Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Kavaj
Linne
Pullover
Klänning
Knytblus
Cardigan
Jeans
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kostymbyxa
Knytblus
Klänning
Ankelboots
Klänning
Klännning
Klännning
Kjol
Väska
Kofta
Satinkjol
Byxor
T-shirt
Kavaj
Blus
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Pälsjacka
Blus
Grå kavaj
Linne
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Byxor
Kavaj
Väska
Basker
Kavaj
Blus
Vit blus
Kappa
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Har aldrig varit med om något liknande…

Hej på er! Hoppas ni har en härlig fredag så här dagen före nyårsafton och årets näst sista dag! Äntligen har Carl kommit hem hit igen och ikväll har vi handlat och städat inför morgondagens festligheter.

Vår julgran är nu utslängd och det var helt sjukt hur mycket den barrade. Har aldrig varit med om en gran som barrat så mycket men ändå älskar jag att ha riktig gran och skulle faktiskt aldrig kunna tänka mig att ha en julgran i plast. Det är något personligt. Har ju växt upp med riktig gran som vi alltid huggit i egen skog och jag gillar lukten av gran inomhus i samband med julen. Den här granen köpte vi på torget här i Malmö.

Alltså kolla bilderna på allt barr. Man behövde bara nudda en gren så regnade det barr. Och när Carl bar ut den följde barren med hela vägen så hela vardagsrummet, köket och hallen var verkligen fyllda! Nu har vi i alla fall sopat och dammsugit bort det mesta.

Har även tagit fram kött, lyft upp bord och stolar och fixat med lite annat inför imorgon. Vi är sjukt laddade och måste nog lägga oss nu för att kliva upp i god tid imorgon för att ordna med det sista.

Ha en fantastisk fredag kväll! ✨

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?