Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Cardigan
Byxor
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Tröja
Klännning
Skinnkjol
Skjortklänning
Kjol
Byxor
Pullover
Skjorta
Kappa
Slipover
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Kjol
Cape
Byxor
Väska
Pullover
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Knytblus
Väska
Manolo Blahnik
Kofta
Linne
Byxor
Kjol
Boots
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kappa
Kostymbyxa
T-shirt
Skjorta
Slacks
Satinkjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Vit blus
Klänning
Tröja
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kappa
Kofta
Ankelboots
Kofta
Väska
Kappa
Klännning
Kofta
Väska
Stickad klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Tröja
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Halsduk
Väska
Pullover
Pälsjacka
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kappa
Pullover
Blus
Kofta
T-shirt
Väska
Sneakers
Basker
Slingbacks
Väska
Kjol
Klänning
Jeans
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Blus
Blus
Väska
Knytblus
Klänning
Bag
Klänning
Skjorta
Kavaj
Stövel
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Väst
Klänning
Kavaj
Kjol
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Lazy Sunday på Malmö Stadsbibliotek

Hej fina. Lugn och skön dag idag. Låg i soffan och kollade på Mumin på förmiddagen medan Carl var och spelade volleyboll. Ett av mina favoritprogram när jag var barn och som vuxen förstår man ju vilka fina budskap barnprogrammet har. Finns på YouTube om ni vill vara nostalgiska ☺️.

Efter lunch gick jag faktiskt till Malmö stadsbibliotek och satte mig i en fåtölj och lyssnade på min ljudbok på Nextory. Mysigt. Tyvärr var det kompisgäng som ville sitta i till mig och prata högt så det blev kanske inte den där lugna stunden som jag hade tänkt mig. Ska man inte vara tyst på ett bibliotek liksom? Det finns ju tusen andra ställen man kan vara på om man vill umgås och prata. Låter som en bitter tant men drygt när jag ändå gick dit för att slappna av.

Nu har jag och Carl röjt lite här hemma och ska äntligen ta tag i att sätta upp den där kryddhyllan. Tror att det blir riktigt fint! ❤

Ha det bäst fina ni!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?