Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Boots
Klänning
Blus
Kjol
Kofta
Linne
Kjol
Cardigan
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Byxor
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Klännning
T-shirt
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Skjorta
Knytblus
Sneakers
Klänning
Väska
Vit blus
Klänning
Väska
Klänning
Stövel
Pullover
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Bag
Kofta
Tröja
Kavaj
Väska
Linne
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Kjol
Klänning
Kjol
Väst
Kavaj
Manolo Blahnik
T-shirt
Basker
Jeans
Kjol
Kofta
Rosa kostymbyxor
Stickad klänning
Blus
Kofta
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Cape
Kofta
Pälsjacka
Tröja
Kappa
Tröja
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Blus
Väska
Väska
Skjorta
Kappa
Kavaj
Pullover
Kofta
Kavaj
Slacks
Väska
Slipover
Pullover
Pullover
Kjol
Ankelboots
Kappa
Knytblus
Byxor
Kofta
Byxor
Kappa
Knytblus
Slingbacks
Klänning
Väska
Väska
Satinkjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klännning
Linne
T-shirt
Halsduk
Klänning
Väska
Byxor
53   306
108   358
70   445
90   473
68   594

Juldagen på O’learys i Hudiksvall

Igår vid fyratiden hämtade Sandra upp mig och vi åkte hem till henne. Hon lagade vegetariska fyllda paprikor som var jättegott. Man borde verkligen äta mer vegetariskt. Behöver ju inte alls vara krångligare eller dyrare än icke vegetariskt. Sandra lyckades även sabrera en flaska rom – riktigt coolt! Hon visade även upp sin senaste tatuering – CATS BEFORE DUDES – och det är verkligen så mycket Sandra! Vi är så olika hon och jag, det har vi alltid varit. Samtidigt har vi ändå alltid haft väldigt roligt tillsammans! Vi pratade en massa gamla minnen och kollade i hennes gamla blogg från gymnasietiden där vi kunde läsa om alla våra upptåg. Vilka tider!

Vi hade lite förfest och drog sedan på O’learys här i Hudiksvall. Träffade knappt någon jag kände. Nya tider kanske där många i min ålder säkert har familj och inte går ut så ofta. Eller så hängde dom på andra ställen. Det blev en kul och dyr kväll. Tog en taxi hem vid halv tre typ.

Idag mår jag oförskämt bra:) Alexandra hämtade upp mig strax innan lunch och jag fick äntligen se hennes och Rasmus nyaköpta hus i Saltvik! Supermysigt. De bor ju annars i Stockholm men har det här stället i Hudiksvall också. Vi lagade tacopaj och umgicks:) Det blir ju inte så ofta man ses men alltid lika trevligt! Man blev ju nästan lite sugen på att skaffa hus själv!:)

Ikväll blir det lugnt här hemma med mamma och pappa. Vi ska äta rådjurssadel och se klart filmen Askungen som vi började kolla på i förmiddags. Brorsan hade visst andra planer men kommer hit en sväng imorgon istället.

 
Följ:

Kommentera


Söker du efter något?