Annons: Shoppa min stil

Pullover
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Byxor
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Linne
Kavaj
Jeans
Cardigan
Kavaj
Knytblus
Linne
Vit blus
Klännning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Basker
Väska
Klännning
Blus
Kavaj
29   342
80   525
48   542
40   610
59   671

Hej då mitt fina Hudiksvall! 

Om en timme kommer brorsan och hämtar upp mig och kör mig till tåget som ska ta mig hem till Malmö och tillbaka till verkligheten. Det har verkligen varit en fantastisk vecka här i min hemstad, men såklart har vi alla pratat om och följt nyheterna kring dubbelmordet som ägde rum innan julafton. Nu verkar de ha en person häktad. En ung kille på 20 år. Allt är så tragiskt och hemskt.

Annars har jag haft en bra vistelse här och hunnit träffa flera av mina bästa vänner. Jag är så glad över att fortfarande ha så bra kontakt med så många, och att vi ser till att träffas när tillfälle ges. Guld värt!

Nu ligger det liiite snö på marken. Hade ju varit trevligt om den kunde ha kommit till Julafton men nu fick jag i alla fall se lite utav den:)

Ha en fin onsdag! ❤️?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?