Annons: Shoppa min stil

Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Blus
24   240
56   257
8   262
40   350
31   323

Elite Plaza Hotel i Göteborg – Incheckad!

Tågresan till Göteborg gick superbra, trots varningar om storm. Mötte upp Anders och Henrik på Elite Plaza Hotel där vi bor och hann till och med checka in och lämna väskan på mitt rum innan vi gick till Älvrummet för en guidad tur. Vi ska ju hålla seminarium där imorgon så bra att ha sett lokalen och fått höra lite om området:)

Nu har vi alla lite egentid på rummen och jag har precis tagit en varmt bad. Har ju inget badkar hemma så får ju passa på! Passar på att slappa och blogga lite innan vi ska mötas upp igen vid halv sju för middag någonstans. Blir nog inte jättesent då seminariet är tidigt imorgon bitti.

Kanske kommer en till update senare, men nu ska jag slappa vidare och sen göra mig i ordning:)

12
p10306674img_6854

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?