Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Slingbacks
Kjol
Kofta
Byxor
Kofta
Linne
Kofta
Byxor
Linne
Halsduk
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Byxor
Väska
Stövel
Klänning
Kofta
Väst
Jeans
Kappa
T-shirt
Väska
Kappa
Skjorta
Kjol
Kavaj
Tröja
Sneakers
Kofta
Klänning
Klänning
Klännning
Kofta
Basker
Skjorta
Kavaj
Byxor
Jacka
Kavaj
Blus
Väska
Satinkjol
Cape
Klänning
Blus
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
Slipover
Tröja
Skjorta
Pälsjacka
Jacka
Väska
Väska
Kofta
Kappa
Blus
Ankelboots
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Pullover
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kofta
Blus
Väska
Kjol
Vit blus
Tröja
Skjorta
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
örhängen
Kavaj
Cardigan
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kofta
Boots
Klänning
Klänning
Kjol
T-shirt
Skinnkjol
T-shirt
Linne
Väska
Pullover
Kappa
Kjol
Klänning
Väska
Pullover
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Slacks
Bag
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Klännning
Halsduk
Kjol
Kappa
Väska
T-shirt
Kappa
39   327
43   406
49   377
55   510
24   470

På tåget med Sofie Sarenbrants Avdelning 73

Nu har jag precis hoppat på tåget på Malmö C som ska ta mig till Göteborg. Hann jobba några timmar hemma och vid elvatiden gick jag och Carl till Malmö Saluhall för lunch. Jag beställde en fräsch sallad från Holy Greens och Carl en surdegspizza. Hade egentligen gå direkt därifrån till tåget men upptäckte till min förskräckelse att jag glömt min telefon hemma så fick snabbt gå hem emellan och hämta upp den. 

Det är riktigt kaosväder i Malmö idag. Stora snöflingor och samtidigt en massa blåst så man inte ser något typ. Passade på att hämta en mössa hemma också för att skydda mig lite. 

Nu sitter jag på tåget och ska förbereda morgondagens och fredagens möte. Tänkte jag skulle lyssna lite på Sofie Sarenbrants Avdelning 73 också om jag kan koncentrera mig på två saker samtidigt. Kommer fram till Göteborg typ halv fyra och då ska vi på den där guidade turen direkt. 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?