Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
Byxor
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Skjorta
Jeans
Kavaj
Kavaj
Basker
Väska
T-shirt
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Halsduk
Skjorta
Linne
Stövel
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kofta
Pullover
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Cape
Kofta
T-shirt
Kofta
Kofta
Pullover
Kjol
Väska
Blus
Kjol
Linne
Pullover
Kappa
Kofta
Linne
T-shirt
Skjorta
Kappa
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Skjorta
Tröja
Blus
Kjol
Kofta
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Kavaj
Klännning
Väska
Klänning
Knytblus
Väska
Väska
Kappa
Kappa
Tröja
Boots
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Cardigan
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klännning
Slipover
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Blus
Byxor
Tröja
Kavaj
Kjol
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Bag
Klänning
Kofta
Slacks
Ankelboots
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Knytblus
Kofta
Satinkjol
Kjol
Vit blus
Väst
Slingbacks
Byxor
Stickad klänning
Väska
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Hej då mitt fina Hudiksvall! 

Om en timme kommer brorsan och hämtar upp mig och kör mig till tåget som ska ta mig hem till Malmö och tillbaka till verkligheten. Det har verkligen varit en fantastisk vecka här i min hemstad, men såklart har vi alla pratat om och följt nyheterna kring dubbelmordet som ägde rum innan julafton. Nu verkar de ha en person häktad. En ung kille på 20 år. Allt är så tragiskt och hemskt.

Annars har jag haft en bra vistelse här och hunnit träffa flera av mina bästa vänner. Jag är så glad över att fortfarande ha så bra kontakt med så många, och att vi ser till att träffas när tillfälle ges. Guld värt!

Nu ligger det liiite snö på marken. Hade ju varit trevligt om den kunde ha kommit till Julafton men nu fick jag i alla fall se lite utav den:)

Ha en fin onsdag! ❤️?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?