Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Jeans
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Ankelboots
Skjorta
Tröja
Kjol
Linne
Väska
Väska
Kappa
T-shirt
Pullover
Klänning
Stövel
Väska
Cardigan
Kjol
Klännning
Väska
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Cape
Kofta
Skjortklänning
Blus
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Kappa
Slingbacks
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Linne
Slacks
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kofta
Byxor
Kofta
Skinnkjol
Väska
Boots
Blus
Väska
Kjol
Byxor
Grå kavaj
Halsduk
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Väst
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Manolo Blahnik
Pullover
Klänning
Knytblus
Klänning
Basker
Kjol
Linne
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Slipover
Kappa
Kavaj
Klänning
Byxor
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Väska
Bag
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Sneakers
Klänning
Satinkjol
Kappa
Väska
T-shirt
Väska
Kappa
Skjorta
Tröja
Kavaj
Väska
Tröja
Vit blus
Knytblus
Väska
Kjol
Kappa
Pullover
Pullover
Kofta
Klännning
Kofta
Väska
Skjorta
Skjorta
83   305
65   507
45   365
40   417
64   389

Min nya Husqvarna H Class 10 Symaskin

God eftermiddag! Har ägnat några timmar åt att installera min nya Husqvarna H Class 10 Symaskin och allt har faktiskt gått riktigt bra! Supernöjd med det! Trodde att jag skulle stöta på en massa motgångar men det gick väldigt smidigt alltihop.

Så vad har jag gjort med nya symaskinen hittills?

Jag har gjort iordning en arbetsyta i sovrummet, det som tidigare var tänkt att vara en kontorsplats men som vi aldrig använde till det utan endast som avlastningsyta för kläder med mera. Nu har jag i alla fall skapat en kreativ hörna med symaskin med tillbehör och lite antecknings- och skissböcker.

Jag packade upp symaskinen och började direkt läsa i manualen som kom med paketet. Jag är riktigt stolt över mig själv som faktiskt läste igenom den innan jag började försöka fixa allt själv utan att följa instruktionerna. KAN ha varit detta som gjorde att allt blev så bra. Började med att montera de delar som ännu inte var på plats. Sedan lärde jag mig hur man spolar och får undertråden på plats och därefter hur man trär övertråden på symaskinen. Allt gick helt perfekt utan problem! Eller jo ett litet – HUR fixar man så symaskinen trär i tråden i nålen så man själv inte behöver pilla med det? Försökte följa instruktionerna men fick det inte att fungera. Dock klarade jag att trä i den själv på första försöker så det blev ändå ingen jobbig grej av det.

När jag väl fått allt på plats kände jag att jag ville börja testa att sy. Hittade ett gammalt örngott som vi inte använder längre och klippte av en bit av det för att prova sy med lite olika sömmar. Började med basstygnen, alltså raksöm och sicksacksöm. Gick hur bra som helst. Måste bara lära mig att sy rakt också 😉

Förresten, är det någon som har bra tips på bloggar där man som nybörjare kan lära sig massor? Och kanske webbutiker där man kan köpa material?

Känner mig mycket nöjd, men tiden har bara flugit förbi. Dags för lunch tror jag, och sedan hade jag ju tänkt tvätta och planera lite för bloggen. Får se vad som hinns med.

Hoppas ni har en trevlig Trettondag!


 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?