Annons: Shoppa min stil

Tröja
Grå kavaj
Pullover
Klänning
Knytblus
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Pullover
Manolo Blahnik
Byxor
Stövel
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Basker
Skinnkjol
Klänning
T-shirt
Bag
Kavaj
Klänning
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Skjortklänning
Boots
Kappa
Byxor
Kofta
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Kjol
Jeans
T-shirt
Kjol
Tröja
Väska
Kappa
Väska
Kostymbyxa
Linne
Väst
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Ankelboots
Kofta
Väska
Slipover
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kjol
Vit blus
Knytblus
Cardigan
Kofta
Kappa
T-shirt
Väska
Skjorta
Halsduk
Skjorta
Väska
Slingbacks
Kofta
Skjorta
Cape
Slacks
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Blus
Klänning
Satinkjol
Väska
Stickad klänning
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
T-shirt
Knytblus
Pälsjacka
Klännning
Blus
Skjorta
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Linne
Byxor
Tröja
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Blus
Byxor
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kofta
Skjorta
Kofta
Klännning
Väska
Kavaj
Kappa
84   331
66   524
45   377
40   428
65   401

Selfies och planer för en lördagskväll i Malmö

Det har verkligen känts som en afton idag, man går lite på halvfart då man vet att det är helg imorgon. Men som tur är hade jag ett par möten inbokade så kunde ändå vara produktiv även om jag inte egentligen orkade börja på helt nya saker. Gick och köpte en sallad lite snabbt och åt (och tog selfies) på tjugo minuter och jobbade in den största delen av lunchen och kunde därmed gå hem lite tidigare, typ vid halv fem.

Carl var redan hemma när jag kom in och vi låg i sängen och bokade bord på restaurang The Embassy of Sagrantinia som ligger runt hörnet här där vi bor i centrala Malmö. Vi ska dit på lördag kväll. Har hört bra om den och kände att det var dags för ett besök. Det är tydligen ett väldigt speciellt koncept där. De har en fast tid som alla som bokat ska komma dit och sedan äter man tillsammans med de andra gästerna vid samma bord. Känns ju väldigt speciellt, men kan ju bli en spännande upplevelse och riktigt trevligt :). Någon som varit där?

Jakob och Alice var precis här och hämtade upp lite grejer från Nyårsmiddagen. Tänker fortfarande på hur lyckat det var och har fortfarande spellistan i öronen när jag är ute och går. Påminner om en riktigt bra kväll, särskilt låten YMCA som gick på repeat och blev en riktigt succé. Nu har Carl precis stuckit iväg på volleyboll och jag ska också träna tänkte jag.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?