Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Byxor
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Kappa
Klänning
Skjorta
Svarta jeans
Skjorta
Grön klänning
Klänning
T-shirt
Tröja
T-shirt
Kjol
Kappa
Skjorta
Väska
Knytblus
Boots
Linne
Pullover
Kofta
Blus
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Byxor
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Vit blus
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Byxor
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Väska
Tröja
Kofta
Kappa
Kofta
Klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Tröja
Cape
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
Väska
Klänning
Jeansjacka
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Linne med spets
Pullover
Klänning
Stövel
Klänning
Skjortklänning
Kappa
T-shirt
Klännning
Bag
Väska
Kofta
Sneakers
Kavaj
Kjol
Linne
Kavaj
Pullover
Slacks
Linne
Kjol
Kjol
Blus
Väst
Kavaj
Skinnkjol
Kjol
Cardigan
Basker
Kjol
Pullover
Väska
Kofta
Klännning
Blå klänning
Halsduk
Knytblus
T-shirt
Satinkjol
T-shirt
Slipover
Plisserad kjol
Slingbacks
Blus
Kavaj
Plisserad kjol
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Jeans
Knytblus
Väska
Skjorta
Kappa
Cardigan
Grå kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Sandaler
Väska
Kavaj
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

To-do-lista på jobbet och privat

God morgon! Vilken dag det var igår. Men lyckades vara riktigt effektiv på jobbet så jag hoppas på samma flow idag. Har inga möten så jag kan fokusera på to-do-listan och förhoppningsvis bocka av en hel del.

Jag har även en to-do-lista utanför jobbet som jag är sämre på att ta tag i. Har inte gått till en tandläkare på hur länge som helst, är nog dags att klippa mig igen då hårtopparna är riktigt kluvna, behöver ta nya prover på vårdcentralen för att säkerställa att mina värden inte blivit sämre igen. Har känt mig lite orkeslös den senaste tiden vilket kan vara ett tecken på att Levaxindosen är gör låg. Annars vet jag inte vad jag kan skylla på ?.

Nu sitter jag och äter en lugn frukost med frukt, bär och pumpafrön. Och en massa kaffe såklart!

Ha en fin dag ❤.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?