Annons: Shoppa min stil

Linne
Kavaj
Klännning
Klänning
Väska
Ankelboots
Grå kavaj
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Basker
Klänning
Kavaj
Cardigan
Byxor
Klänning
Klännning
Knytblus
Satinkjol
Blus
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Pullover
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Vit blus
Kavaj
Linne
Jeans
29   342
80   525
48   542
40   610
59   671

Malmö Saluhall och middagsplaner 

Hej! Jag har varit riktigt segstartad idag. Vi klev upp vid halv elva, åt frukost och såg ett par avsnitt New Girl. Jag har fastnat för ägg nu igen så det fick det bli för mig idag.  Sedan städade Carl och jag bloggade. Ibland är jag verkligen en ohjälpsam flickvän ?. Jag får ta eftermiddagspasset nu istället!

Nyss var vi och handlade en massa goda färska grönsaker på Malmö Saluhall. Carls farbror Johan och hans fru Maria kommer hit ikväll och vi ska bjuda på reninnanlår. Det blir himla trevligt. Vi har planerat en trerättersmiddag så det är nog bäst att jag sätter lite fart nu så vi hinner förbereda allt!:)


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?