Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Slipover
Klänning
Sandaler
Pullover
Kofta
Stövel
Linne
Klänning
Gucciskärp
Väska
Pullover
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Väska
Cardigan
Klänning
Kofta
Jeans
Kappa
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Pullover
Kappa
Klänning
Tröja
Väska
Kjol
Skjorta
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Slipover vit
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Blå klänning
Kofta
Byxor
Tröja
Väska
Skjorta
Väska
T-shirt
Kofta
Kjol
Stickad klänning
Kofta
Topp
Väska
Halsduk
Slipover
Linne
Pälsjacka
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Body
Boots
T-shirt
Blå knytblus
Klänning
Kofta
Vit blus
T-shirt
Slipover
Byxor
Cape
Pullover
Kofta
Kofta
Klänning
Skjorta
Väst
Kofta
Satinkjol
Klännning
Plisserad kjol
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Tyllkjol
Klänning
Klännning
Kavaj
Kjol
Knytblus
Väska
Byxor
Väska
Knytblus
Väska
Linne med spets
T-shirt
Kavaj
Tröja
Klänning
Skjortklänning
Cape
Kavaj
Kjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
T-shirt
Knytblus
Kjol
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Klänning
Blus
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Byxor
Skjorta
Kappa
Kappa
Svarta jeans
Klänning
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Blus
Skjorta
Basker
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Blus
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Kappa
Kofta
Bag
Skjorta
Kjol
T-shirt
Kavaj
Sneakers
Kostymbyxa
Grön klänning
Klänning
Slacks
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Slipover
Slingbacks
Plisserad kjol
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning

Skam – Tips på bra TV-serie

Är hemma på lunch lite snabbt och tänkte passa på att tipsa om den bästa TV-serien på länge: den norska TV-serien Skam! Har ni inte sett den än så måste ni verkligen göra det. Den är hur bra som helst! Den skildrar de olika karaktärerna så himla bra och man kan känna igen sig i olika karaktärer, situationer och känslor. Den tar upp det mesta man upplevde och hade problem med som tonåring. Kärlek, relationer, fester, kroppskomplex, betyg med mera.

Skam handlar om ett gäng norska tonåringar och man får följa deras vardag och liv i Oslo. Det är en ny karaktär i fokus varje säsong och i den första säsongen får man följa Eva där hennes tjejgäng bestående av Noora, Vilde, Sana och Chris har centrala roller. Den handlar även om hennes förhållande med Jonas som går upp och ner. Man drogs verkligen med och när jag sett klart säsong 1 blev jag jätteglad att säsong 2 direkt fanns tillgänglig på SVT Play.

Den andra säsongen kretsar kring Noora som man bara älskade redan i första säsongen. I andra säsongen får man lära känna henne bättre och veta mer om hennes förhållande till sin familj, hennes jobbiga högstadietid och vara med när hon blir kär i William som är skolans coolaste kille.

Alltså jag har gråtit så mycket till den här TV-serien. Så mycket fint och jobbigt på samma gång. Rekommenderar den verkligen och det bästa av allt är att säsong 3 kommer att finnas tillgänglig på Svt Play redan på fredag! Jag ser jättemycket fram emot säsong 3 som ska handla om Isak och hans kärlek Even som är två år äldre.

En annan sak som är bra är att avsnitten inte är så långa. De flesta under en halvtimme, men det varierar lite. Dock vill man aldrig sluta kolla när man väl börjat. Man vill bara se nästa och nästa avsnitt hela tiden 🙂

HÄR kan du se säsong 1 och 2 redan nu!

skammm-jpg

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?