Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Väska
Kofta
Knytblus
Kofta
Skjortklänning
Plisserad kjol
Bag
Kjol
Kavaj
Vit blus
Klänning
Stickad klänning
Blus
Byxor
Tweedkavaj
Pullover
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
Tröja
Boots
Klänning
Väska
Slipover
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Cape
Tröja
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Byxor
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
Trench coat
Kofta
Klänning
Kjol
Blå klänning
Kappa
Kavaj
Linne med spets
Blus
Knytblus
Tröja
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Cardigan
Kofta
Kofta
Kappa
Kappa
Blus
Knytblus
Skjorta
Kofta
Knytblus
Klänning
tröja
Kavaj
Kavaj
Pullover
Sneakers
Slingbacks
Linne
Slipover
Stövel
T-shirt
Blå knytblus
Cardigan
Slipover
Slipover vit
Skjorta
Klännning
Väska
Tröja
Satinkjol
Knytblus
T-shirt
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Väska
Plisserad kjol
Väska
Kappa
Väska
Byxor
Manolo Blahnik
Kavaj
tröja
Kavaj
Kjol
Topp
Väst
Väska
Gucciskärp
Linne
Cape
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
klänning
Linne
Skjorta
T-shirt
Linne
Topp
Klännning
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Blus
Blus
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
T-shirt
Grön klänning
Kjol
Väska
Skjorta
Väska
Ankelboots
Klänning
Kappa
Kavaj
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Linne
Byxor
Kjol
Kappa
Skjorta
Jeans
Pälsjacka
Kofta
Slacks
Kjol
Pullover
Kjol
Svarta jeans
Body
Slipover
Basker
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Halsduk
T-shirt
Klänning
Skjorta
Jacka
Kjol
Skinnkjol
Kofta
Tweedklänning
T-shirt
Sandaler
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Tröja
Väska
Skjorta

Skam – Tips på bra TV-serie

Är hemma på lunch lite snabbt och tänkte passa på att tipsa om den bästa TV-serien på länge: den norska TV-serien Skam! Har ni inte sett den än så måste ni verkligen göra det. Den är hur bra som helst! Den skildrar de olika karaktärerna så himla bra och man kan känna igen sig i olika karaktärer, situationer och känslor. Den tar upp det mesta man upplevde och hade problem med som tonåring. Kärlek, relationer, fester, kroppskomplex, betyg med mera.

Skam handlar om ett gäng norska tonåringar och man får följa deras vardag och liv i Oslo. Det är en ny karaktär i fokus varje säsong och i den första säsongen får man följa Eva där hennes tjejgäng bestående av Noora, Vilde, Sana och Chris har centrala roller. Den handlar även om hennes förhållande med Jonas som går upp och ner. Man drogs verkligen med och när jag sett klart säsong 1 blev jag jätteglad att säsong 2 direkt fanns tillgänglig på SVT Play.

Den andra säsongen kretsar kring Noora som man bara älskade redan i första säsongen. I andra säsongen får man lära känna henne bättre och veta mer om hennes förhållande till sin familj, hennes jobbiga högstadietid och vara med när hon blir kär i William som är skolans coolaste kille.

Alltså jag har gråtit så mycket till den här TV-serien. Så mycket fint och jobbigt på samma gång. Rekommenderar den verkligen och det bästa av allt är att säsong 3 kommer att finnas tillgänglig på Svt Play redan på fredag! Jag ser jättemycket fram emot säsong 3 som ska handla om Isak och hans kärlek Even som är två år äldre.

En annan sak som är bra är att avsnitten inte är så långa. De flesta under en halvtimme, men det varierar lite. Dock vill man aldrig sluta kolla när man väl börjat. Man vill bara se nästa och nästa avsnitt hela tiden 🙂

HÄR kan du se säsong 1 och 2 redan nu!

skammm-jpg

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?