Annons: Shoppa min stil

Klänning
Gucciskärp
Blus
Kjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Blus
Kjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
46   243
56   259
8   265
40   350
31   323

Bra jobbdag och dagens outfit

Hej fina. Det här blev en bra jobbdag. Knappt några kollegor på kontoret så man fick ju riktig arbetsro. Skönt! Idag är det onsdag och då brukar jag och Carl försöka lyxa till det lite här hemma. Bra att göra något speciellt även av en vanlig vardag då och då. Och med lyxigt menar jag inte att vi gör något dyrt utan för oss kan vardagslyx innebära att vi lägger lite extra tid på matlagningen, dricker vin och äter vid köksbordet istället för i soffan framför TV:n.

Dagens look: Klänning ett fynd på en Vintagemarknad, stor väska från Ralph Lauren (finns HÄR), halsband med hjärta från Guldfynd.

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?