Annons: Shoppa min stil

Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Blus
Skjorta
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Blus
Skjorta
Kappa
Kjol
Klänning
41   271
40   287
81   368
51   389
58   328

After Work på Copenhagen Street food i Köpenhamn

God morgon:). Igår efter jobbet tog jag och Frida tåget över bron och mötte upp Carl och Hannah för After Work på Copenhagen Street food. Det var nog ett år sedan jag var där senast men det är ett riktigt livligt och trevligt ställe. Det finns hur många food trucks som helst med mat från alla världens hörn. Jag valde att köpa en meat plate från ett Brasilianskt ställe. Riktigt gott men lite svårt att äta stora köttstycken på en liten papptallrik med träbestick.

Det var kul att träffa Frida och Hannah då det var ett tag sedan sist 🙂 Jag tror att vi var hemma vid elva och då blev det sängen direkt. Är så sjukt trött på fredagarna.

Idag får vi se vad som händer. Ha en fin lördag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?