Annons: Shoppa min stil

Spegel
Moschino väska
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Tröja
Kappa
Väska
Rosa kostymbyxor
Stenströms cardigan
Kappa
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Knytblus
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Knytblus
Pullover
Pälsjacka
Kofta
Cape
Kofta
Louis Vuitton väska
Klänning
Steamer
Väska
Väska
Kavaj
Pullover
T-shirt
Klänning
Pullover
Väska
Klänning
Pullover
Kofta
Byxor
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Kappa
Ankelboots
Klännning
Kavaj
Blus
Kappa
Skjorta
örhängen
Linne
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Blus
Klänning
Jeans
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Väska
Byxor
Skjortklänning
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Stövel
Kånken
Linne
Byxor
Klänning
Kappa
T-shirt
Kjol
Slipover
Klänning
Jacka
Kjol
Skjorta
Klänning
Tröja
Klännning
T-shirt
Jacka
Tröja
Väska
Väska
Blus
Väska
Klänning
Boots
Skjorta
Klänning
Sneakers
Kjol
Vit blus
Skjorta
Basker
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Bag
Väst
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Skjorta
Blus
Kofta
Väska
Halsduk
T-shirt
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Kappa
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Tory Burch
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Slacks
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Knytblus
Cardigan
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Ganni diadem
Linne
58   291
44   373
59   354
43   405
42   484

Juldagen på O’learys i Hudiksvall

Igår vid fyratiden hämtade Sandra upp mig och vi åkte hem till henne. Hon lagade vegetariska fyllda paprikor som var jättegott. Man borde verkligen äta mer vegetariskt. Behöver ju inte alls vara krångligare eller dyrare än icke vegetariskt. Sandra lyckades även sabrera en flaska rom – riktigt coolt! Hon visade även upp sin senaste tatuering – CATS BEFORE DUDES – och det är verkligen så mycket Sandra! Vi är så olika hon och jag, det har vi alltid varit. Samtidigt har vi ändå alltid haft väldigt roligt tillsammans! Vi pratade en massa gamla minnen och kollade i hennes gamla blogg från gymnasietiden där vi kunde läsa om alla våra upptåg. Vilka tider!

Vi hade lite förfest och drog sedan på O’learys här i Hudiksvall. Träffade knappt någon jag kände. Nya tider kanske där många i min ålder säkert har familj och inte går ut så ofta. Eller så hängde dom på andra ställen. Det blev en kul och dyr kväll. Tog en taxi hem vid halv tre typ.

Idag mår jag oförskämt bra:) Alexandra hämtade upp mig strax innan lunch och jag fick äntligen se hennes och Rasmus nyaköpta hus i Saltvik! Supermysigt. De bor ju annars i Stockholm men har det här stället i Hudiksvall också. Vi lagade tacopaj och umgicks:) Det blir ju inte så ofta man ses men alltid lika trevligt! Man blev ju nästan lite sugen på att skaffa hus själv!:)

Ikväll blir det lugnt här hemma med mamma och pappa. Vi ska äta rådjurssadel och se klart filmen Askungen som vi började kolla på i förmiddags. Brorsan hade visst andra planer men kommer hit en sväng imorgon istället.

 
Följ:

Kommentera


Söker du efter något?