Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Basker
Klänning
Väska
Knytblus
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Byxor
Blus
Cardigan
Kofta
Tröja
Linne
Väska
Klännning
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Sneakers
Linne
Pälsjacka
Stickad klänning
Skinnkjol
T-shirt
Cape
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Pullover
Knytblus
Klänning
Manolo Blahnik
Kjol
Väska
Väska
Vit blus
Pullover
Blus
Klänning
Kavaj
Väst
Kavaj
Slingbacks
Pullover
Kappa
Tröja
Slacks
Kjol
Kavaj
Skjorta
Stövel
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Kjol
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Halsduk
Klänning
T-shirt
Byxor
Kavaj
Byxor
Grå kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Kjol
Skjorta
T-shirt
Klännning
Skjorta
Väska
Slipover
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Kappa
T-shirt
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Tröja
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Pullover
Linne
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Boots
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
T-shirt
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Blus
Jeans
T-shirt
Byxor
Rosa kostymbyxor
Bag
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Knytblus
Satinkjol
53   304
108   358
70   445
90   473
68   594

Överraskning och vårig kvällspromenad

Hejsan!:) Idag när jag kom hem på lunchen väntade en fin överraskning. Jag skrev ju härom dagen om hur fruktansvärt ont i magen jag hade och att choklad brukar hjälpa och min finaste vän Mina har då sett det och skickat ett kort med choklad till mig. Sådana saker blir man ju bara för glad för! Så fint ❤?. Tusen tack!!!

Det är fortsatt lugnt på jobbet. En av mina kollegor brukar hitta på luriga grejer vid högtider och andra tillfällen. På Halloween placerade han t.ex ut låtsas-spindlar och spökljud som typ skrämde livet ur mig. Idag när jag plötsligt hörde en massa härligt fågelkvitter (riktigt vår-och sommartecken!) var jag säker på att det var han som hittat på något igen men så sa han att det var på riktigt utanför fönstret. Så härligt! Då bestämde jag mig för att gå en promenad längs Ribban efter jobbet då jag hade en timme innan solen skulle gå ner.

Nu har jag precis kommit hem och det var jätteskönt! Carl är hjälplärare i matematik på en gymnasieskola idag men kommer nog hem inom en timme. Får se vad det blir för mat. Hoppas ni har haft lika fint väder som jag idag! ☀️

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?