Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Tips på dokumentärer? 

Hej på er. Det är bara måndag men jag känner mig redan helt slut. Gick till gymmet efter jobbet för att rensa huvudet och bli pepp men istället blev jag helt slut och mör i hela kroppen. Nu är det skönt att vara hemma!

Carl hade lagat jättegod middag bestående av hel kyckling i ugn och spetskål. Jag gjorde en hummus till som jag blev riktigt nöjd med. Nu är han iväg på volleyboll och jag har kikat på en dokumentär om Södermannen. Så hemsk. Nu känner jag att jag måste se något mer lättsamt så satte precis på Mumin. Feel good-program på riktigt.

Fastän dokumentärer kan ge mig en klump i magen gillar jag att se dem. Gillar när det är kriminalrelaterat. Någon som har något bra tips?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?