Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Klänning
37   215
31   264
45   246
39   270
41   327

Malmö Saluhall och middagsplaner 

Hej! Jag har varit riktigt segstartad idag. Vi klev upp vid halv elva, åt frukost och såg ett par avsnitt New Girl. Jag har fastnat för ägg nu igen så det fick det bli för mig idag.  Sedan städade Carl och jag bloggade. Ibland är jag verkligen en ohjälpsam flickvän ?. Jag får ta eftermiddagspasset nu istället!

Nyss var vi och handlade en massa goda färska grönsaker på Malmö Saluhall. Carls farbror Johan och hans fru Maria kommer hit ikväll och vi ska bjuda på reninnanlår. Det blir himla trevligt. Vi har planerat en trerättersmiddag så det är nog bäst att jag sätter lite fart nu så vi hinner förbereda allt!:)


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?