Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Klännning
Kofta
Sneakers
Linne
Kofta
Pullover
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Jeans
Skjorta
Klänning
Väska
T-shirt
Slipover
Blus
Väska
Cardigan
Skjorta
Grön klänning
Kavaj
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Kofta
Slipover
Stickad klänning
Pullover
Kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Byxor
Kjol
Kofta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Cape
Cardigan
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Slipover vit
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
T-shirt
Plisserad kjol
Linne med spets
Väska
Väska
Cape
Kavaj
Kappa
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Stövel
Kavaj
Blus
Kjol
Body
Byxor
Linne
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Skjorta
Pälsjacka
Bag
Kappa
Klänning
Blus
Kjol
Tröja
Slipover
Klännning
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Topp
Väska
Kjol
Pullover
Väska
Plisserad kjol
Knytblus
Väst
Klänning
Väska
Blus
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kofta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Kappa
Kappa
Boots
Klänning
Tröja
Skjorta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kjol
Slipover
Väska
Slingbacks
Klänning
Blå klänning
Väska
Basker
Väska
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Kappa
Kostymbyxa
Väska
Manolo Blahnik
Satinkjol
Svarta jeans
Klänning
Vit blus
Slacks
Kjol
Stickad klänning
Sandaler
Klänning
Linne
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Skjorta
Knytblus
Halsduk
Skjorta
Satinkjol
Blå knytblus
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Byxor

Skam – Tips på bra TV-serie

Är hemma på lunch lite snabbt och tänkte passa på att tipsa om den bästa TV-serien på länge: den norska TV-serien Skam! Har ni inte sett den än så måste ni verkligen göra det. Den är hur bra som helst! Den skildrar de olika karaktärerna så himla bra och man kan känna igen sig i olika karaktärer, situationer och känslor. Den tar upp det mesta man upplevde och hade problem med som tonåring. Kärlek, relationer, fester, kroppskomplex, betyg med mera.

Skam handlar om ett gäng norska tonåringar och man får följa deras vardag och liv i Oslo. Det är en ny karaktär i fokus varje säsong och i den första säsongen får man följa Eva där hennes tjejgäng bestående av Noora, Vilde, Sana och Chris har centrala roller. Den handlar även om hennes förhållande med Jonas som går upp och ner. Man drogs verkligen med och när jag sett klart säsong 1 blev jag jätteglad att säsong 2 direkt fanns tillgänglig på SVT Play.

Den andra säsongen kretsar kring Noora som man bara älskade redan i första säsongen. I andra säsongen får man lära känna henne bättre och veta mer om hennes förhållande till sin familj, hennes jobbiga högstadietid och vara med när hon blir kär i William som är skolans coolaste kille.

Alltså jag har gråtit så mycket till den här TV-serien. Så mycket fint och jobbigt på samma gång. Rekommenderar den verkligen och det bästa av allt är att säsong 3 kommer att finnas tillgänglig på Svt Play redan på fredag! Jag ser jättemycket fram emot säsong 3 som ska handla om Isak och hans kärlek Even som är två år äldre.

En annan sak som är bra är att avsnitten inte är så långa. De flesta under en halvtimme, men det varierar lite. Dock vill man aldrig sluta kolla när man väl börjat. Man vill bara se nästa och nästa avsnitt hela tiden 🙂

HÄR kan du se säsong 1 och 2 redan nu!

skammm-jpg

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?