Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Kappa
Pullover
Klänning
Kjol
Kappa
Blus
Ankelboots
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Blus
Skjorta
Klänning
Knytblus
Kjol
T-shirt
Väska
Cardigan
Kavaj
Väska
Kofta
Kappa
Pullover
Linne
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Bag
Blus
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Byxor
Kofta
T-shirt
Linne
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Vit blus
Kjol
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Halsduk
Slingbacks
T-shirt
Klänning
Kappa
Kavaj
Satinkjol
Grå kavaj
Väska
Linne
Knytblus
Kavaj
Kofta
T-shirt
Tröja
Väska
Väska
Slacks
Jeans
Kavaj
Kostymbyxa
Kofta
Väst
Skjorta
Väska
Blus
Kavaj
Kappa
Knytblus
Pälsjacka
Klännning
Klännning
Pullover
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Slipover
Cape
Byxor
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Byxor
Kavaj
Pullover
T-shirt
Klänning
Sneakers
Kofta
Väska
Kofta
T-shirt
Basker
Kavaj
Kavaj
21   114
39   281
38   416
36   397
55   439

Skam – Tips på bra TV-serie

Är hemma på lunch lite snabbt och tänkte passa på att tipsa om den bästa TV-serien på länge: den norska TV-serien Skam! Har ni inte sett den än så måste ni verkligen göra det. Den är hur bra som helst! Den skildrar de olika karaktärerna så himla bra och man kan känna igen sig i olika karaktärer, situationer och känslor. Den tar upp det mesta man upplevde och hade problem med som tonåring. Kärlek, relationer, fester, kroppskomplex, betyg med mera.

Skam handlar om ett gäng norska tonåringar och man får följa deras vardag och liv i Oslo. Det är en ny karaktär i fokus varje säsong och i den första säsongen får man följa Eva där hennes tjejgäng bestående av Noora, Vilde, Sana och Chris har centrala roller. Den handlar även om hennes förhållande med Jonas som går upp och ner. Man drogs verkligen med och när jag sett klart säsong 1 blev jag jätteglad att säsong 2 direkt fanns tillgänglig på SVT Play.

Den andra säsongen kretsar kring Noora som man bara älskade redan i första säsongen. I andra säsongen får man lära känna henne bättre och veta mer om hennes förhållande till sin familj, hennes jobbiga högstadietid och vara med när hon blir kär i William som är skolans coolaste kille.

Alltså jag har gråtit så mycket till den här TV-serien. Så mycket fint och jobbigt på samma gång. Rekommenderar den verkligen och det bästa av allt är att säsong 3 kommer att finnas tillgänglig på Svt Play redan på fredag! Jag ser jättemycket fram emot säsong 3 som ska handla om Isak och hans kärlek Even som är två år äldre.

En annan sak som är bra är att avsnitten inte är så långa. De flesta under en halvtimme, men det varierar lite. Dock vill man aldrig sluta kolla när man väl börjat. Man vill bara se nästa och nästa avsnitt hela tiden 🙂

HÄR kan du se säsong 1 och 2 redan nu!

skammm-jpg

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?