Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kappa
Kavaj
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
41   271
40   287
81   368
51   389
58   328

Känner mig helt död

Nu är jag hemma i Malmö igen!:) Hann säga hej till Carl lite snabbt innan han drog iväg på volleyboll. Jag var sjukt trött. Tidig morgon och en seg tågresa tog lite död på mig på något sätt. Från att Carl gick vid fem till att han kom hem vid åtta låg jag i soffan under en film och kollade nya favoritserien Divorce.

Det blev en sen middag bestående av köttfärssås som Carl köpte med sig från jobbet. Smidigt! Nu ser vi ikapp Sveriges Mästerkock. På något sätt älskar jag det TV-programmet fastän jag inte är intresserad av matlagning. Auditionavsnitten är roliga, även om det känns lite sisådär att man gör narr av personer som vill samlat mod och försöker uppfylla en dröm.

Känner att jag är nära på att somna här i soffan nu så blir nog sängen snart. Tänk att det redan är fredag imorgon. Snart helg!

God natt!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?