Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Slipover
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Knytblus
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Jacka
Skjorta
Kappa
Byxor
Cardigan
Klänning
Knytblus
Kofta
Klänning
Sneakers
Väska
Klänning
Boots
Klänning
Tröja
Kavaj
Väska
Kappa
Kofta
Blus
Kavaj
Väska
Tory Burch
Kofta
Spegel
Pullover
Klänning
Blus
Klänning
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Kjol
Pullover
Skjorta
Kofta
Stenströms cardigan
T-shirt
Klänning
Klänning
Blus
T-shirt
Klänning
Pullover
Kappa
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Jacka
Byxor
Ankelboots
Kofta
Stickad klänning
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Moschino väska
Slacks
Vit blus
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Ganni diadem
Linne
Kjol
Byxor
Cape
Tröja
T-shirt
Väst
Väska
Kjol
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Knytblus
Pälsjacka
Slingbacks
T-shirt
Linne
Skjortklänning
Jeans
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Klännning
Halsduk
Väska
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klännning
T-shirt
Grå kavaj
Väska
Halsduk
Skjorta
Bag
Pullover
Basker
Kappa
Stövel
Kappa
Väska
Kjol
Tröja
Klänning
Blus
Kånken
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Louis Vuitton väska
örhängen
Linne
Väska
Rosa kostymbyxor
Kjol
Skjorta
Steamer
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
31   290
44   372
59   353
43   405
42   484

Några slags krämpor ska man väl ha

God morgon fina ni. Min sömn har blivit så mycket bättre på sistone. Tacksam för det. Under en period tog det ju flera timmar innan jag lyckades somna och jag var så uppe i varv och låg och vred och vände på mig. Det liksom kröp i mig. Nu somnar jag i stort sett direkt:).

Men några slags krämpor ska man väl ha och nu har jag av någon anledning fått jätteont i mina handleder. Vad kan det bero på liksom? Det gör ont när jag vrider på händerna och när jag lyfter saker – behöver inte ens vara något tungt. Kan inte komma på något som fysiskt kan ha orsakat det. Kan det vara brist på något? Behöver man träna handleder? Det känns som att det började igår under dagen…

Dagens lookNya blusen från New Yorker (Tradera), jeans från H&M.

Ha en fin dag ❤!

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?