Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Blus
Klänning
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Skjorta
Kavaj
Kappa
Byxor
Klänning
Cape
Klänning
Väska
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Tröja
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kofta
Jeansjacka
Kavaj
Kofta
Sneakers
Cardigan
T-shirt
Pälsjacka
Tröja
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Sandaler
Kappa
Kavaj
Byxor
Byxor
Kappa
Kjol
Linne med spets
Slacks
Satinkjol
Kjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Pullover
Kjol
Klänning
Väst
Jeans
Bag
Väska
Blus
Knytblus
Väska
Cardigan
Kofta
Linne
Grå kavaj
Kofta
Klännning
Väska
Väska
Pullover
Kofta
Kjol
Tröja
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Grön klänning
Vit blus
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
Kjol
Väska
Blus
Kavaj
Kjol
Skjortklänning
Klännning
Halsduk
Blå klänning
Pullover
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Kappa
Stövel
Linne
Klänning
Väska
Plisserad kjol
T-shirt
Slingbacks
Slipover
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Kappa
Kappa
Väska
Kofta
Klänning
Linne
Kavaj
Boots
Skjorta
Svarta jeans
Basker
Pullover
Skjorta
Satinkjol
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Skam – Tips på bra TV-serie

Är hemma på lunch lite snabbt och tänkte passa på att tipsa om den bästa TV-serien på länge: den norska TV-serien Skam! Har ni inte sett den än så måste ni verkligen göra det. Den är hur bra som helst! Den skildrar de olika karaktärerna så himla bra och man kan känna igen sig i olika karaktärer, situationer och känslor. Den tar upp det mesta man upplevde och hade problem med som tonåring. Kärlek, relationer, fester, kroppskomplex, betyg med mera.

Skam handlar om ett gäng norska tonåringar och man får följa deras vardag och liv i Oslo. Det är en ny karaktär i fokus varje säsong och i den första säsongen får man följa Eva där hennes tjejgäng bestående av Noora, Vilde, Sana och Chris har centrala roller. Den handlar även om hennes förhållande med Jonas som går upp och ner. Man drogs verkligen med och när jag sett klart säsong 1 blev jag jätteglad att säsong 2 direkt fanns tillgänglig på SVT Play.

Den andra säsongen kretsar kring Noora som man bara älskade redan i första säsongen. I andra säsongen får man lära känna henne bättre och veta mer om hennes förhållande till sin familj, hennes jobbiga högstadietid och vara med när hon blir kär i William som är skolans coolaste kille.

Alltså jag har gråtit så mycket till den här TV-serien. Så mycket fint och jobbigt på samma gång. Rekommenderar den verkligen och det bästa av allt är att säsong 3 kommer att finnas tillgänglig på Svt Play redan på fredag! Jag ser jättemycket fram emot säsong 3 som ska handla om Isak och hans kärlek Even som är två år äldre.

En annan sak som är bra är att avsnitten inte är så långa. De flesta under en halvtimme, men det varierar lite. Dock vill man aldrig sluta kolla när man väl börjat. Man vill bara se nästa och nästa avsnitt hela tiden 🙂

HÄR kan du se säsong 1 och 2 redan nu!

skammm-jpg

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?