Annons: Shoppa min stil

Stickad klänning
T-shirt
Cape
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Grå kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Stövel
Kappa
Kofta
Kjol
Skjorta
Kjol
Väska
Pullover
Kostymbyxa
Kofta
Bag
Linne
Klänning
Klänning
T-shirt
Ankelboots
Halsduk
Kofta
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Boots
Vit blus
Tröja
Kavaj
Slacks
Linne
Väst
Klännning
Knytblus
Kofta
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Tröja
Byxor
Kavaj
Kavaj
Pullover
Byxor
Klänning
Väska
Sneakers
Cardigan
Blus
Kofta
Väska
Skjortklänning
Linne
Klänning
Kjol
Kofta
Blus
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Slipover
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Kappa
Skjorta
Basker
Klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Tröja
Knytblus
Klänning
Skjorta
Blus
Kappa
Klännning
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Kjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
Byxor
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Jeans
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Slingbacks
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
31   197
62   422
45   350
40   404
64   379

På tåget med Sofie Sarenbrants Avdelning 73

Nu har jag precis hoppat på tåget på Malmö C som ska ta mig till Göteborg. Hann jobba några timmar hemma och vid elvatiden gick jag och Carl till Malmö Saluhall för lunch. Jag beställde en fräsch sallad från Holy Greens och Carl en surdegspizza. Hade egentligen gå direkt därifrån till tåget men upptäckte till min förskräckelse att jag glömt min telefon hemma så fick snabbt gå hem emellan och hämta upp den. 

Det är riktigt kaosväder i Malmö idag. Stora snöflingor och samtidigt en massa blåst så man inte ser något typ. Passade på att hämta en mössa hemma också för att skydda mig lite. 

Nu sitter jag på tåget och ska förbereda morgondagens och fredagens möte. Tänkte jag skulle lyssna lite på Sofie Sarenbrants Avdelning 73 också om jag kan koncentrera mig på två saker samtidigt. Kommer fram till Göteborg typ halv fyra och då ska vi på den där guidade turen direkt. 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?