Annons: Shoppa min stil

Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Slacks
Skjorta
Slipover
Ankelboots
Väska
Kavaj
T-shirt
Linne med spets
Kofta
Blus
Skjorta
Blus
Kofta
Klännning
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Väst
Klänning
Kofta
Gucciskärp
Klänning
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Kappa
Blå knytblus
Vit blus
Skjorta
Topp
Kappa
Kjol
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Pullover
Slingbacks
Slipover
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Linne
Klänning
Satinkjol
Tröja
Väska
Skjorta
Slipover vit
Cape
Kavaj
Kappa
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Boots
Väska
Basker
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Pullover
Plisserad kjol
Klänning
Klännning
Knytblus
Väska
Linne
Kofta
Knytblus
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klänning
Slipover
Cape
T-shirt
Klänning
Jeans
Kjol
Väska
Halsduk
Klänning
Sandaler
Kofta
Pullover
Kjol
Kostymbyxa
Klänning
Slipover
Väska
T-shirt
Klänning
Bag
Väska
Pullover
Väska
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Stövel
Svarta jeans
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Sneakers
Grå kavaj
Väska
Satinkjol
Tröja
Skjorta
Cardigan
Klänning
Blå klänning
T-shirt
Väska
Byxor
Blus
Kavaj
Kappa
Cardigan
Linne
Kjol
Skjorta
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Grön klänning
Kofta
Kavaj
Body

Solarium i Malmö – Västra Hamnens Solarium

Idag efter jobbet tog jag en promenad till Västra Hamnen och solariet Västra Hamnens Solarium. Jag brukar gå och sola någon gång ibland sådär. Idag hade jag kollat på bilder från sommaren och insett att jag ser ut som ett spöke nu i jämförelse så det kändes bra att gå dit en sväng just idag, haha. Sedan tycker jag att det är en skön avkoppling att sola. Man ligger i solariet, blundar och lyssnar på musik. Superskönt.

Västra Hamnens Solarium är ett obemannat drop-in solarium så man behöver inte gå igenom någon reception eller så utan bara ringa ett telefonnummer från sitt registrerade mobilnummer så släpps man in per automatik. Väldigt smidigt. Det var ungefär en halvtimmes promenad dit så fick ju lite motion på köpet! Solariet ligger även nära ICA Maxi så jag kunde svänga in där efteråt och handla lite till kvällens middag.

Solariet är inte så stort men det är en väldigt trevlig miljö där. Direkt när man släppts in möttes man av fina växter, en burk med pepparkakor och bredvid en skål med skydd för ögonen så de inte skadas under själva solningen. Jag valde att sola i rummet Miami med solarium Soltron M55 som visst ska vara det mest populära. Det förstår jag att det är. Ett rymligt rum med mycket plats för att hänga av sig och så. Det var dubbla glas som bidrog till att det inte kändes för varmt att ligga där. Jag hade med mig min telefon och hörlurar och satte på en skön lista på Spotify. Jag kunde verkligen slappna av men tiden gick ändå väldigt snabbt! Själva solariet kändes fräscht men tyvärr ser man ju själv inte superfräsch ut i det där blåa ljuset men det är ju en annan sak 😉

Efter solningen blev det handling och sedan en promenad hem igen. Carl har ju fortfarande inte kommit tillbaka hit till Malmö så det blir mycket Pasta Pesto nu 🙂 I övrigt har det varit en bra dag på jobbet. Jag och kollegan Anders sitter och designar om en av våra produktsidor på vår webbplats och det blir riktigt bra känns det som! Imorgon fortsätter vi.

Ha en fin kväll!

ska%cc%88rmavbild-2016-12-06-kl-11-39-16

img_6628
img_6255
img_6256

/Sponsrat inlägg

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?