Annons: Shoppa min stil

Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Blus
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Blus
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
41   270
40   287
81   368
51   389
58   328

Linne i sammet från Gina Tricot – mitt senaste shoppingfynd

Jag shoppade ingenting på mellandagsrean. Däremot hittade jag ett fint linne i sammet på Gina Tricot dagen innan julafton när jag var med brorsan och pappa i Birsta. Har fortfarande inte använt det, men har tänkt ha det om man ska ut och äta eller hänga på någon cocktailbar eller så. Jag blev verkligen kär vi första ögonkastet. Så enkelt och fint! Är på jakt efter liknande, någon som har tips på andra prisvärda i samma stil?

HÄR hittar ni det i Gina Tricots webbutik. Dock verkar linnet för tillfället vara slut i samtliga storlekar.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?