Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Gucciskärp
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Gucciskärp
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
19   214
31   264
45   246
39   270
41   327

Hej då mitt fina Hudiksvall! 

Om en timme kommer brorsan och hämtar upp mig och kör mig till tåget som ska ta mig hem till Malmö och tillbaka till verkligheten. Det har verkligen varit en fantastisk vecka här i min hemstad, men såklart har vi alla pratat om och följt nyheterna kring dubbelmordet som ägde rum innan julafton. Nu verkar de ha en person häktad. En ung kille på 20 år. Allt är så tragiskt och hemskt.

Annars har jag haft en bra vistelse här och hunnit träffa flera av mina bästa vänner. Jag är så glad över att fortfarande ha så bra kontakt med så många, och att vi ser till att träffas när tillfälle ges. Guld värt!

Nu ligger det liiite snö på marken. Hade ju varit trevligt om den kunde ha kommit till Julafton men nu fick jag i alla fall se lite utav den:)

Ha en fin onsdag! ❤️?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?