Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Väska
Skjorta
Kofta
T-shirt
Slipover
Kjol
Kjol
Knytblus
Satinkjol
Tweedklänning
Kavaj
Byxor
Topp
Jacka
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Byxor
Sneakers
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kjol
klänning
Kappa
Klänning
Väska
Blus
Väst
T-shirt
Kavaj
Slipover
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Linne
tröja
Boots
Skjortklänning
Cardigan
Klänning
Klänning
Slipover
T-shirt
Klänning
Basker
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Kjol
Halsduk
Gucciskärp
Stövel
Kjol
T-shirt
Linne
Skjorta
Knytblus
Kostymbyxa
Topp
Grå kavaj
Blå klänning
Kappa
Kappa
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Plisserad kjol
Byxor
Kjol
Kofta
Slipover
Klännning
Klänning
Linne
Slipover vit
Kavaj
Cardigan
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Sandaler
Klänning
Blus
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Tröja
Kavaj
Blå knytblus
Kappa
Klänning
Tröja
T-shirt
Klänning
Pullover
Väska
Blus
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Slacks
Klänning
Linne
Manolo Blahnik
Cape
Pullover
Kjol
Linne
Skjorta
Klänning
Klänning
Knytblus
Klänning
Kavaj
Väska
Body
Kofta
Klänning
Skjorta
Tröja
Kofta
Linne med spets
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Byxor
Kjol
Grön klänning
Pullover
Satinkjol
Kjol
Tweedkavaj
Rosa kostymbyxor
Svarta jeans
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Jeans
Kappa
T-shirt
Klänning
Cape
Kappa
Blus
Stickad klänning
Tröja
Kjol
Kavaj
Trench coat
Klänning
Tröja
Klännning
Knytblus
Kofta
Knytblus
T-shirt
Ankelboots
Vit blus
Blus
Kofta
tröja
Bag

Skam – Tips på bra TV-serie

Är hemma på lunch lite snabbt och tänkte passa på att tipsa om den bästa TV-serien på länge: den norska TV-serien Skam! Har ni inte sett den än så måste ni verkligen göra det. Den är hur bra som helst! Den skildrar de olika karaktärerna så himla bra och man kan känna igen sig i olika karaktärer, situationer och känslor. Den tar upp det mesta man upplevde och hade problem med som tonåring. Kärlek, relationer, fester, kroppskomplex, betyg med mera.

Skam handlar om ett gäng norska tonåringar och man får följa deras vardag och liv i Oslo. Det är en ny karaktär i fokus varje säsong och i den första säsongen får man följa Eva där hennes tjejgäng bestående av Noora, Vilde, Sana och Chris har centrala roller. Den handlar även om hennes förhållande med Jonas som går upp och ner. Man drogs verkligen med och när jag sett klart säsong 1 blev jag jätteglad att säsong 2 direkt fanns tillgänglig på SVT Play.

Den andra säsongen kretsar kring Noora som man bara älskade redan i första säsongen. I andra säsongen får man lära känna henne bättre och veta mer om hennes förhållande till sin familj, hennes jobbiga högstadietid och vara med när hon blir kär i William som är skolans coolaste kille.

Alltså jag har gråtit så mycket till den här TV-serien. Så mycket fint och jobbigt på samma gång. Rekommenderar den verkligen och det bästa av allt är att säsong 3 kommer att finnas tillgänglig på Svt Play redan på fredag! Jag ser jättemycket fram emot säsong 3 som ska handla om Isak och hans kärlek Even som är två år äldre.

En annan sak som är bra är att avsnitten inte är så långa. De flesta under en halvtimme, men det varierar lite. Dock vill man aldrig sluta kolla när man väl börjat. Man vill bara se nästa och nästa avsnitt hela tiden 🙂

HÄR kan du se säsong 1 och 2 redan nu!

skammm-jpg

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?