Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Klänning
Kjol
Linne
Jeans
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Väska
Ankelboots
Pullover
Väska
Linne
18   204
29   400
56   573
79   586
56   471

Bra jobbdag och dagens outfit

Hej fina. Det här blev en bra jobbdag. Knappt några kollegor på kontoret så man fick ju riktig arbetsro. Skönt! Idag är det onsdag och då brukar jag och Carl försöka lyxa till det lite här hemma. Bra att göra något speciellt även av en vanlig vardag då och då. Och med lyxigt menar jag inte att vi gör något dyrt utan för oss kan vardagslyx innebära att vi lägger lite extra tid på matlagningen, dricker vin och äter vid köksbordet istället för i soffan framför TV:n.

Dagens look: Klänning ett fynd på en Vintagemarknad, stor väska från Ralph Lauren (finns HÄR), halsband med hjärta från Guldfynd.

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?