Annons: Shoppa min stil

Blus
Kavaj
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Kavaj
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
29   226
44   240
38   265
41   323
46   405

Hemmakväll med god mat och klassisk film

God morgon :). Igår var en väldigt lugn dag och det kändes skönt att bara vara hemma på kvällen också. Det är ju jätteroligt med resor och festligheter men emellan dem känner jag att jag ibland behöver ta det lugnt och liksom bara vara hemma.

Vi gick ju till Malmö Saluhall och inhandlade pilgrimsmusslor, innanlår, sötpotatis och andra råvaror som kvällens middag skulle inkludera.

Det blev en ganska sen lunch så vi började med matlagningen vid åttatiden. Sötpotatis fries blev den stora utmaningen. Till förrätt gjorde vi pilgrimsmusslor med mangosalsa och till huvudrätt råbiff med goda tillbehör. Delar recept sen!

Sedan började vi kolla på Tillbaka till framtiden men självklart somnade jag innan ens halva filmen hade gått så vi får se klart den idag. Jag har blivit kvällstrött igen men det är ju i alla fall bra under vardagarna.

Nu frukost 🙂

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?