Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Kjol
Kappa
Kofta
Kappa
Skjorta
T-shirt
Pullover
Kavaj
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Knytblus
Kavaj
Klänning
Halsduk
Knytblus
Kjol
Slacks
Pullover
Väska
Slingbacks
Byxor
Byxor
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Väst
Klänning
Väska
Tröja
Kjol
Skjorta
Väska
Byxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Klännning
Väska
Kappa
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Väska
Byxor
Boots
Basker
Kjol
Väska
Kappa
Skjorta
Blus
Väska
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Skjortklänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
Skinnkjol
Tröja
Tröja
Pullover
Pullover
Väska
Pälsjacka
Skjorta
Kofta
Kavaj
Bag
Grå kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Klänning
Väska
Vit blus
T-shirt
Klännning
Blus
Jeans
Kavaj
T-shirt
Kappa
Skjorta
Cape
T-shirt
Klänning
Blus
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Slipover
Kofta
Stövel
Skjorta
Kofta
Skjorta
Linne
Linne
Cardigan
83   314
65   510
45   369
40   420
64   391

Skam – Tips på bra TV-serie

Är hemma på lunch lite snabbt och tänkte passa på att tipsa om den bästa TV-serien på länge: den norska TV-serien Skam! Har ni inte sett den än så måste ni verkligen göra det. Den är hur bra som helst! Den skildrar de olika karaktärerna så himla bra och man kan känna igen sig i olika karaktärer, situationer och känslor. Den tar upp det mesta man upplevde och hade problem med som tonåring. Kärlek, relationer, fester, kroppskomplex, betyg med mera.

Skam handlar om ett gäng norska tonåringar och man får följa deras vardag och liv i Oslo. Det är en ny karaktär i fokus varje säsong och i den första säsongen får man följa Eva där hennes tjejgäng bestående av Noora, Vilde, Sana och Chris har centrala roller. Den handlar även om hennes förhållande med Jonas som går upp och ner. Man drogs verkligen med och när jag sett klart säsong 1 blev jag jätteglad att säsong 2 direkt fanns tillgänglig på SVT Play.

Den andra säsongen kretsar kring Noora som man bara älskade redan i första säsongen. I andra säsongen får man lära känna henne bättre och veta mer om hennes förhållande till sin familj, hennes jobbiga högstadietid och vara med när hon blir kär i William som är skolans coolaste kille.

Alltså jag har gråtit så mycket till den här TV-serien. Så mycket fint och jobbigt på samma gång. Rekommenderar den verkligen och det bästa av allt är att säsong 3 kommer att finnas tillgänglig på Svt Play redan på fredag! Jag ser jättemycket fram emot säsong 3 som ska handla om Isak och hans kärlek Even som är två år äldre.

En annan sak som är bra är att avsnitten inte är så långa. De flesta under en halvtimme, men det varierar lite. Dock vill man aldrig sluta kolla när man väl börjat. Man vill bara se nästa och nästa avsnitt hela tiden 🙂

HÄR kan du se säsong 1 och 2 redan nu!

skammm-jpg

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?