Annons: Shoppa min stil

Tröja
Halsduk
Kjol
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Pullover
Kavaj
Byxor
Kofta
Basker
Kavaj
Kappa
Pullover
Kofta
Byxor
Linne
Skjortklänning
Pullover
Kofta
Väska
Stickad klänning
Kappa
Väska
Kofta
T-shirt
T-shirt
Väska
Knytblus
Kofta
Kofta
Cape
Tröja
Kappa
Skjorta
Skjorta
Väska
Kappa
T-shirt
Knytblus
Kappa
Klänning
Byxor
Blus
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Cardigan
Kjol
T-shirt
Kavaj
Jeans
Kostymbyxa
Linne
Väska
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Väska
Slipover
Vit blus
Klänning
Boots
Klänning
Väst
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Sneakers
Kofta
Väska
Knytblus
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klännning
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Skjorta
Klänning
Tröja
Väska
Kofta
Kjol
Klännning
Kofta
Slingbacks
Slacks
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Pullover
Kjol
Kavaj
Väska
Ankelboots
Manolo Blahnik
Blus
Kofta
Linne
Stövel
Blus
Klänning
Kjol
Byxor
Väska
Skjorta
Väska
Bag
Skjorta
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
84   330
66   523
45   377
40   428
65   401

Nya ankelboots – dessa valde jag

Hej på er. Är hemma snabbt på lunch och passar på att kika in här. Minns ni härom veckan när jag frågade om råd kring vilka ankelboots jag ska köpa? Det är verkligen kris och har inte tagit tummen ur förrän nu. Tyvärr hade alla de jag valde bland då tagit slut i min storlek så då kör jag på H&M istället. Kommer säkert slita ut dem snabbt men nu skäms jag ordentligt över de jag går runt med nu så det är verkligen dags att byta ut dem!

Tyvärr är det något strul med Nordea så jag kan inte öppna mitt kort för Internetköp så jag fick köra på postförskott istället. Här är dom jag har valt i alla fall. Hoppas att de är sköna. Sulan ska vara lite tjockare så jag hoppas att det hjälper 🙂

HMsko

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?