Annons: Shoppa min stil

Klänning
Jeans
Pullover
Linne
Byxor
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Klännning
Linne
Väska
23   279
64   481
48   509
40   584
59   647

Nya ankelboots – dessa valde jag

Hej på er. Är hemma snabbt på lunch och passar på att kika in här. Minns ni härom veckan när jag frågade om råd kring vilka ankelboots jag ska köpa? Det är verkligen kris och har inte tagit tummen ur förrän nu. Tyvärr hade alla de jag valde bland då tagit slut i min storlek så då kör jag på H&M istället. Kommer säkert slita ut dem snabbt men nu skäms jag ordentligt över de jag går runt med nu så det är verkligen dags att byta ut dem!

Tyvärr är det något strul med Nordea så jag kan inte öppna mitt kort för Internetköp så jag fick köra på postförskott istället. Här är dom jag har valt i alla fall. Hoppas att de är sköna. Sulan ska vara lite tjockare så jag hoppas att det hjälper 🙂

HMsko

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?