Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Knytblus
Klänning
Byxor
Basker
Klännning
Klännning
Klänning
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Jeans
Klänning
Blus
Pälsjacka
Linne
Cardigan
Ankelboots
Väska
Kofta
Byxor
Knytblus
Kavaj
Linne
Grå kavaj
Klänning
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Kaffekärlek och dagens planer

God morgon! Önskar jag kunde bli en morgonpigg person igen, som jag var under hela tonårstiden typ. Som tur är har jag i alla fall  lärt mig dricka kaffe som kan hjälpa mot det mesta. Kaffe är väl i och för sig som det mesta annat att det ger både negativa och positiva effekter men jag känner bara det positiva och tror inte att det är någon farlig “drog”.

Den här dagen kommer mestadels bestå av möten på jobbet. Satsar på att få in träning vid sex så jag får igång rutinen igen :).

Nu frukost och en lugn stund innan jobbet.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?