Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Stenströms cardigan
T-shirt
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Halsduk
Vit blus
Kappa
Linne
Kjol
Kjol
T-shirt
Boots
Tröja
Klänning
Slacks
Kavaj
Klänning
Väska
Kånken
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Slipover
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Sneakers
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Kappa
örhängen
Kofta
Skjorta
Moschino väska
Kofta
Jacka
T-shirt
Klänning
Byxor
Kavaj
Cardigan
Knytblus
Pälsjacka
Kavaj
Grå kavaj
Spegel
Klänning
Kofta
Basker
Byxor
Klännning
Klänning
Jeans
Kavaj
Halsduk
Väska
Pullover
Väska
Kofta
Skjorta
Blus
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
Blus
Pullover
Skjorta
Kofta
Tröja
Knytblus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Bag
Väska
Kappa
Louis Vuitton väska
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Ankelboots
Blus
Skjorta
Väska
Väska
Kappa
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Väst
Klännning
Väska
Jacka
Kjol
T-shirt
Klänning
Steamer
Väska
Byxor
Kofta
Byxor
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Linne
Slingbacks
Ganni diadem
Klänning
Knytblus
Kofta
Kappa
Klänning
Stövel
Kavaj
Kappa
Pullover
Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
Linne
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Tory Burch
Kofta
Klänning
Kjol
Tröja
Cape
40   339
32   290
67   402
46   353
64   439

Min nya Husqvarna H Class 10 Symaskin

God eftermiddag! Har ägnat några timmar åt att installera min nya Husqvarna H Class 10 Symaskin och allt har faktiskt gått riktigt bra! Supernöjd med det! Trodde att jag skulle stöta på en massa motgångar men det gick väldigt smidigt alltihop.

Så vad har jag gjort med nya symaskinen hittills?

Jag har gjort iordning en arbetsyta i sovrummet, det som tidigare var tänkt att vara en kontorsplats men som vi aldrig använde till det utan endast som avlastningsyta för kläder med mera. Nu har jag i alla fall skapat en kreativ hörna med symaskin med tillbehör och lite antecknings- och skissböcker.

Jag packade upp symaskinen och började direkt läsa i manualen som kom med paketet. Jag är riktigt stolt över mig själv som faktiskt läste igenom den innan jag började försöka fixa allt själv utan att följa instruktionerna. KAN ha varit detta som gjorde att allt blev så bra. Började med att montera de delar som ännu inte var på plats. Sedan lärde jag mig hur man spolar och får undertråden på plats och därefter hur man trär övertråden på symaskinen. Allt gick helt perfekt utan problem! Eller jo ett litet – HUR fixar man så symaskinen trär i tråden i nålen så man själv inte behöver pilla med det? Försökte följa instruktionerna men fick det inte att fungera. Dock klarade jag att trä i den själv på första försöker så det blev ändå ingen jobbig grej av det.

När jag väl fått allt på plats kände jag att jag ville börja testa att sy. Hittade ett gammalt örngott som vi inte använder längre och klippte av en bit av det för att prova sy med lite olika sömmar. Började med basstygnen, alltså raksöm och sicksacksöm. Gick hur bra som helst. Måste bara lära mig att sy rakt också 😉

Förresten, är det någon som har bra tips på bloggar där man som nybörjare kan lära sig massor? Och kanske webbutiker där man kan köpa material?

Känner mig mycket nöjd, men tiden har bara flugit förbi. Dags för lunch tror jag, och sedan hade jag ju tänkt tvätta och planera lite för bloggen. Får se vad som hinns med.

Hoppas ni har en trevlig Trettondag!


 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?