Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Linne
Klänning
Väska
Ankelboots
Kavaj
Kjol
Väska
Klännning
Byxor
Pullover
Cardigan
Jeans
Linne
Kavaj
Klänning
Väska
43   346
56   403
60   580
61   633
65   671

Kött, potatis och sås

God afton. Rubriken berättar hur jag ofta har beskrivit en festmåltid och även det vi ätit ikväll.

Vi äter vegetariskt minst 3-4 gånger i veckan men jag gillar kött och kommer nog aldrig att bli vegetarian fullt ut. Däremot tycker jag att det är viktigt att laga mat på bra kött. Vad det nu är. Är uppväxt med en jägare till pappa och har därför haft tillgång till och i stort sett bara ätit kött av djur som levt ett bra liv i skogen. Det känns bättre. Jag passar fortfarande på att ta med viltkött till Malmö när jag är i Hudik.

Nog om det. Det blev en mysig middag. Nu är vi trötta och slötittar på New Girl. Snart sova. God natt!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?