Annons: Shoppa min stil

Kofta
Pullover
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Kappa
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Byxor
T-shirt
Väska
Kjol
Kavaj
Blus
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Pullover
T-shirt
Skjortklänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Cardigan
Kjol
Väska
Kjol
Bag
Skjorta
Klänning
Pullover
Skjorta
Kofta
Cape
Klänning
Skjorta
Stövel
Kjol
Kofta
Basker
T-shirt
Slingbacks
Väska
Väska
Kjol
Knytblus
Kofta
Kappa
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Ankelboots
Tröja
Väst
Pullover
Kofta
Slipover
Jeans
Byxor
Kofta
Tröja
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Linne
Kjol
Väska
Linne
Vit blus
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Sneakers
Byxor
Väska
Linne
Blus
T-shirt
Kofta
Klännning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Halsduk
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Boots
Manolo Blahnik
Väska
Tröja
Klännning
Pälsjacka
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Grå kavaj
Satinkjol
Kappa
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Slacks
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kjol
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
20   137
39   304
64   357
67   447
73   427

Solarium i Malmö – Västra Hamnens Solarium

Idag efter jobbet tog jag en promenad till Västra Hamnen och solariet Västra Hamnens Solarium. Jag brukar gå och sola någon gång ibland sådär. Idag hade jag kollat på bilder från sommaren och insett att jag ser ut som ett spöke nu i jämförelse så det kändes bra att gå dit en sväng just idag, haha. Sedan tycker jag att det är en skön avkoppling att sola. Man ligger i solariet, blundar och lyssnar på musik. Superskönt.

Västra Hamnens Solarium är ett obemannat drop-in solarium så man behöver inte gå igenom någon reception eller så utan bara ringa ett telefonnummer från sitt registrerade mobilnummer så släpps man in per automatik. Väldigt smidigt. Det var ungefär en halvtimmes promenad dit så fick ju lite motion på köpet! Solariet ligger även nära ICA Maxi så jag kunde svänga in där efteråt och handla lite till kvällens middag.

Solariet är inte så stort men det är en väldigt trevlig miljö där. Direkt när man släppts in möttes man av fina växter, en burk med pepparkakor och bredvid en skål med skydd för ögonen så de inte skadas under själva solningen. Jag valde att sola i rummet Miami med solarium Soltron M55 som visst ska vara det mest populära. Det förstår jag att det är. Ett rymligt rum med mycket plats för att hänga av sig och så. Det var dubbla glas som bidrog till att det inte kändes för varmt att ligga där. Jag hade med mig min telefon och hörlurar och satte på en skön lista på Spotify. Jag kunde verkligen slappna av men tiden gick ändå väldigt snabbt! Själva solariet kändes fräscht men tyvärr ser man ju själv inte superfräsch ut i det där blåa ljuset men det är ju en annan sak 😉

Efter solningen blev det handling och sedan en promenad hem igen. Carl har ju fortfarande inte kommit tillbaka hit till Malmö så det blir mycket Pasta Pesto nu 🙂 I övrigt har det varit en bra dag på jobbet. Jag och kollegan Anders sitter och designar om en av våra produktsidor på vår webbplats och det blir riktigt bra känns det som! Imorgon fortsätter vi.

Ha en fin kväll!

ska%cc%88rmavbild-2016-12-06-kl-11-39-16

img_6628
img_6255
img_6256

/Sponsrat inlägg

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?