Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Tröja
Klänning
Basker
Skjorta
Pälsjacka
Byxor
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Linne
Jeans
Knytblus
Kjol
Kjol
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Vit blus
Kavaj
Väska
Knytblus
Väska
Slipover
Kavaj
Kofta
Kjol
Sneakers
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Väska
Bag
Pullover
Kavaj
Väska
Slacks
Kjol
Väska
Klänning
Klännning
Blus
Kjol
Linne
Väska
Kappa
Kavaj
Knytblus
Skjortklänning
T-shirt
Halsduk
Boots
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Klänning
Kofta
Cardigan
T-shirt
Byxor
Pullover
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Skjorta
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kavaj
Blus
Väska
Skjorta
Stövel
Byxor
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Slingbacks
Kofta
Kofta
Cape
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Byxor
Kjol
Kavaj
Väst
Kostymbyxa
T-shirt
Klännning
Klänning
Väska
Skinnkjol
T-shirt
Väska
T-shirt
T-shirt
Klänning
Tröja
Tröja
Kappa
Pullover
Grå kavaj
Kappa
Kofta
Blus
Väska
84   328
66   519
45   375
40   426
65   398

Lazy Sunday på Malmö Stadsbibliotek

Hej fina. Lugn och skön dag idag. Låg i soffan och kollade på Mumin på förmiddagen medan Carl var och spelade volleyboll. Ett av mina favoritprogram när jag var barn och som vuxen förstår man ju vilka fina budskap barnprogrammet har. Finns på YouTube om ni vill vara nostalgiska ☺️.

Efter lunch gick jag faktiskt till Malmö stadsbibliotek och satte mig i en fåtölj och lyssnade på min ljudbok på Nextory. Mysigt. Tyvärr var det kompisgäng som ville sitta i till mig och prata högt så det blev kanske inte den där lugna stunden som jag hade tänkt mig. Ska man inte vara tyst på ett bibliotek liksom? Det finns ju tusen andra ställen man kan vara på om man vill umgås och prata. Låter som en bitter tant men drygt när jag ändå gick dit för att slappna av.

Nu har jag och Carl röjt lite här hemma och ska äntligen ta tag i att sätta upp den där kryddhyllan. Tror att det blir riktigt fint! ❤

Ha det bäst fina ni!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?