Annons: Shoppa min stil

Väska
Cardigan
Vit blus
Kavaj
Klänning
Byxor
Knytblus
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Sneakers
Klänning
Byxor
Blus
Satinkjol
T-shirt
örhängen
Väska
Blus
Knytblus
Kjol
Klänning
Byxor
Basker
Väska
Klänning
Klänning
Jeans
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Kjol
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Knytblus
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Boots
Kofta
T-shirt
Kappa
Linne
Väska
Skjorta
Klännning
Linne
Klänning
T-shirt
Väska
Slipover
Väska
Halsduk
Blus
Tröja
Kavaj
Kavaj
Bag
Pullover
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Kavaj
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Skjorta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Kjol
Skjortklänning
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Slingbacks
Cape
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Kappa
Kofta
Skjorta
Kofta
Klänning
Pullover
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Tröja
Skjorta
Jacka
Stövel
Kjol
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Jacka
Tröja
Kofta
Klännning
Kofta
Blus
Klänning
Kappa
Grå kavaj
Klänning
Stickad klänning
Väska
Byxor
Pälsjacka
Slacks
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Halsduk
Väst
Kofta
Ankelboots
Klänning
39   336
43   412
49   383
55   514
24   471

Nytt träningspass, ny favoritserie och förberedelser inför jobbresa

God afton! Idag hämtade jag ut mina skor och jag är väldigt nöjd med dem. Vet inte hur många par svarta ankelboots jag har här hemma men alla är slitna så känns bra med ett par nya. Har inte hunnit träffa Carl idag då han drog på volleyboll vid sextiden. Han kommer nog hem när som helst skulle jag tro.

Medan han är iväg har jag hunnit äta, börjat kolla på HBO-serien Divorce (med bland andra Sarah Jessica Parker) och provat ett nytt träningspass här hemma. YouTube är ju grymt för sådana som jag som inte orkar ta mig till gymmet och inte gillar gymmiljön men ändå känner att jag borde träna då och då. Nu slipper jag ju trängas med andra och fundera över om de kollar snett på mig för att jag använder maskiner eller gör övningar helt fel. Det här träningspasset är bara 30 minuter långt och verkligen intensivt så är rejält svettig nu. Får se om jag hinner se ett till avsnitt av min nya favoritserie innan Carl kommer hem.

Håller även på att tvätta och borde kanske packa inför morgondagen. Jag ska till Göteborg i jobbet då vi ska hålla i ett seminarium där. Mitt uppdrag blir väl främst att fotografera, uppdatera våra kanaler och skriva ihop något efteråt. Jag åker imorgon men seminariet är tidigt torsdag morgon så det blir hotell 🙂 Efter seminariet på torsdag ska jag åka ut till Mölndal för att besöka ett byggprojekt vår tjänst används på och intervjua en tjej som ansvarar för logistiken. Ska bli trevligt! Kommer tillbaka till Malmö torsdag kväll.

Angående min oroliga natt känner jag mig lugnare nu. Det svänger lite det där. Stackars Carl som måste sova bredvid mig när jag inte kan ligga stilla.

Vill ni prova mitt nya 30-minuters träningspass hittar ni det HÄR. Det som är bra är att det är lätt att hänga med då de alltid visar hur många sekunder det är kvar av en viss övning och även vilken nästa övning är. Prova!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?