Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Basker
Slacks
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klännning
Pälsjacka
Cardigan
Kjol
T-shirt
T-shirt
Väska
Väska
Linne
Pullover
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Plisserad kjol
Skjorta
Klännning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Linne
Byxor
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Byxor
Klänning
Tröja
Pullover
Jeans
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Linne med spets
Bag
Skjorta
Kofta
Blå klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Skjorta
Kjol
Kappa
Boots
Väska
Väst
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Jeansjacka
Kavaj
Kavaj
Kofta
Pullover
Satinkjol
Kappa
Kappa
Väska
Knytblus
Kofta
Knytblus
Sneakers
Kjol
Klänning
Klänning
Slipover
Skjorta
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Blus
Skinnkjol
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
T-shirt
Kofta
Kavaj
T-shirt
Tröja
Kavaj
Väska
Kofta
Knytblus
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Klänning
Linne
Plisserad kjol
Kofta
Cape
Blus
T-shirt
Pullover
Slingbacks
Kjol
T-shirt
Kappa
Kjol
Stövel
Väska
Manolo Blahnik
Svarta jeans
Kavaj
Kjol
Cardigan
Klänning
Byxor
Väska
Stickad klänning
Grå kavaj
Kavaj
Sandaler
T-shirt
Kofta
Skjortklänning
Skjorta
Byxor
Kavaj
Tröja
Halsduk
Grön klänning
Väska
13   136
73   409
45   350
68   456
46   356

Några slags krämpor ska man väl ha

God morgon fina ni. Min sömn har blivit så mycket bättre på sistone. Tacksam för det. Under en period tog det ju flera timmar innan jag lyckades somna och jag var så uppe i varv och låg och vred och vände på mig. Det liksom kröp i mig. Nu somnar jag i stort sett direkt:).

Men några slags krämpor ska man väl ha och nu har jag av någon anledning fått jätteont i mina handleder. Vad kan det bero på liksom? Det gör ont när jag vrider på händerna och när jag lyfter saker – behöver inte ens vara något tungt. Kan inte komma på något som fysiskt kan ha orsakat det. Kan det vara brist på något? Behöver man träna handleder? Det känns som att det började igår under dagen…

Dagens lookNya blusen från New Yorker (Tradera), jeans från H&M.

Ha en fin dag ❤!

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?