Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kappa
Byxor
Blus
Kofta
Kavaj
Blus
Cardigan
Klänning
Klänning
Cape
Väska
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Tröja
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Blus
Kofta
Skjorta
Kappa
Blus
Vit blus
Tröja
Kavaj
Klänning
Kjol
Kostymbyxa
T-shirt
Sneakers
Knytblus
Stövel
Kofta
Skinnkjol
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Klännning
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Bag
Linne
Byxor
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Klännning
Väska
Slacks
Halsduk
Byxor
Klänning
Basker
T-shirt
Jacka
Jeans
Kofta
Kavaj
Väska
Satinkjol
Kavaj
Slipover
Väska
Väst
Grå kavaj
Slingbacks
Kjol
Väska
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Pullover
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Pullover
Klänning
Stickad klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Byxor
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Linne
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Pullover
Klänning
Knytblus
Kappa
Tröja
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Linne
Kjol
22   333
43   403
51   450
38   399
30   408

Överraskning och vårig kvällspromenad

Hejsan!:) Idag när jag kom hem på lunchen väntade en fin överraskning. Jag skrev ju härom dagen om hur fruktansvärt ont i magen jag hade och att choklad brukar hjälpa och min finaste vän Mina har då sett det och skickat ett kort med choklad till mig. Sådana saker blir man ju bara för glad för! Så fint ❤?. Tusen tack!!!

Det är fortsatt lugnt på jobbet. En av mina kollegor brukar hitta på luriga grejer vid högtider och andra tillfällen. På Halloween placerade han t.ex ut låtsas-spindlar och spökljud som typ skrämde livet ur mig. Idag när jag plötsligt hörde en massa härligt fågelkvitter (riktigt vår-och sommartecken!) var jag säker på att det var han som hittat på något igen men så sa han att det var på riktigt utanför fönstret. Så härligt! Då bestämde jag mig för att gå en promenad längs Ribban efter jobbet då jag hade en timme innan solen skulle gå ner.

Nu har jag precis kommit hem och det var jätteskönt! Carl är hjälplärare i matematik på en gymnasieskola idag men kommer nog hem inom en timme. Får se vad det blir för mat. Hoppas ni har haft lika fint väder som jag idag! ☀️

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?