Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
Slipover
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
Bag
Topp
Klännning
Väska
Väska
T-shirt
Linne
Kjol
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
Linne
Kjol
Pullover
Slipover vit
Kostymbyxa
T-shirt
Kofta
Tröja
Kofta
T-shirt
Klänning
Kofta
Tröja
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Slipover
Kofta
Skjorta
Slacks
Kjol
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Sneakers
Cape
Kofta
Byxor
Manolo Blahnik
Tröja
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Klänning
Kjol
Blå klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Linne
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Blus
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Kofta
Kappa
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Byxor
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Kofta
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Byxor
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Svarta jeans
Klänning
Body
Kappa
Skjorta
Slipover
Kofta
Klännning
Kofta
Pullover
Slipover
Kavaj
Cardigan
Cape
Grön klänning
Jeans
Kavaj
Kofta
Byxor
Kjol
Blus
Väst
Knytblus
Knytblus
Skjortklänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Blå knytblus
Plisserad kjol
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Sandaler
Halsduk
Klänning
Boots
Tyllkjol
Väska
Väska
Knytblus
Blus
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Cardigan
Skjorta
Stövel
Linne med spets
Satinkjol
Kappa
Skinnkjol
Kofta
Basker
Kjol
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Slingbacks
Plisserad kjol
Vit blus
Pälsjacka
Kofta
Väska
36   251
47   265
38   277
49   290
46   264

Restaurang The Embassy of Sagrantinia i Malmö

Hej på er! Igår kväll var jag och Carl på restaurang The Embassy of Sagrantinia som ligger ungefär femtio meter från vår lägenhet här på Gamla Väster i Malmö. Vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss men hade läst att vi skulle äta tillsammans med de andra som bokat in sig på restaurangen och att det var klädkod.

Vi kom till restaurangen strax före klockan sju. Direkt när vi kom in fick vi ett bra intryck. Vi möttes av flera i personalen. De tog hand om våra jackor och visade oss in till matsalen där vi först fick sitta i några fåtöljer tillsammans med de andra gästerna, med varsitt glas champagne. Vi hälsade på de andra som skulle vara vårt sällskap för kvällen och personalen kom in med lite tilltugg. Det serverades ostron, jamón iberico de bellota och andra snittar. Mycket gott!

Medan vi satt där kom ägaren av restaurangen, Igi Vidal (som även driver Bloom in the Park) och bad oss alla att berätta kort om oss själva, vad man jobbar med och så. Efter ett tag fick vi sätta oss till bords. Vi hade en väldigt bra stämning vid bordet. Alla var väldigt trevliga och vi skrattade mycket. Vid varje servering kom kocken själv in och presenterade de olika rätterna. Förrätten var en soppa med hummer och dansk belugakaviar om jag kommer ihåg rätt. Supergod och de hade ordnat glutenfritt bröd till mig 🙂 Tyvärr tog jag ingen bild på maten..

Efter förrätten fick vi in en mellanrätt i form av en liten råbiff med vaktelägg. Jag älskar råbiff så det var såklart en succé enligt mig. Sedan kom huvudrätten som var gris med rödbetor och andra goda tillbehör. Det röda vinet som vi fick till var verkligen supergott, bland det godaste jag druckit tror jag. Till alla rätter fick vi faktiskt jättegoda viner och man märkte att personalen verkligen var kunniga och intresserade av mat och dryck.

Efter huvudrätten fick vi ännu en liten mellanrätt, en liten fördessert bestående av en yoghurtsorbét och björnbär. Den stora desserten var en glass som var gjord på färskost och fänkål. Häftigt att göra efterrätt med fänkål, och det passade faktiskt riktigt bra och var jättegott.

Efter middagen fick vi kaffe på maten och några chokladpraliner och marmeladgodis. Vi hade väldigt trevligt under hela middagen och blev väl omhändertagna av personalen. Efter huvudrätten fick vi en guidad tur i lokalen av personalen. Den är verkligen pampig och fin! De har en jättetrevlig lounge i entrén och på övervåningen också många platser och viner på tapp där man själv kan ta för sig och sedan betala när man kommer ner och ska hem.

De gör sitt eget tonic-vatten så efter middagen gick vi upp till övervåningen och drack varsin GT tillsammans. Vi hade så trevligt att vi blev kvar till klockan var halv två ungefär. Det kändes lite som “Halv Åtta Hos Mig” fast ingen av oss behövde stå för att laga middagen.

Jag tycker absolut att ni ska besöka The Embassy of Sagrantinia om ni vill ha en speciell restaurangupplevelse, gillar att träffa nya människor och är mat- och vin (och gin)intresserade. Det är verkligen superbra service på en nivå man sällan upplever på restaurang nuförtiden. Jag kan även på något sätt gilla att en ny restaurang väljer att vara lite strikt i kontrast till alla som satsar på att ha en chill och avslappnad miljö.

Jag kommer absolut vilja gå dit igen, både på middag och för en drink. För drinkarna och vinerna är det drop-in så perfekt för en AW eller en fördrink eller så. Ett middagspaket kostar ju lite extra men vill man ha en speciell upplevelse eller ska fira något är det ett jättebra ställe 🙂


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?