Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Grön klänning
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Sneakers
Kappa
Cardigan
Klänning
Kjol
Pullover
Tröja
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Cape
Kofta
Boots
Kofta
Slipover
Pälsjacka
Slacks
Sandaler
Väska
Manolo Blahnik
Stövel
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Byxor
Linne
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Slipover
Kofta
Knytblus
Tröja
Slipover vit
Slingbacks
Stickad klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Vit blus
Kjol
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Body
Kjol
Kavaj
Byxor
Basker
Kofta
Väska
Klänning
Blå klänning
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Väska
Topp
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Blå knytblus
Skjorta
Blus
Knytblus
Knytblus
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Skinnkjol
Väska
Kostymbyxa
Linne
Cape
T-shirt
Klänning
Kofta
Bag
Rosa kostymbyxor
Klännning
Skjorta
Väska
Skjorta
Skjorta
Slipover
Kjol
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
Kjol
Plisserad kjol
Svarta jeans
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Byxor
Tyllkjol
Pullover
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Blus
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Kjol
Kappa
Pullover
Linne med spets
Blus
Klänning
T-shirt
Klännning
Tröja
Skjorta
Blus
Linne
Kappa
Väst
Klänning
T-shirt
Skjorta
Skjortklänning
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Halsduk
Kjol
Gucciskärp
Slipover
Klänning
Jeans
Klänning

Solarium i Malmö – Västra Hamnens Solarium

Idag efter jobbet tog jag en promenad till Västra Hamnen och solariet Västra Hamnens Solarium. Jag brukar gå och sola någon gång ibland sådär. Idag hade jag kollat på bilder från sommaren och insett att jag ser ut som ett spöke nu i jämförelse så det kändes bra att gå dit en sväng just idag, haha. Sedan tycker jag att det är en skön avkoppling att sola. Man ligger i solariet, blundar och lyssnar på musik. Superskönt.

Västra Hamnens Solarium är ett obemannat drop-in solarium så man behöver inte gå igenom någon reception eller så utan bara ringa ett telefonnummer från sitt registrerade mobilnummer så släpps man in per automatik. Väldigt smidigt. Det var ungefär en halvtimmes promenad dit så fick ju lite motion på köpet! Solariet ligger även nära ICA Maxi så jag kunde svänga in där efteråt och handla lite till kvällens middag.

Solariet är inte så stort men det är en väldigt trevlig miljö där. Direkt när man släppts in möttes man av fina växter, en burk med pepparkakor och bredvid en skål med skydd för ögonen så de inte skadas under själva solningen. Jag valde att sola i rummet Miami med solarium Soltron M55 som visst ska vara det mest populära. Det förstår jag att det är. Ett rymligt rum med mycket plats för att hänga av sig och så. Det var dubbla glas som bidrog till att det inte kändes för varmt att ligga där. Jag hade med mig min telefon och hörlurar och satte på en skön lista på Spotify. Jag kunde verkligen slappna av men tiden gick ändå väldigt snabbt! Själva solariet kändes fräscht men tyvärr ser man ju själv inte superfräsch ut i det där blåa ljuset men det är ju en annan sak 😉

Efter solningen blev det handling och sedan en promenad hem igen. Carl har ju fortfarande inte kommit tillbaka hit till Malmö så det blir mycket Pasta Pesto nu 🙂 I övrigt har det varit en bra dag på jobbet. Jag och kollegan Anders sitter och designar om en av våra produktsidor på vår webbplats och det blir riktigt bra känns det som! Imorgon fortsätter vi.

Ha en fin kväll!

ska%cc%88rmavbild-2016-12-06-kl-11-39-16

img_6628
img_6255
img_6256

/Sponsrat inlägg

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?