Annons: Shoppa min stil

Grön klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Klännning
Pullover
Kappa
Klänning
Halsduk
Väska
Väska
Linne
Kjol
Kjol
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Kjol
Kappa
Skjorta
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Linne med spets
Skjorta
Pullover
Jeans
Väska
Blus
T-shirt
T-shirt
Boots
Kofta
Klänning
Slipover
Väska
Grå kavaj
Vit blus
Klänning
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Väska
Skjorta
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Tröja
Sneakers
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Blå klänning
T-shirt
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Väska
Klännning
Byxor
Svarta jeans
Kofta
Sandaler
Kavaj
Väska
Linne
Kavaj
Pullover
Kofta
Cape
Väska
Kofta
Knytblus
Ankelboots
T-shirt
Kappa
Kappa
Kofta
Pälsjacka
Väska
Klänning
Basker
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Kappa
Linne
Väska
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Bag
Klänning
T-shirt
Jeansjacka
Stövel
Tröja
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kavaj
Väska
Plisserad kjol
Skjorta
Cardigan
Cardigan
Klänning
Kavaj
Kofta
Slacks
Väst
Stickad klänning
Byxor
Tröja
Kappa
Kavaj
Kavaj
Blus
Kjol
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Kjol
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Juldagen på O’learys i Hudiksvall

Igår vid fyratiden hämtade Sandra upp mig och vi åkte hem till henne. Hon lagade vegetariska fyllda paprikor som var jättegott. Man borde verkligen äta mer vegetariskt. Behöver ju inte alls vara krångligare eller dyrare än icke vegetariskt. Sandra lyckades även sabrera en flaska rom – riktigt coolt! Hon visade även upp sin senaste tatuering – CATS BEFORE DUDES – och det är verkligen så mycket Sandra! Vi är så olika hon och jag, det har vi alltid varit. Samtidigt har vi ändå alltid haft väldigt roligt tillsammans! Vi pratade en massa gamla minnen och kollade i hennes gamla blogg från gymnasietiden där vi kunde läsa om alla våra upptåg. Vilka tider!

Vi hade lite förfest och drog sedan på O’learys här i Hudiksvall. Träffade knappt någon jag kände. Nya tider kanske där många i min ålder säkert har familj och inte går ut så ofta. Eller så hängde dom på andra ställen. Det blev en kul och dyr kväll. Tog en taxi hem vid halv tre typ.

Idag mår jag oförskämt bra:) Alexandra hämtade upp mig strax innan lunch och jag fick äntligen se hennes och Rasmus nyaköpta hus i Saltvik! Supermysigt. De bor ju annars i Stockholm men har det här stället i Hudiksvall också. Vi lagade tacopaj och umgicks:) Det blir ju inte så ofta man ses men alltid lika trevligt! Man blev ju nästan lite sugen på att skaffa hus själv!:)

Ikväll blir det lugnt här hemma med mamma och pappa. Vi ska äta rådjurssadel och se klart filmen Askungen som vi började kolla på i förmiddags. Brorsan hade visst andra planer men kommer hit en sväng imorgon istället.

 
Följ:

Kommentera


Söker du efter något?