Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Klännning
Linne
Jeans
Linne
Klänning
Cardigan
Klänning
Pullover
Kjol
Väska
Klänning
Ankelboots
43   346
56   403
60   580
61   633
65   671

Bättre med mat och vila

Hej fina ni. Mådde riktigt dåligt tidigare ikväll men vila, mat och choklad har fått mig att må mycket bättre :). Carl var också trött så vi inledde faktiskt kvällen med att slumra en halvtimme. Skönt!

Sedan var Carl supersnäll och lagade middag till oss medan jag vilade vidare och åt choklad i soffan. Bästa sambon i världen! ?  Idag åt vi vegetariskt i form av bön- och kikärtsbiffar med asiatiska morötter. Vi försöker äta mer vegetariskt.

Carl avslutade precis ett jobbmöte över Skype och jag har kollat på Veckans Brott i brist på annat. Nu blir det sova. Funderar på att jobba halva morgondagen på Malmö Live eller Scandic imorgon. Får se hur jag känner. God natt!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?