igång med att sy men känner att jag måste lära mig från grunden och avancera successivt. Idag köpte jag ett tyg jag tänkte använda för att sy en vetekudde Köpte även lite andra tillbehör.

Efter Stoff och Stil kände jag mig taggad på IKEA men först behövde vi äta lunch. Vi hamnade såklart vid ett bord bredvid lekhörnan så efter lunchen var man inte lika sugen på att utforska varuhuset längre. Vi är ute efter en ny TV-bänk och tänker oss en BESTÅ-lösning men vi måste nog fundera lite till innan vi slår till. Som alltid köpte vi en massa andra saker. Jag gick in i väggen ganska snabbt och ville bara hem. För mycket folk och vätskebrist tror jag. Att jag aldrig lär mig. Bättre proviant nästa gång!

Nu är Carl på sin första fotbollsträning inför Korpen-säsongen. Stackarna som ska träna ute i det här vädret.

Nu ska jag sätta igång med matlagningen snart.

 

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?