Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Blus
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Blus
Klänning
40   211
39   256
81   367
51   387
58   327

Några slags krämpor ska man väl ha

God morgon fina ni. Min sömn har blivit så mycket bättre på sistone. Tacksam för det. Under en period tog det ju flera timmar innan jag lyckades somna och jag var så uppe i varv och låg och vred och vände på mig. Det liksom kröp i mig. Nu somnar jag i stort sett direkt:).

Men några slags krämpor ska man väl ha och nu har jag av någon anledning fått jätteont i mina handleder. Vad kan det bero på liksom? Det gör ont när jag vrider på händerna och när jag lyfter saker – behöver inte ens vara något tungt. Kan inte komma på något som fysiskt kan ha orsakat det. Kan det vara brist på något? Behöver man träna handleder? Det känns som att det började igår under dagen…

Dagens lookNya blusen från New Yorker (Tradera), jeans från H&M.

Ha en fin dag ❤!

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?