Annons: Shoppa min stil

Blus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Kofta
Blus
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kappa
Väska
Väska
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Väska
Kappa
T-shirt
Pälsjacka
Kofta
Skjorta
Byxor
Kavaj
Blus
T-shirt
Halsduk
Väska
Kjol
Pullover
Kofta
Kjol
Klännning
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Cardigan
Vit blus
Väska
Väska
Slacks
Kofta
Ankelboots
Väska
Kavaj
Klänning
Bag
Pullover
Byxor
Cape
Slipover
Klänning
Kjol
Kavaj
Pullover
Pullover
Byxor
Slingbacks
T-shirt
Väska
Basker
Skjorta
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Väst
Linne
T-shirt
Jeans
Kappa
Klännning
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Knytblus
Kofta
Tröja
Satinkjol
Linne
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Linne
Kappa
Skjorta
Kappa
Blus
Väska
T-shirt
Kappa
22   131
39   285
38   420
36   398
55   440

Planer för Trettondagsafton och Trettondagen 

God morgon! Fick precis ett sms från mamma som berättade att hon och pappa är framme i Kyoto i Japan nu! Pappa ska dit och jobba och mamma passar på att semestra:) Hade inte varit fel med en resa nu alltså.

Men jobbdagarna går snabbt. Tänk att det redan är sista för den här veckan. Det här med Trettondagen hade jag helt missat! En glad överraskning då det är mycket jag vill hinna med men har svårt att få in ibland. Idag blir det flera möten innan jag tar helg. Carl ska visst på volleyboll och även jag tänkte passa på att träna ikväll faktiskt! 🙂

Så hur ska jag spendera min lediga dag? Carl har ju vanlig jobbdag då han jobbar i Danmark och min plan är att öppna min symaskin och min bok “Alla kan sy”. Dags att komma igång känner jag. Det är ju även ett av mina nyårslöften att lära mig. Jag ska göra mitt bästa för att behålla tålamodet. Helst skulle jag ju vilja sy en Chanel-dräkt direkt liksom ??!

Imorgon kväll när Carl kommit hem är planen att vi ska vara här hemma,  frossa i räkor och se nya säsongen av Skam som släpps på Svt Play. På söndag får vi besök av Carls farbror Johan och hans fru Maria. Vi ska nog bjuda dem på middag här hemma skulle ja tro 🙂

Hur ska ni spendera den lediga fredagen (ni som är lediga)?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?