Annons: Shoppa min stil

Kostymbyxa
Kavaj
Pullover
Klänning
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kappa
Knytblus
Kofta
Knytblus
Väska
Blus
Klänning
Byxor
Knytblus
Ankelboots
Väska
Klännning
Klänning
Jeans
Kavaj
Linne
Blus
Kavaj
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Satinkjol
Basker
Klännning
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Pälsjacka
Kavaj
Kjol
Kavaj
Linne
Grå kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Behöver miljöombyte ibland

God morgon!:) Så härligt att det är ljust när man kliver upp nu. Längtar verkligen tills våren är här på riktigt. Igår var det ju jättesoligt men även jätteblåsigt men hittade man lä hade man nog fått vårkänslor.

Idag blir det en vanlig jobbdag. Hoppas på samma flyt som de senaste dagarna. Jag hade ju tänkt sätta mig någon annanstans igår men det var så lugnt på kontoret då de flesta kollegor var iväg så jag kände att jag hade ro och kunde skriva ändå. Får se hur jag gör idag. Behöver miljöombyte ibland när jag behöver vara kreativ och skriva.

Eftersom jag mådde dåligt i tisdags blev det ingen träning då som planerat så det tänkte jag försöka boka in idag istället.

Dagens look: Skjorta (har satt dit rosetten/knuten själv), byxor och skor från H&M.

Ha en fin dag fina ni <3

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?