Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Slacks
Skinnkjol
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
Blus
Väska
Skjorta
Pullover
Jeans
Basker
Kavaj
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
T-shirt
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Sneakers
Väska
Stövel
Kjol
Klänning
Kavaj
Pullover
Halsduk
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Boots
Klänning
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kjol
Tröja
Cardigan
Byxor
Skjortklänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Skjorta
Tröja
Ankelboots
Kofta
Vit blus
Kjol
Väska
Slingbacks
Kavaj
Väska
Byxor
Kappa
Tröja
Bag
Linne
Väska
Byxor
Skjorta
Kjol
Byxor
Knytblus
Kavaj
Väska
Blus
T-shirt
Kofta
T-shirt
Slipover
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Linne
Väska
Klänning
Pullover
Kjol
Klännning
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Väst
Cape
Skjorta
Blus
Kappa
Klännning
Kappa
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Kappa
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Pullover
Grå kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Skam – Tips på bra TV-serie

Är hemma på lunch lite snabbt och tänkte passa på att tipsa om den bästa TV-serien på länge: den norska TV-serien Skam! Har ni inte sett den än så måste ni verkligen göra det. Den är hur bra som helst! Den skildrar de olika karaktärerna så himla bra och man kan känna igen sig i olika karaktärer, situationer och känslor. Den tar upp det mesta man upplevde och hade problem med som tonåring. Kärlek, relationer, fester, kroppskomplex, betyg med mera.

Skam handlar om ett gäng norska tonåringar och man får följa deras vardag och liv i Oslo. Det är en ny karaktär i fokus varje säsong och i den första säsongen får man följa Eva där hennes tjejgäng bestående av Noora, Vilde, Sana och Chris har centrala roller. Den handlar även om hennes förhållande med Jonas som går upp och ner. Man drogs verkligen med och när jag sett klart säsong 1 blev jag jätteglad att säsong 2 direkt fanns tillgänglig på SVT Play.

Den andra säsongen kretsar kring Noora som man bara älskade redan i första säsongen. I andra säsongen får man lära känna henne bättre och veta mer om hennes förhållande till sin familj, hennes jobbiga högstadietid och vara med när hon blir kär i William som är skolans coolaste kille.

Alltså jag har gråtit så mycket till den här TV-serien. Så mycket fint och jobbigt på samma gång. Rekommenderar den verkligen och det bästa av allt är att säsong 3 kommer att finnas tillgänglig på Svt Play redan på fredag! Jag ser jättemycket fram emot säsong 3 som ska handla om Isak och hans kärlek Even som är två år äldre.

En annan sak som är bra är att avsnitten inte är så långa. De flesta under en halvtimme, men det varierar lite. Dock vill man aldrig sluta kolla när man väl börjat. Man vill bara se nästa och nästa avsnitt hela tiden 🙂

HÄR kan du se säsong 1 och 2 redan nu!

skammm-jpg

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?