Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
T-shirt
Kofta
Kjol
Byxor
Kostymbyxa
Byxor
Väska
Skjorta
Kofta
Jeans
Knytblus
Pullover
Väska
Väska
Linne
Kjol
Kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väst
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Kappa
Kjol
Blus
Kavaj
Kofta
Cape
Väska
Boots
Väska
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Skjorta
Stickad klänning
Kappa
Stövel
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Blus
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Tröja
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Kappa
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Ankelboots
Basker
Halsduk
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Linne
Kofta
T-shirt
Slacks
Klänning
Sneakers
T-shirt
Kappa
Knytblus
Bag
Kjol
Pullover
Väska
Kofta
Kofta
Slingbacks
T-shirt
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Slipover
Linne
Cardigan
Klännning
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Kjol
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Skjortklänning
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Tröja
Vit blus
T-shirt
Kappa
Tröja
Kofta
Blus
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Pälsjacka
Satinkjol
Väska
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Nya ankelboots – dessa valde jag

Hej på er. Är hemma snabbt på lunch och passar på att kika in här. Minns ni härom veckan när jag frågade om råd kring vilka ankelboots jag ska köpa? Det är verkligen kris och har inte tagit tummen ur förrän nu. Tyvärr hade alla de jag valde bland då tagit slut i min storlek så då kör jag på H&M istället. Kommer säkert slita ut dem snabbt men nu skäms jag ordentligt över de jag går runt med nu så det är verkligen dags att byta ut dem!

Tyvärr är det något strul med Nordea så jag kan inte öppna mitt kort för Internetköp så jag fick köra på postförskott istället. Här är dom jag har valt i alla fall. Hoppas att de är sköna. Sulan ska vara lite tjockare så jag hoppas att det hjälper 🙂

HMsko

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?