Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Boots
Kofta
Klänning
Klänning
Byxor
Klännning
Kofta
Blus
Knytblus
Kjol
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Tröja
Bag
Pullover
Vit blus
Kavaj
Väska
Kofta
Kjol
Basker
Klänning
Kappa
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Slacks
Väska
Skjorta
Linne
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Knytblus
Knytblus
Klänning
Linne
Väska
Pullover
Blus
Jeans
Väska
T-shirt
Slingbacks
Väska
Kavaj
Klännning
T-shirt
Kavaj
Byxor
Väska
Kofta
Kofta
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Grå kavaj
Kappa
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Kofta
Skjorta
Sneakers
T-shirt
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Pälsjacka
Kjol
Pullover
Ankelboots
Tröja
Cardigan
Kjol
Kappa
Kavaj
Cape
Väska
Tröja
Stövel
Kjol
Stickad klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Klänning
Halsduk
Byxor
Kavaj
Väska
Skjorta
Klänning
Kjol
T-shirt
Blus
Väska
Kappa
Pullover
Väska
Väst
Kavaj
Slipover
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
53   302
108   357
70   443
89   471
68   593

Några slags krämpor ska man väl ha

God morgon fina ni. Min sömn har blivit så mycket bättre på sistone. Tacksam för det. Under en period tog det ju flera timmar innan jag lyckades somna och jag var så uppe i varv och låg och vred och vände på mig. Det liksom kröp i mig. Nu somnar jag i stort sett direkt:).

Men några slags krämpor ska man väl ha och nu har jag av någon anledning fått jätteont i mina handleder. Vad kan det bero på liksom? Det gör ont när jag vrider på händerna och när jag lyfter saker – behöver inte ens vara något tungt. Kan inte komma på något som fysiskt kan ha orsakat det. Kan det vara brist på något? Behöver man träna handleder? Det känns som att det började igår under dagen…

Dagens lookNya blusen från New Yorker (Tradera), jeans från H&M.

Ha en fin dag ❤!

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?