Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
Väska
Byxor
Kappa
Kofta
Kappa
Kappa
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Linne
Kappa
Väska
Cape
Skjorta
Gucciskärp
Kofta
Slipover vit
Skjorta
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kappa
Blus
Kofta
Skjorta
Grå kavaj
Skjorta
Blus
Knytblus
Väska
Skjorta
Cape
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Cardigan
Väska
Linne
Kofta
Väska
Jacka
Kavaj
Klänning
Tröja
Kavaj
Kavaj
Basker
Bag
tröja
Kjol
Klänning
Knytblus
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
Slipover
Body
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
Plisserad kjol
klänning
Tweedklänning
Klänning
Väska
Kjol
Blus
Kjol
T-shirt
Sandaler
Skjortklänning
Skjorta
Satinkjol
Kappa
Kavaj
Slipover
Pullover
Klänning
Linne med spets
Kofta
Väst
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Blå knytblus
Topp
Topp
Byxor
Kofta
Kappa
Kofta
Tröja
Väska
Klännning
Pälsjacka
Linne
T-shirt
Kavaj
Tröja
Kavaj
Klänning
T-shirt
Slipover
Väska
Linne
Halsduk
T-shirt
Blus
Svarta jeans
Klänning
Blus
Klänning
Pullover
Plisserad kjol
Klänning
Linne
Kofta
Kofta
Blå klänning
Stövel
Kofta
Byxor
Väska
Kappa
Jeans
Vit blus
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Tweedkavaj
Kjol
Skinnkjol
Klänning
Väska
Knytblus
Kjol
Kostymbyxa
Kjol
Pullover
T-shirt
Kavaj
Grön klänning
Klänning
Pullover
Satinkjol
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Boots
Kjol
Kofta
Klänning
Knytblus
Tröja
Väska
Slacks
Tröja
Kavaj
Sneakers
Trench coat
Slipover
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kjol
Cardigan
tröja
Väska
Klänning
Skjorta
Kjol
Kavaj

Solarium i Malmö – Västra Hamnens Solarium

Idag efter jobbet tog jag en promenad till Västra Hamnen och solariet Västra Hamnens Solarium. Jag brukar gå och sola någon gång ibland sådär. Idag hade jag kollat på bilder från sommaren och insett att jag ser ut som ett spöke nu i jämförelse så det kändes bra att gå dit en sväng just idag, haha. Sedan tycker jag att det är en skön avkoppling att sola. Man ligger i solariet, blundar och lyssnar på musik. Superskönt.

Västra Hamnens Solarium är ett obemannat drop-in solarium så man behöver inte gå igenom någon reception eller så utan bara ringa ett telefonnummer från sitt registrerade mobilnummer så släpps man in per automatik. Väldigt smidigt. Det var ungefär en halvtimmes promenad dit så fick ju lite motion på köpet! Solariet ligger även nära ICA Maxi så jag kunde svänga in där efteråt och handla lite till kvällens middag.

Solariet är inte så stort men det är en väldigt trevlig miljö där. Direkt när man släppts in möttes man av fina växter, en burk med pepparkakor och bredvid en skål med skydd för ögonen så de inte skadas under själva solningen. Jag valde att sola i rummet Miami med solarium Soltron M55 som visst ska vara det mest populära. Det förstår jag att det är. Ett rymligt rum med mycket plats för att hänga av sig och så. Det var dubbla glas som bidrog till att det inte kändes för varmt att ligga där. Jag hade med mig min telefon och hörlurar och satte på en skön lista på Spotify. Jag kunde verkligen slappna av men tiden gick ändå väldigt snabbt! Själva solariet kändes fräscht men tyvärr ser man ju själv inte superfräsch ut i det där blåa ljuset men det är ju en annan sak 😉

Efter solningen blev det handling och sedan en promenad hem igen. Carl har ju fortfarande inte kommit tillbaka hit till Malmö så det blir mycket Pasta Pesto nu 🙂 I övrigt har det varit en bra dag på jobbet. Jag och kollegan Anders sitter och designar om en av våra produktsidor på vår webbplats och det blir riktigt bra känns det som! Imorgon fortsätter vi.

Ha en fin kväll!

ska%cc%88rmavbild-2016-12-06-kl-11-39-16

img_6628
img_6255
img_6256

/Sponsrat inlägg

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?