Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Boots
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Basker
Knytblus
Cape
Slacks
Byxor
Satinkjol
Kappa
T-shirt
Kofta
Klänning
Knytblus
Skjorta
Bag
Klännning
Kofta
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Skjorta
Tröja
Klänning
Halsduk
Skjorta
Kofta
Kofta
Stövel
Cardigan
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Väska
Skjorta
Väska
Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
Linne
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
T-shirt
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klännning
Väska
Kofta
Väska
Stickad klänning
Klänning
Slingbacks
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Blus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väst
Skinnkjol
Kavaj
Pullover
T-shirt
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Slipover
Kjol
Blus
Kavaj
Pullover
Byxor
Kavaj
Sneakers
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Tröja
Klänning
Kjol
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Tröja
Kofta
T-shirt
Kappa
Väska
Kappa
Jeans
Skjortklänning
Kjol
Pullover
Knytblus
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Byxor
Kostymbyxa
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Linne
Linne
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Vintage Kilo Market i Malmö – en besvikelse

Hej fina. Alltså vädret i Malmö idag är helt fantastiskt! Så mycket sol och vårkänslor. Solbrillor på och bra musik i öronen. Tog en halvtimmes promenad bort till Morska Paviljongen där Vintage Kilo Market arrangerades. Tyvärr måste jag säga att det var en stor besvikelse, för mig i alla fall. Jag hade förväntat mig vintage med en massa tjusiga kavajer, klänningar, väskor men jag tror den här vintagemarknaden var för cool och för hipster för mig. Det var mestadels oversize jeansjackor, bomberjackor, flanellskjortor, Converse-skor m.m. Inte min stil helt enkelt men jag tror att många som var där lyckades göra en massa bra fynd.

För mig blev det ingenting men jag fortsatte på second hand-temat och gick i lite andra butiker vid Möllan. Hittade ingenting i någon av dem heller men jag tror jag uppskattar sådana mer där de samlar alla sorts stilar och man får gräva och leta i lådor och gå igenom en massa plagg som hänger trångt på galgar.

Ikväll kommer Niklas och Frida hit på middag och lite senare ska vi nog möta upp Carl, Jakob med flera som har fotbollsfest med laget. Nu måste jag dona lite här hemma! Ha en fin kväll <3

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?