Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Väska
Skinnkjol
Vit blus
Klänning
Kappa
Klännning
Byxor
Tröja
Klänning
Kjol
Skjorta
Blus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Väska
Tröja
Kofta
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Kjol
Knytblus
Kofta
Jeans
Klänning
Kofta
Satinkjol
Pullover
Väska
Kavaj
Stövel
Skjorta
Skjorta
Väska
Blus
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Slacks
Väska
Byxor
Kappa
Klännning
T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Halsduk
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Grå kavaj
Kjol
T-shirt
Kofta
Cardigan
Skjorta
Kofta
Tröja
Knytblus
Bag
Klänning
Linne
T-shirt
Linne
Slipover
Klänning
Väska
Linne
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Skjortklänning
Kjol
Väska
T-shirt
Byxor
Byxor
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Pullover
Cape
Kappa
Kappa
Slingbacks
Klänning
Klänning
Väst
Klänning
Boots
Skjorta
Pullover
T-shirt
Basker
Knytblus
Blus
Sneakers
37   314
67   369
42   393
20   304
76   470

Nytt träningspass, ny favoritserie och förberedelser inför jobbresa

God afton! Idag hämtade jag ut mina skor och jag är väldigt nöjd med dem. Vet inte hur många par svarta ankelboots jag har här hemma men alla är slitna så känns bra med ett par nya. Har inte hunnit träffa Carl idag då han drog på volleyboll vid sextiden. Han kommer nog hem när som helst skulle jag tro.

Medan han är iväg har jag hunnit äta, börjat kolla på HBO-serien Divorce (med bland andra Sarah Jessica Parker) och provat ett nytt träningspass här hemma. YouTube är ju grymt för sådana som jag som inte orkar ta mig till gymmet och inte gillar gymmiljön men ändå känner att jag borde träna då och då. Nu slipper jag ju trängas med andra och fundera över om de kollar snett på mig för att jag använder maskiner eller gör övningar helt fel. Det här träningspasset är bara 30 minuter långt och verkligen intensivt så är rejält svettig nu. Får se om jag hinner se ett till avsnitt av min nya favoritserie innan Carl kommer hem.

Håller även på att tvätta och borde kanske packa inför morgondagen. Jag ska till Göteborg i jobbet då vi ska hålla i ett seminarium där. Mitt uppdrag blir väl främst att fotografera, uppdatera våra kanaler och skriva ihop något efteråt. Jag åker imorgon men seminariet är tidigt torsdag morgon så det blir hotell 🙂 Efter seminariet på torsdag ska jag åka ut till Mölndal för att besöka ett byggprojekt vår tjänst används på och intervjua en tjej som ansvarar för logistiken. Ska bli trevligt! Kommer tillbaka till Malmö torsdag kväll.

Angående min oroliga natt känner jag mig lugnare nu. Det svänger lite det där. Stackars Carl som måste sova bredvid mig när jag inte kan ligga stilla.

Vill ni prova mitt nya 30-minuters träningspass hittar ni det HÄR. Det som är bra är att det är lätt att hänga med då de alltid visar hur många sekunder det är kvar av en viss övning och även vilken nästa övning är. Prova!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?