Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Blus
47   262
58   426
35   284
36   422
69   469

Kött, potatis och sås

God afton. Rubriken berättar hur jag ofta har beskrivit en festmåltid och även det vi ätit ikväll.

Vi äter vegetariskt minst 3-4 gånger i veckan men jag gillar kött och kommer nog aldrig att bli vegetarian fullt ut. Däremot tycker jag att det är viktigt att laga mat på bra kött. Vad det nu är. Är uppväxt med en jägare till pappa och har därför haft tillgång till och i stort sett bara ätit kött av djur som levt ett bra liv i skogen. Det känns bättre. Jag passar fortfarande på att ta med viltkött till Malmö när jag är i Hudik.

Nog om det. Det blev en mysig middag. Nu är vi trötta och slötittar på New Girl. Snart sova. God natt!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?