Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Kofta
Cardigan
Klännning
Rosa kostymbyxor
Väska
Jeans
Klänning
Ankelboots
Pullover
Kavaj
Linne
Satinkjol
Knytblus
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Byxor
Blus
Linne
Basker
Klännning
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Byxor
Pälsjacka
Kavaj
Vit blus
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Bilder behind the scenes

Det har varit en bra dag idag! Utvecklingsamtalet med VD:n gick riktigt bra. Är mycket jag själv som går runt med prestationsångest och alltid tycker att jag borde göra mer och göra bättre ifrån mig. Sedan jämför jag med stora företag med stora marknadsavdelningar och tänker varför jag på de här sex månaderna inte gjort oss lika stora och engagerande som dem. Hur som helst, värt att fira. Och Carl hade också en bra nyhet som vi också kan fira. Gäller att hitta tillfällen ?

Nu har vi precis kommit hem efter lite häng på Rosens Bar som ligger en gata bort typ. Egentligen vill vi nog ha en lugn kväll i soffan men nån timme kan man ju vara runt andra folk innan man isolerar sig hemma. Är ju ändå fredag. Nu ska vi laga mat.

Några bilder Behind the scenes. Han tycker att vi ska gå men jag vill ta tusen outfitbilder i spegeln först;) Ganska vanligt förekommande i det här hemmet. Jag gav upp till slut!
 
  

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?