Annons: Shoppa min stil

Linne
Skjorta
Kjol
Blus
T-shirt
Slipover
Väska
Kavaj
Kofta
Tweedkavaj
Klänning
Väst
Blus
Kappa
Väska
Väska
Skjorta
Cape
Kavaj
Knytblus
Tweedklänning
Väska
Tröja
Basker
T-shirt
Manolo Blahnik
Plisserad kjol
Linne med spets
Skjorta
Väska
Kappa
Jacka
Body
Kappa
Pullover
Slipover vit
Klänning
Klännning
Kjol
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Ankelboots
tröja
Klänning
Linne
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Knytblus
Linne
Kjol
Skjorta
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Kappa
Kjol
Kofta
Stickad klänning
T-shirt
Sandaler
Plisserad kjol
Satinkjol
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Pullover
Väska
Byxor
Blå klänning
Halsduk
Kappa
Boots
Blus
Kofta
Byxor
Pullover
Klännning
Slingbacks
Skjorta
Svarta jeans
Klänning
Cape
Tröja
Kjol
Skjorta
Kappa
Kappa
Väska
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kjol
Bag
Knytblus
Kjol
Grå kavaj
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kofta
Slipover
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Slipover
Byxor
Klänning
Grön klänning
Blus
Kostymbyxa
Pullover
Klänning
Kjol
tröja
Linne
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Satinkjol
Slipover
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Tröja
Skjorta
Stickad klänning
Kofta
Topp
Skjorta
Tröja
Kavaj
Stövel
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kofta
Knytblus
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Vit blus
Klänning
Cardigan
Klänning
Blå knytblus
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
klänning
Knytblus
Trench coat
T-shirt
Topp
Väska
Sneakers
Tröja
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Cardigan
Linne
Slacks
Jeans
Blus

Solarium i Malmö – Västra Hamnens Solarium

Idag efter jobbet tog jag en promenad till Västra Hamnen och solariet Västra Hamnens Solarium. Jag brukar gå och sola någon gång ibland sådär. Idag hade jag kollat på bilder från sommaren och insett att jag ser ut som ett spöke nu i jämförelse så det kändes bra att gå dit en sväng just idag, haha. Sedan tycker jag att det är en skön avkoppling att sola. Man ligger i solariet, blundar och lyssnar på musik. Superskönt.

Västra Hamnens Solarium är ett obemannat drop-in solarium så man behöver inte gå igenom någon reception eller så utan bara ringa ett telefonnummer från sitt registrerade mobilnummer så släpps man in per automatik. Väldigt smidigt. Det var ungefär en halvtimmes promenad dit så fick ju lite motion på köpet! Solariet ligger även nära ICA Maxi så jag kunde svänga in där efteråt och handla lite till kvällens middag.

Solariet är inte så stort men det är en väldigt trevlig miljö där. Direkt när man släppts in möttes man av fina växter, en burk med pepparkakor och bredvid en skål med skydd för ögonen så de inte skadas under själva solningen. Jag valde att sola i rummet Miami med solarium Soltron M55 som visst ska vara det mest populära. Det förstår jag att det är. Ett rymligt rum med mycket plats för att hänga av sig och så. Det var dubbla glas som bidrog till att det inte kändes för varmt att ligga där. Jag hade med mig min telefon och hörlurar och satte på en skön lista på Spotify. Jag kunde verkligen slappna av men tiden gick ändå väldigt snabbt! Själva solariet kändes fräscht men tyvärr ser man ju själv inte superfräsch ut i det där blåa ljuset men det är ju en annan sak 😉

Efter solningen blev det handling och sedan en promenad hem igen. Carl har ju fortfarande inte kommit tillbaka hit till Malmö så det blir mycket Pasta Pesto nu 🙂 I övrigt har det varit en bra dag på jobbet. Jag och kollegan Anders sitter och designar om en av våra produktsidor på vår webbplats och det blir riktigt bra känns det som! Imorgon fortsätter vi.

Ha en fin kväll!

ska%cc%88rmavbild-2016-12-06-kl-11-39-16

img_6628
img_6255
img_6256

/Sponsrat inlägg

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?