Annons: Shoppa min stil

Jeans
Kavaj
Linne
Kjol
Cardigan
Linne
Väska
Klännning
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Ankelboots
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
23   278
64   481
48   509
40   584
59   647

Linne i sammet från Gina Tricot – mitt senaste shoppingfynd

Jag shoppade ingenting på mellandagsrean. Däremot hittade jag ett fint linne i sammet på Gina Tricot dagen innan julafton när jag var med brorsan och pappa i Birsta. Har fortfarande inte använt det, men har tänkt ha det om man ska ut och äta eller hänga på någon cocktailbar eller så. Jag blev verkligen kär vi första ögonkastet. Så enkelt och fint! Är på jakt efter liknande, någon som har tips på andra prisvärda i samma stil?

HÄR hittar ni det i Gina Tricots webbutik. Dock verkar linnet för tillfället vara slut i samtliga storlekar.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?