Annons: Shoppa min stil

Klänning
Slacks
Blus
Vit blus
Klänning
Kofta
Kappa
T-shirt
Kofta
Väska
Knytblus
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Pullover
Klänning
Halsduk
Linne med spets
Väska
Basker
Klännning
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Kofta
Kappa
Väska
Klänning
Tröja
Kjol
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Linne
Skjortklänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Cardigan
Kjol
Kavaj
Kavaj
Byxor
T-shirt
Klänning
Knytblus
Klänning
Kavaj
Linne
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Grön klänning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Blus
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kappa
Kavaj
Cardigan
Väska
Byxor
Stickad klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Svarta jeans
Ankelboots
Kjol
Blå klänning
T-shirt
Satinkjol
Väska
Sandaler
Plisserad kjol
Plisserad kjol
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Kjol
Blus
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klännning
Tröja
Klänning
Kofta
Bag
Knytblus
Pälsjacka
Kofta
Byxor
Skjorta
Boots
Kappa
Kofta
Kostymbyxa
Jeansjacka
Väst
Klänning
Stövel
Grå kavaj
Satinkjol
Väska
Slipover
Skjorta
T-shirt
Väska
Skjorta
Linne
Klänning
Skjorta
Cape
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
Tröja
Kjol
T-shirt
Jeans
T-shirt
Skjorta
Kofta
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Slingbacks
26   160
73   426
45   358
68   458
46   358

På tåget med Sofie Sarenbrants Avdelning 73

Nu har jag precis hoppat på tåget på Malmö C som ska ta mig till Göteborg. Hann jobba några timmar hemma och vid elvatiden gick jag och Carl till Malmö Saluhall för lunch. Jag beställde en fräsch sallad från Holy Greens och Carl en surdegspizza. Hade egentligen gå direkt därifrån till tåget men upptäckte till min förskräckelse att jag glömt min telefon hemma så fick snabbt gå hem emellan och hämta upp den. 

Det är riktigt kaosväder i Malmö idag. Stora snöflingor och samtidigt en massa blåst så man inte ser något typ. Passade på att hämta en mössa hemma också för att skydda mig lite. 

Nu sitter jag på tåget och ska förbereda morgondagens och fredagens möte. Tänkte jag skulle lyssna lite på Sofie Sarenbrants Avdelning 73 också om jag kan koncentrera mig på två saker samtidigt. Kommer fram till Göteborg typ halv fyra och då ska vi på den där guidade turen direkt. 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?