Annons: Shoppa min stil

Blus
Cape
Väska
Cardigan
Kofta
Pullover
Kofta
Linne
Väska
Skjorta
Sneakers
T-shirt
Klännning
Vit blus
Kavaj
Väst
Kappa
Blus
Slacks
Skjorta
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Byxor
T-shirt
Kofta
Linne
Byxor
Väska
Kavaj
Slipover
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Ankelboots
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Blus
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Väska
Slingbacks
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Linne
Väska
Pullover
Knytblus
Satinkjol
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Bag
Klänning
Väska
Klännning
Stickad klänning
Skjorta
Byxor
Klänning
Kofta
T-shirt
Knytblus
Kofta
Kofta
Manolo Blahnik
Väska
Kavaj
Kavaj
Boots
Kjol
Kofta
Skjorta
Klänning
Stövel
Tröja
Kappa
Kjol
Jeans
Väska
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjorta
Kappa
Skinnkjol
Pullover
Kjol
T-shirt
Pullover
Skjorta
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Tröja
Kjol
Basker
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Tröja
Klänning
Väska
30   187
62   415
45   349
40   404
64   378

Hej då mitt fina Hudiksvall! 

Om en timme kommer brorsan och hämtar upp mig och kör mig till tåget som ska ta mig hem till Malmö och tillbaka till verkligheten. Det har verkligen varit en fantastisk vecka här i min hemstad, men såklart har vi alla pratat om och följt nyheterna kring dubbelmordet som ägde rum innan julafton. Nu verkar de ha en person häktad. En ung kille på 20 år. Allt är så tragiskt och hemskt.

Annars har jag haft en bra vistelse här och hunnit träffa flera av mina bästa vänner. Jag är så glad över att fortfarande ha så bra kontakt med så många, och att vi ser till att träffas när tillfälle ges. Guld värt!

Nu ligger det liiite snö på marken. Hade ju varit trevligt om den kunde ha kommit till Julafton men nu fick jag i alla fall se lite utav den:)

Ha en fin onsdag! ❤️?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?