Annons: Shoppa min stil

Jeans
Ankelboots
Linne
Kjol
Väska
Cardigan
Byxor
Klännning
Klänning
Linne
Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
44   417
47   466
40   555
59   641
79   605

Middag på The Barn Restaurang i Göteborg

Jag, Anders och Henrik hamnade på en restaurang eller kanske mer en pub som heter The Barn och låg nära vårt hotell här i centrala Göteborg. Vi skulle väl mest få i oss något och sedan återgå till förberedelser inför morgondagen.

Vi fick ett bord ganska nära utgången vid baren så blev lite kyligt emellanåt men maten var verkligen överraskande vällagad och supergod. Anders och Henrik beställde varsin hamburgare med sötpotatisstrips och jag tog en köttbit. Vi var alla väldigt nöjda.

Nu sitter vi och knåpar ihop det sista inför imorgon i en jättetrevlig lounge här på hotellet och unnar oss öl och vin. Är riktigt trött så blir nog sova snart.


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?