Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Slipover
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Vit blus
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Blus
Kjol
Väska
Blus
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Grön klänning
Skjortklänning
Bag
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klännning
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Kavaj
Boots
T-shirt
Väst
T-shirt
Väska
Skjorta
Kjol
Kappa
T-shirt
Kjol
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Pullover
Sandaler
T-shirt
Blå knytblus
Väska
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Cape
Jeans
Grå kavaj
Kappa
Väska
Väska
Kappa
Linne med spets
Kofta
Tröja
Kofta
Pullover
Body
Blus
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Pullover
Byxor
Cardigan
Väska
Byxor
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Kappa
Basker
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Linne
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Pälsjacka
Slipover
Linne
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Halsduk
Topp
Kavaj
Byxor
Skjorta
Slipover vit
Klänning
Blus
Knytblus
T-shirt
Kofta
Cape
Kofta
Cardigan
Klänning
Klänning
Kappa
Slacks
Väska
Linne
Satinkjol
Slingbacks
Kavaj
Slipover
Klänning
Kavaj
Slipover
Tröja
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Knytblus
Gucciskärp
Kavaj
Kappa
Väska
Skjorta
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Sneakers
Tyllkjol
Byxor
Kavaj
Stövel
Kjol
Blå klänning
Kavaj
Pullover
Kofta
Svarta jeans
Plisserad kjol
Klännning
Tröja
Skjorta
Väska
37   262
47   273
38   279
49   292
46   266

Skam – Tips på bra TV-serie

Är hemma på lunch lite snabbt och tänkte passa på att tipsa om den bästa TV-serien på länge: den norska TV-serien Skam! Har ni inte sett den än så måste ni verkligen göra det. Den är hur bra som helst! Den skildrar de olika karaktärerna så himla bra och man kan känna igen sig i olika karaktärer, situationer och känslor. Den tar upp det mesta man upplevde och hade problem med som tonåring. Kärlek, relationer, fester, kroppskomplex, betyg med mera.

Skam handlar om ett gäng norska tonåringar och man får följa deras vardag och liv i Oslo. Det är en ny karaktär i fokus varje säsong och i den första säsongen får man följa Eva där hennes tjejgäng bestående av Noora, Vilde, Sana och Chris har centrala roller. Den handlar även om hennes förhållande med Jonas som går upp och ner. Man drogs verkligen med och när jag sett klart säsong 1 blev jag jätteglad att säsong 2 direkt fanns tillgänglig på SVT Play.

Den andra säsongen kretsar kring Noora som man bara älskade redan i första säsongen. I andra säsongen får man lära känna henne bättre och veta mer om hennes förhållande till sin familj, hennes jobbiga högstadietid och vara med när hon blir kär i William som är skolans coolaste kille.

Alltså jag har gråtit så mycket till den här TV-serien. Så mycket fint och jobbigt på samma gång. Rekommenderar den verkligen och det bästa av allt är att säsong 3 kommer att finnas tillgänglig på Svt Play redan på fredag! Jag ser jättemycket fram emot säsong 3 som ska handla om Isak och hans kärlek Even som är två år äldre.

En annan sak som är bra är att avsnitten inte är så långa. De flesta under en halvtimme, men det varierar lite. Dock vill man aldrig sluta kolla när man väl börjat. Man vill bara se nästa och nästa avsnitt hela tiden 🙂

HÄR kan du se säsong 1 och 2 redan nu!

skammm-jpg

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?