Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Kappa
Blus
Klänning
Väst
Blus
Kavaj
Cape
Kappa
Kofta
T-shirt
Kappa
Kofta
Ankelboots
Linne
Skjorta
Linne
Klänning
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Väska
Pullover
Kjol
Väska
Slingbacks
Pälsjacka
Kappa
Skjorta
Byxor
Klänning
Väska
Satinkjol
Skjorta
Basker
Väska
T-shirt
Pullover
Kofta
Slipover
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
T-shirt
Knytblus
Vit blus
Kavaj
Cardigan
Pullover
Sneakers
Jeans
Kofta
Klännning
Kofta
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Linne
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Klännning
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Blus
Halsduk
Kavaj
Byxor
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
T-shirt
Väska
Slacks
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Tröja
Byxor
Kappa
Skinnkjol
Kostymbyxa
Skjorta
Bag
Knytblus
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
22   131
39   285
38   420
36   398
55   440

Mina nyårslöften 2017

Idag är det första dagen på det nya året, 2017. Jag har haft nyårslöften ända sedan år 2000. Då skulle jag ha ett år utan godis. Det höll fram till sommaren någon gång. De senaste åren har jag väl som många andra haft nyårslöften som “träna mer” och “äta nyttigare”. År 2016 hade jag att jag skulle njuta mer. Tror att jag njöt mer än tidigare år men vill nog fortsätta jobba på det. 2017 vill jag även:

1. Sluta vara nojig och oroa mig. Ofta är det över småsaker och egentligen helt onödigt.

2. Träna mer. För att må bra, inte på grund av någon slags kroppshets.

3. Lära mig att sy. Det har jag länge velat och nu har jag ju både symaskin och en bok för nybörjare.

4. Träffa mina vänner mer, även om det innebär längre resor.

5. Kramas mer. Jag har aldrig gillat att kramas. Med Carl, jo. Jag har alltid varit avundsjuk på andra som är bekväm med det. Har aldrig varit det själv.

6. Bli mer öppen. Jag pratar sällan känslor med andra. Vill inte belasta dem med mina bekymmer liksom och känner mig inte bekväm med att prata om känslor generellt.  Jag vill bli mindre sluten och våga prata mer om hur jag mår och känner, men utan att älta såklart.

Hur ser dina nyårslöften och mål för 2017 ut?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?