Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kjol
Byxor
Cape
Väska
Kavaj
Slipover
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Stövel
Kofta
Kofta
Slacks
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Pullover
Kappa
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Satinkjol
Väska
Kappa
Kofta
Väska
Pälsjacka
Byxor
Tröja
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kjol
Boots
Skinnkjol
Kavaj
Blus
Klänning
Rosa kostymbyxor
Linne
Klännning
Skjorta
Kofta
Kappa
Blus
T-shirt
Klänning
Vit blus
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Ankelboots
Klänning
Pullover
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Jeans
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Tröja
Byxor
Väska
Bag
Stickad klänning
Linne
Kjol
Kavaj
Väska
Halsduk
Skjorta
Cardigan
Väska
Kjol
Manolo Blahnik
Kappa
Väst
Byxor
Knytblus
Knytblus
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Sneakers
Kappa
Väska
Klännning
T-shirt
Linne
Väska
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kofta
Tröja
Blus
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Kjol
Klänning
Kavaj
Basker
Klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
T-shirt
T-shirt
Väska
Väska
15   88
42   224
40   384
64   366
68   451

To-do-lista på jobbet och privat

God morgon! Vilken dag det var igår. Men lyckades vara riktigt effektiv på jobbet så jag hoppas på samma flow idag. Har inga möten så jag kan fokusera på to-do-listan och förhoppningsvis bocka av en hel del.

Jag har även en to-do-lista utanför jobbet som jag är sämre på att ta tag i. Har inte gått till en tandläkare på hur länge som helst, är nog dags att klippa mig igen då hårtopparna är riktigt kluvna, behöver ta nya prover på vårdcentralen för att säkerställa att mina värden inte blivit sämre igen. Har känt mig lite orkeslös den senaste tiden vilket kan vara ett tecken på att Levaxindosen är gör låg. Annars vet jag inte vad jag kan skylla på ?.

Nu sitter jag och äter en lugn frukost med frukt, bär och pumpafrön. Och en massa kaffe såklart!

Ha en fin dag ❤.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?