Annons: Shoppa min stil

Väska
Jeans
Kavaj
Klännning
Kjol
Klänning
Kavaj
Pullover
Kavaj
Ankelboots
Linne
Klänning
Klänning
Cardigan
Väska
Linne
Byxor
Väska
24   282
64   481
48   509
40   584
59   647

Malmö Saluhall och solig promenad

Hej fina ni. Efter en lång frukost tog vi oss ut för att inhandla mat och dryck till kvällen. Vi köpte vin på Systembolaget på Hansa och gick sedan en solig promenad genom parken till Malmö Saluhall. Jag älskar att Malmö fått en saluhall men just vid det här besöket var jag nog lite för trött och hungrig för att stå ut med allt folk och känna inspiration till kvällens middag.

Vi insåg att vi nog behövde äta för att kunna fatta beslut om middagen. Köpte varsin falafellunch och efteråt handlade vi pilgrimsmusslor  och innanlår (ska bli råbiff). Nu är vi hemma och slappar i soffan. Ska ta tag i städning och matlagning snart.

Trevlig lördag! ❤

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?