Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kofta
Linne
Kofta
Sneakers
Pullover
Knytblus
Klänning
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Jeans
Kjol
Stövel
Kjol
Skjorta
Tröja
T-shirt
Ankelboots
Pullover
Slingbacks
Klännning
Linne
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Skjorta
Kavaj
Tröja
Kavaj
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Basker
Kofta
Tröja
Kofta
Kofta
Kjol
Klänning
Kofta
Vit blus
Pullover
Klänning
Cape
T-shirt
Kavaj
Byxor
Skjortklänning
Väska
Slacks
Skjorta
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kappa
Linne
Väska
Byxor
Kavaj
Väst
Väska
Skjorta
Väska
Kappa
Kofta
Blus
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klännning
Kavaj
Pullover
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Knytblus
Stickad klänning
T-shirt
Slipover
Kostymbyxa
Halsduk
Manolo Blahnik
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Satinkjol
Bag
Boots
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Blus
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Byxor
Grå kavaj
Väska
Byxor
T-shirt
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Cardigan
Klänning
Blus
Väska
Kofta
Kappa
Klänning
Rosa kostymbyxor
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Solarium i Malmö – Västra Hamnens Solarium

Idag efter jobbet tog jag en promenad till Västra Hamnen och solariet Västra Hamnens Solarium. Jag brukar gå och sola någon gång ibland sådär. Idag hade jag kollat på bilder från sommaren och insett att jag ser ut som ett spöke nu i jämförelse så det kändes bra att gå dit en sväng just idag, haha. Sedan tycker jag att det är en skön avkoppling att sola. Man ligger i solariet, blundar och lyssnar på musik. Superskönt.

Västra Hamnens Solarium är ett obemannat drop-in solarium så man behöver inte gå igenom någon reception eller så utan bara ringa ett telefonnummer från sitt registrerade mobilnummer så släpps man in per automatik. Väldigt smidigt. Det var ungefär en halvtimmes promenad dit så fick ju lite motion på köpet! Solariet ligger även nära ICA Maxi så jag kunde svänga in där efteråt och handla lite till kvällens middag.

Solariet är inte så stort men det är en väldigt trevlig miljö där. Direkt när man släppts in möttes man av fina växter, en burk med pepparkakor och bredvid en skål med skydd för ögonen så de inte skadas under själva solningen. Jag valde att sola i rummet Miami med solarium Soltron M55 som visst ska vara det mest populära. Det förstår jag att det är. Ett rymligt rum med mycket plats för att hänga av sig och så. Det var dubbla glas som bidrog till att det inte kändes för varmt att ligga där. Jag hade med mig min telefon och hörlurar och satte på en skön lista på Spotify. Jag kunde verkligen slappna av men tiden gick ändå väldigt snabbt! Själva solariet kändes fräscht men tyvärr ser man ju själv inte superfräsch ut i det där blåa ljuset men det är ju en annan sak 😉

Efter solningen blev det handling och sedan en promenad hem igen. Carl har ju fortfarande inte kommit tillbaka hit till Malmö så det blir mycket Pasta Pesto nu 🙂 I övrigt har det varit en bra dag på jobbet. Jag och kollegan Anders sitter och designar om en av våra produktsidor på vår webbplats och det blir riktigt bra känns det som! Imorgon fortsätter vi.

Ha en fin kväll!

ska%cc%88rmavbild-2016-12-06-kl-11-39-16

img_6628
img_6255
img_6256

/Sponsrat inlägg

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?