Annons: Shoppa min stil

Pullover
Skjorta
Kjol
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Cape
Kofta
Klänning
Väska
Stickad klänning
Kofta
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Slipover
Kofta
Kofta
Väst
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Sneakers
Kappa
Kjol
Väska
Kofta
Blus
Väska
Knytblus
Kofta
Kappa
T-shirt
Blus
Klänning
Boots
Byxor
Klänning
Kjol
Kjol
Väska
Kofta
Satinkjol
Manolo Blahnik
Skjorta
Bag
Väska
Slingbacks
Klänning
T-shirt
Tröja
Väska
Kofta
Linne
Tröja
Klänning
Cardigan
Väska
Linne
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Kappa
Pullover
Väska
Tröja
Kappa
Skjorta
Linne
Kappa
Skinnkjol
Kavaj
Vit blus
Skjorta
T-shirt
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
Väska
Kavaj
Klännning
Rosa kostymbyxor
Väska
Ankelboots
Klänning
Skjortklänning
Skjorta
Pullover
Väska
Kavaj
Jeans
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Kofta
Klänning
Klänning
Byxor
Stövel
Byxor
T-shirt
Blus
Kofta
Kavaj
Pullover
Kofta
Byxor
Kavaj
Basker
Klännning
Halsduk
Kappa
Slacks
53   84
62   296
89   441
66   569
45   384

Vintage Kilo Market i Malmö – en besvikelse

Hej fina. Alltså vädret i Malmö idag är helt fantastiskt! Så mycket sol och vårkänslor. Solbrillor på och bra musik i öronen. Tog en halvtimmes promenad bort till Morska Paviljongen där Vintage Kilo Market arrangerades. Tyvärr måste jag säga att det var en stor besvikelse, för mig i alla fall. Jag hade förväntat mig vintage med en massa tjusiga kavajer, klänningar, väskor men jag tror den här vintagemarknaden var för cool och för hipster för mig. Det var mestadels oversize jeansjackor, bomberjackor, flanellskjortor, Converse-skor m.m. Inte min stil helt enkelt men jag tror att många som var där lyckades göra en massa bra fynd.

För mig blev det ingenting men jag fortsatte på second hand-temat och gick i lite andra butiker vid Möllan. Hittade ingenting i någon av dem heller men jag tror jag uppskattar sådana mer där de samlar alla sorts stilar och man får gräva och leta i lådor och gå igenom en massa plagg som hänger trångt på galgar.

Ikväll kommer Niklas och Frida hit på middag och lite senare ska vi nog möta upp Carl, Jakob med flera som har fotbollsfest med laget. Nu måste jag dona lite här hemma! Ha en fin kväll <3

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?