Annons: Shoppa min stil

Kofta
Slipover
Blus
Väska
Tröja
Kjol
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Byxor
T-shirt
Linne
Klänning
Tröja
Klännning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Manolo Blahnik
Cape
Vit blus
Kjol
Tröja
Kavaj
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Knytblus
Väska
Klänning
Slingbacks
Linne
Kavaj
Kjol
Skjorta
Pullover
Klänning
T-shirt
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Blus
Kofta
Stickad klänning
Klännning
Linne
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Byxor
Väska
Blus
Cardigan
Kappa
Väst
Sneakers
Väska
Kofta
Väska
Grå kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Pullover
Klänning
Väska
Ankelboots
Knytblus
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
T-shirt
Byxor
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Stövel
Basker
Byxor
Kappa
Bag
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Slacks
Skjorta
Jeans
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Pullover
Boots
Väska
Kofta
Halsduk
Väska
Pullover
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kappa
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

To-do-lista på jobbet och privat

God morgon! Vilken dag det var igår. Men lyckades vara riktigt effektiv på jobbet så jag hoppas på samma flow idag. Har inga möten så jag kan fokusera på to-do-listan och förhoppningsvis bocka av en hel del.

Jag har även en to-do-lista utanför jobbet som jag är sämre på att ta tag i. Har inte gått till en tandläkare på hur länge som helst, är nog dags att klippa mig igen då hårtopparna är riktigt kluvna, behöver ta nya prover på vårdcentralen för att säkerställa att mina värden inte blivit sämre igen. Har känt mig lite orkeslös den senaste tiden vilket kan vara ett tecken på att Levaxindosen är gör låg. Annars vet jag inte vad jag kan skylla på ?.

Nu sitter jag och äter en lugn frukost med frukt, bär och pumpafrön. Och en massa kaffe såklart!

Ha en fin dag ❤.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?