Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Tyllkjol
Linne med spets
T-shirt
Klänning
Klänning
Byxor
Pullover
Cape
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Knytblus
Cape
Väska
Klänning
Satinkjol
Tröja
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Väska
Kappa
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Linne
Stövel
Kofta
Gucciskärp
Slipover
Skjorta
Väska
Slipover
Kjol
Slipover
Basker
Slipover
Kavaj
Tröja
Kappa
Väska
Halsduk
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Väst
Byxor
Klänning
Kappa
Kappa
Slipover vit
Pullover
Klänning
T-shirt
Linne
Boots
Kofta
Kavaj
Kjol
Knytblus
Plisserad kjol
Kavaj
T-shirt
Svarta jeans
Väska
Klännning
Satinkjol
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Bag
Pullover
Kofta
Kappa
Kavaj
Cardigan
Kjol
Kofta
Blus
T-shirt
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Vit blus
Klänning
Jeans
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Knytblus
Kappa
Stickad klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Pullover
Ankelboots
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Kjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Skjorta
Klännning
Slacks
Byxor
Topp
Cardigan
Kofta
Sneakers
Blus
Klänning
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Tröja
Kofta
Väska
Blus
Sandaler
Skjorta
Klänning
Blå klänning
Kavaj
Linne
T-shirt
Kappa
Kofta
Body
Grön klänning
Skjorta
Kofta
Blus
Kofta
Byxor
Klänning
Blå knytblus
Kjol
Kjol
Klänning

Juldagen på O’learys i Hudiksvall

Igår vid fyratiden hämtade Sandra upp mig och vi åkte hem till henne. Hon lagade vegetariska fyllda paprikor som var jättegott. Man borde verkligen äta mer vegetariskt. Behöver ju inte alls vara krångligare eller dyrare än icke vegetariskt. Sandra lyckades även sabrera en flaska rom – riktigt coolt! Hon visade även upp sin senaste tatuering – CATS BEFORE DUDES – och det är verkligen så mycket Sandra! Vi är så olika hon och jag, det har vi alltid varit. Samtidigt har vi ändå alltid haft väldigt roligt tillsammans! Vi pratade en massa gamla minnen och kollade i hennes gamla blogg från gymnasietiden där vi kunde läsa om alla våra upptåg. Vilka tider!

Vi hade lite förfest och drog sedan på O’learys här i Hudiksvall. Träffade knappt någon jag kände. Nya tider kanske där många i min ålder säkert har familj och inte går ut så ofta. Eller så hängde dom på andra ställen. Det blev en kul och dyr kväll. Tog en taxi hem vid halv tre typ.

Idag mår jag oförskämt bra:) Alexandra hämtade upp mig strax innan lunch och jag fick äntligen se hennes och Rasmus nyaköpta hus i Saltvik! Supermysigt. De bor ju annars i Stockholm men har det här stället i Hudiksvall också. Vi lagade tacopaj och umgicks:) Det blir ju inte så ofta man ses men alltid lika trevligt! Man blev ju nästan lite sugen på att skaffa hus själv!:)

Ikväll blir det lugnt här hemma med mamma och pappa. Vi ska äta rådjurssadel och se klart filmen Askungen som vi började kolla på i förmiddags. Brorsan hade visst andra planer men kommer hit en sväng imorgon istället.

 
Följ:

Kommentera


Looking for Something?