Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Vit blus
Basker
Kavaj
T-shirt
Väska
Skjorta
Slipover
Klänning
Skjorta
Halsduk
Kofta
T-shirt
Linne
Kavaj
Klänning
Jeans
Kappa
Bag
Blus
Satinkjol
Kappa
Kofta
Cardigan
Klänning
Pullover
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Satinkjol
Skjorta
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Kappa
Byxor
Sneakers
Skjortklänning
Väska
Skinnkjol
Pullover
Plisserad kjol
Klänning
Linne
Skjorta
Väska
Klänning
Blå klänning
Stickad klänning
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Kappa
Boots
Klänning
Kappa
Pullover
T-shirt
Blå knytblus
Klännning
Klänning
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kjol
Skjorta
Stövel
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Slipover
Väska
Kavaj
Byxor
Sandaler
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Cardigan
Blus
Väska
Kavaj
Grön klänning
Kavaj
Linne
Svarta jeans
Slipover
Slingbacks
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Cape
Klänning
T-shirt
Slipover
Väska
Kjol
Väska
Väska
Tröja
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Kofta
Tyllkjol
Klänning
Kofta
Linne med spets
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kjol
Knytblus
Väska
Väska
Kjol
Slacks
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kavaj
Topp
Gucciskärp
Kofta
Grå kavaj
Tröja
Väska
Knytblus
Byxor
Tröja
Klänning
Kavaj
Byxor
Väska
Blus
Blus
T-shirt
Kjol
Body
Kavaj
Skjorta
Slipover vit
Väst
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Manolo Blahnik
Ankelboots
T-shirt
Cape
Skjorta
Kjol
Klännning

Nytt träningspass, ny favoritserie och förberedelser inför jobbresa

God afton! Idag hämtade jag ut mina skor och jag är väldigt nöjd med dem. Vet inte hur många par svarta ankelboots jag har här hemma men alla är slitna så känns bra med ett par nya. Har inte hunnit träffa Carl idag då han drog på volleyboll vid sextiden. Han kommer nog hem när som helst skulle jag tro.

Medan han är iväg har jag hunnit äta, börjat kolla på HBO-serien Divorce (med bland andra Sarah Jessica Parker) och provat ett nytt träningspass här hemma. YouTube är ju grymt för sådana som jag som inte orkar ta mig till gymmet och inte gillar gymmiljön men ändå känner att jag borde träna då och då. Nu slipper jag ju trängas med andra och fundera över om de kollar snett på mig för att jag använder maskiner eller gör övningar helt fel. Det här träningspasset är bara 30 minuter långt och verkligen intensivt så är rejält svettig nu. Får se om jag hinner se ett till avsnitt av min nya favoritserie innan Carl kommer hem.

Håller även på att tvätta och borde kanske packa inför morgondagen. Jag ska till Göteborg i jobbet då vi ska hålla i ett seminarium där. Mitt uppdrag blir väl främst att fotografera, uppdatera våra kanaler och skriva ihop något efteråt. Jag åker imorgon men seminariet är tidigt torsdag morgon så det blir hotell 🙂 Efter seminariet på torsdag ska jag åka ut till Mölndal för att besöka ett byggprojekt vår tjänst används på och intervjua en tjej som ansvarar för logistiken. Ska bli trevligt! Kommer tillbaka till Malmö torsdag kväll.

Angående min oroliga natt känner jag mig lugnare nu. Det svänger lite det där. Stackars Carl som måste sova bredvid mig när jag inte kan ligga stilla.

Vill ni prova mitt nya 30-minuters träningspass hittar ni det HÄR. Det som är bra är att det är lätt att hänga med då de alltid visar hur många sekunder det är kvar av en viss övning och även vilken nästa övning är. Prova!

Följ:

Kommentera


Looking for Something?