Annons: Shoppa min stil

Kofta
Basker
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Vit blus
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Blus
Skjortklänning
Linne
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Slipover vit
Stickad klänning
Väska
Kappa
Slipover
Skjorta
Väska
Slipover
Pullover
Pullover
Skjorta
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Plisserad kjol
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
T-shirt
Tröja
Linne med spets
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
Satinkjol
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Klännning
Kavaj
Blus
Blus
Tröja
Pullover
Klänning
Kavaj
Kappa
Kappa
Kofta
Stövel
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klännning
Väska
Skjorta
Boots
Linne
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Blå knytblus
Kofta
Grön klänning
Kjol
Svarta jeans
Klänning
Väska
Tröja
Plisserad kjol
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kappa
Blå klänning
Kappa
Klänning
Cape
Väska
Cardigan
Väska
Body
Klänning
Slipover
Väska
Väska
Kappa
Pälsjacka
Väst
Kofta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Manolo Blahnik
T-shirt
Klänning
Jeans
Kostymbyxa
Kjol
Sandaler
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Byxor
T-shirt
Kjol
Kofta
Skjorta
Cardigan
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Kofta
Gucciskärp
Bag
Rosa kostymbyxor
Byxor
Satinkjol
Kjol
Kofta
Ankelboots
Klänning
Kjol
Kjol
Linne
Kavaj
Kavaj
Väska
Knytblus
Slingbacks
Topp
Cape
Kofta
Sneakers
Kavaj
Väska
Slacks
Halsduk
Klänning
Slipover
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
Byxor
Väska

Nytt träningspass, ny favoritserie och förberedelser inför jobbresa

God afton! Idag hämtade jag ut mina skor och jag är väldigt nöjd med dem. Vet inte hur många par svarta ankelboots jag har här hemma men alla är slitna så känns bra med ett par nya. Har inte hunnit träffa Carl idag då han drog på volleyboll vid sextiden. Han kommer nog hem när som helst skulle jag tro.

Medan han är iväg har jag hunnit äta, börjat kolla på HBO-serien Divorce (med bland andra Sarah Jessica Parker) och provat ett nytt träningspass här hemma. YouTube är ju grymt för sådana som jag som inte orkar ta mig till gymmet och inte gillar gymmiljön men ändå känner att jag borde träna då och då. Nu slipper jag ju trängas med andra och fundera över om de kollar snett på mig för att jag använder maskiner eller gör övningar helt fel. Det här träningspasset är bara 30 minuter långt och verkligen intensivt så är rejält svettig nu. Får se om jag hinner se ett till avsnitt av min nya favoritserie innan Carl kommer hem.

Håller även på att tvätta och borde kanske packa inför morgondagen. Jag ska till Göteborg i jobbet då vi ska hålla i ett seminarium där. Mitt uppdrag blir väl främst att fotografera, uppdatera våra kanaler och skriva ihop något efteråt. Jag åker imorgon men seminariet är tidigt torsdag morgon så det blir hotell 🙂 Efter seminariet på torsdag ska jag åka ut till Mölndal för att besöka ett byggprojekt vår tjänst används på och intervjua en tjej som ansvarar för logistiken. Ska bli trevligt! Kommer tillbaka till Malmö torsdag kväll.

Angående min oroliga natt känner jag mig lugnare nu. Det svänger lite det där. Stackars Carl som måste sova bredvid mig när jag inte kan ligga stilla.

Vill ni prova mitt nya 30-minuters träningspass hittar ni det HÄR. Det som är bra är att det är lätt att hänga med då de alltid visar hur många sekunder det är kvar av en viss övning och även vilken nästa övning är. Prova!

Följ:

Kommentera


Looking for Something?