Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Satinkjol
Sandaler
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kjol
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Skjorta
Pullover
Kofta
Kjol
Sneakers
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Byxor
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Ankelboots
Jeansjacka
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Byxor
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Väska
Kappa
Slacks
Jeans
Blå klänning
Kavaj
Kavaj
Blus
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Väska
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Plisserad kjol
Klännning
T-shirt
Klänning
Kappa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Byxor
Cape
Klänning
Tröja
T-shirt
Basker
Kofta
Pullover
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Svarta jeans
Manolo Blahnik
Grön klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Cardigan
Halsduk
Kavaj
Kjol
Kjol
T-shirt
Väska
Slingbacks
Cardigan
T-shirt
Linne med spets
Klänning
Skjorta
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Slipover
Kappa
Väst
Tröja
Blus
Väska
Klänning
Byxor
Plisserad kjol
Väska
Linne
Kofta
Knytblus
Vit blus
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Blus
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Kappa
Pullover
Stövel
Kofta
Bag
Grå kavaj
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kofta
Klännning
Kavaj
Kjol
Kofta
Skjorta
Stickad klänning
Linne
Klänning
Boots
Skjortklänning
Väska
Kappa
Klänning
Linne
Väska
Tröja
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Min nya Husqvarna H Class 10 Symaskin

God eftermiddag! Har ägnat några timmar åt att installera min nya Husqvarna H Class 10 Symaskin och allt har faktiskt gått riktigt bra! Supernöjd med det! Trodde att jag skulle stöta på en massa motgångar men det gick väldigt smidigt alltihop.

Så vad har jag gjort med nya symaskinen hittills?

Jag har gjort iordning en arbetsyta i sovrummet, det som tidigare var tänkt att vara en kontorsplats men som vi aldrig använde till det utan endast som avlastningsyta för kläder med mera. Nu har jag i alla fall skapat en kreativ hörna med symaskin med tillbehör och lite antecknings- och skissböcker.

Jag packade upp symaskinen och började direkt läsa i manualen som kom med paketet. Jag är riktigt stolt över mig själv som faktiskt läste igenom den innan jag började försöka fixa allt själv utan att följa instruktionerna. KAN ha varit detta som gjorde att allt blev så bra. Började med att montera de delar som ännu inte var på plats. Sedan lärde jag mig hur man spolar och får undertråden på plats och därefter hur man trär övertråden på symaskinen. Allt gick helt perfekt utan problem! Eller jo ett litet – HUR fixar man så symaskinen trär i tråden i nålen så man själv inte behöver pilla med det? Försökte följa instruktionerna men fick det inte att fungera. Dock klarade jag att trä i den själv på första försöker så det blev ändå ingen jobbig grej av det.

När jag väl fått allt på plats kände jag att jag ville börja testa att sy. Hittade ett gammalt örngott som vi inte använder längre och klippte av en bit av det för att prova sy med lite olika sömmar. Började med basstygnen, alltså raksöm och sicksacksöm. Gick hur bra som helst. Måste bara lära mig att sy rakt också 😉

Förresten, är det någon som har bra tips på bloggar där man som nybörjare kan lära sig massor? Och kanske webbutiker där man kan köpa material?

Känner mig mycket nöjd, men tiden har bara flugit förbi. Dags för lunch tror jag, och sedan hade jag ju tänkt tvätta och planera lite för bloggen. Får se vad som hinns med.

Hoppas ni har en trevlig Trettondag!


 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?