Annons: Shoppa min stil

Blus
Kjol
T-shirt
Plisserad kjol
Väska
Slacks
Kofta
Stövel
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Bag
Klännning
Klänning
Väska
Byxor
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Klänning
Tröja
Väska
Linne
Byxor
Tröja
Jeans
Väska
Plisserad kjol
Pullover
Kappa
Slingbacks
Kavaj
Cardigan
Linne
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Blå klänning
Satinkjol
Skjorta
Vit blus
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Blus
Kappa
T-shirt
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klännning
Tröja
Sneakers
T-shirt
Kjol
Väska
Linne med spets
Väska
Klänning
Väska
Jeansjacka
Kappa
Byxor
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Grön klänning
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Svarta jeans
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Skjorta
T-shirt
Slipover
Klänning
Väska
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Kofta
Blus
Cardigan
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Pullover
Knytblus
Skinnkjol
Cape
Väska
Väst
Skjorta
Basker
Kappa
Väska
Boots
Kjol
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kjol
Sandaler
Klänning
Knytblus
Pullover
Klänning
Kjol
Linne
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Rosa kostymbyxor
29   261
78   324
75   303
42   350
56   381

Solarium i Malmö – Västra Hamnens Solarium

Idag efter jobbet tog jag en promenad till Västra Hamnen och solariet Västra Hamnens Solarium. Jag brukar gå och sola någon gång ibland sådär. Idag hade jag kollat på bilder från sommaren och insett att jag ser ut som ett spöke nu i jämförelse så det kändes bra att gå dit en sväng just idag, haha. Sedan tycker jag att det är en skön avkoppling att sola. Man ligger i solariet, blundar och lyssnar på musik. Superskönt.

Västra Hamnens Solarium är ett obemannat drop-in solarium så man behöver inte gå igenom någon reception eller så utan bara ringa ett telefonnummer från sitt registrerade mobilnummer så släpps man in per automatik. Väldigt smidigt. Det var ungefär en halvtimmes promenad dit så fick ju lite motion på köpet! Solariet ligger även nära ICA Maxi så jag kunde svänga in där efteråt och handla lite till kvällens middag.

Solariet är inte så stort men det är en väldigt trevlig miljö där. Direkt när man släppts in möttes man av fina växter, en burk med pepparkakor och bredvid en skål med skydd för ögonen så de inte skadas under själva solningen. Jag valde att sola i rummet Miami med solarium Soltron M55 som visst ska vara det mest populära. Det förstår jag att det är. Ett rymligt rum med mycket plats för att hänga av sig och så. Det var dubbla glas som bidrog till att det inte kändes för varmt att ligga där. Jag hade med mig min telefon och hörlurar och satte på en skön lista på Spotify. Jag kunde verkligen slappna av men tiden gick ändå väldigt snabbt! Själva solariet kändes fräscht men tyvärr ser man ju själv inte superfräsch ut i det där blåa ljuset men det är ju en annan sak 😉

Efter solningen blev det handling och sedan en promenad hem igen. Carl har ju fortfarande inte kommit tillbaka hit till Malmö så det blir mycket Pasta Pesto nu 🙂 I övrigt har det varit en bra dag på jobbet. Jag och kollegan Anders sitter och designar om en av våra produktsidor på vår webbplats och det blir riktigt bra känns det som! Imorgon fortsätter vi.

Ha en fin kväll!

ska%cc%88rmavbild-2016-12-06-kl-11-39-16

img_6628
img_6255
img_6256

/Sponsrat inlägg

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?