Annons: Shoppa min stil

Stövel
Slacks
Linne med spets
Kofta
Kofta
Svarta jeans
Cardigan
Kofta
Väst
Väska
Byxor
Klänning
Pullover
Satinkjol
Knytblus
Tröja
Cape
Kappa
Boots
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
Skjorta
Kjol
Väska
Skjorta
Blå klänning
Väska
Ankelboots
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Byxor
Skinnkjol
Väska
Klänning
Pullover
T-shirt
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kjol
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Slipover
Klänning
Vit blus
Kofta
Halsduk
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Klännning
Slingbacks
Pullover
Kavaj
Klänning
Jeansjacka
Skjorta
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Basker
Klänning
Kavaj
Linne
Tröja
Tröja
Kappa
Pullover
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Linne
T-shirt
T-shirt
Grön klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Blus
Cardigan
Kofta
T-shirt
Byxor
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Skjortklänning
Väska
Bag
Skjorta
Jeans
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Linne
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Klännning
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Sandaler
Plisserad kjol
Stickad klänning
Väska
Blus
Blus
Pälsjacka
Väska
36   228
41   305
55   368
21   205
54   330

Överraskning och vårig kvällspromenad

Hejsan!:) Idag när jag kom hem på lunchen väntade en fin överraskning. Jag skrev ju härom dagen om hur fruktansvärt ont i magen jag hade och att choklad brukar hjälpa och min finaste vän Mina har då sett det och skickat ett kort med choklad till mig. Sådana saker blir man ju bara för glad för! Så fint ❤?. Tusen tack!!!

Det är fortsatt lugnt på jobbet. En av mina kollegor brukar hitta på luriga grejer vid högtider och andra tillfällen. På Halloween placerade han t.ex ut låtsas-spindlar och spökljud som typ skrämde livet ur mig. Idag när jag plötsligt hörde en massa härligt fågelkvitter (riktigt vår-och sommartecken!) var jag säker på att det var han som hittat på något igen men så sa han att det var på riktigt utanför fönstret. Så härligt! Då bestämde jag mig för att gå en promenad längs Ribban efter jobbet då jag hade en timme innan solen skulle gå ner.

Nu har jag precis kommit hem och det var jätteskönt! Carl är hjälplärare i matematik på en gymnasieskola idag men kommer nog hem inom en timme. Får se vad det blir för mat. Hoppas ni har haft lika fint väder som jag idag! ☀️

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?