Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Slacks
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Skjortklänning
Kofta
Pälsjacka
Jeans
Byxor
Kofta
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
Linne
Linne
Klänning
Pullover
Byxor
Kostymbyxa
Kavaj
Stövel
Väska
Kofta
Klänning
Bag
Blus
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Skjorta
Knytblus
Linne
Klännning
Skjorta
Klänning
Tröja
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Cardigan
Byxor
Kappa
Kavaj
Boots
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Kjol
Sneakers
T-shirt
Kavaj
Blus
Kjol
Basker
T-shirt
Byxor
Kjol
Klänning
Kjol
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kjol
Kavaj
T-shirt
Vit blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Halsduk
Pullover
Pullover
Cape
Väska
Kofta
Kjol
Väst
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Skinnkjol
Klännning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Väska
Väska
Väska
Väska
Slipover
Skjorta
Slingbacks
Väska
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Kappa
Väska
Tröja
Skjorta
Kofta
Klänning
Tröja
Blus
Skjorta
Satinkjol
Väska
Väska
Skjorta
Ankelboots
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Juldagen med kvällsplaner

God juldag på er! Juldagen innebär alltid lång sovmorgon för mig och idag sov jag till klockan elva. Det innebär att jag fått tio timmars sömn inatt vilket är mycket mer än mina vanliga sju timmar. Har inte hunnit göra så mycket hittills idag. Provade mammas och pappas löpband men fick som vanligt ont i knät redan efter fem minuter så det gick ju sådär med den träningen. Får nog inse att löpning inte kan vara min träningsform, eller har någon något superknep?

Nu håller jag på att bestämma outfit inför ikväll. Som vanligt känner jag att jag packade med mig alldeles för lite hit till Hudiksvall, men får väl duga med en av alla mina svarta klänningar. Sandra hämtar upp mig vid fyratiden och jag frågade mina föräldrar om de hade något billigare vitt vitt jag kunde få ta med mig eftersom jag inte hunnit tänka på Systembolaget. Jag följde med pappa ner i vinkällaren och fick ett “billigt” vin för 140 SEK. Vi har lite olika referensbelopp där tror jag, då billigt för mig är ungefär halva det priset men mina föräldrar är å andra sidan väldigt vinintresserade. Jag får se till att njuta ordentligt av det här “billiga” vinet helt enkelt.

Vi ska på O’learys ikväll. Vet inte alls var man går ut i Hudiksvall nuförtiden men jag brukar gillar O’learys lokaler med mycket plats för häng och sedan ett dansgolv om man känner för det. Sandra ska laga något vegetariskt till oss ikväll också. Spännande! Sedan har hon visst hittat sin gamla blogg som hon skrev i när vi umgicks på gymnasiet. Kan ju bli spännande läsning!

Nedan en fem år gammal bild på oss 🙂

Maria Buscks foto.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?