Annons: Shoppa min stil

Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Blus
Gucciskärp
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Blus
Gucciskärp
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Dagens look från Filippa K, Vero Moda och second hand 

affiliatebild

Idag, som de flesta andra dagar, är jag klädd i svart från topp till två med en ynka vit detalj på blusen. Blusen är ett second hand-fynd från en butik i Hälsingland. Det var nog på gymnasiet någon gång jag köpte den. Gillar den fortfarande! Jeansen är från Vero Moda och kavajen från Filippa K. Har ju ett litet projekt att rensa garderoben. Dagens plagg får vara kvar! 🙂 Förra veckan var det flera plagg som fick åka ner i kassen med kläder jag ska lämna in hos SwopShop. Hann inte med ett besök förra veckan så det får bli den här veckans eller helgens projekt.

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?