Annons: Shoppa min stil

Kappa
Väska
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Pullover
Skjorta
Väst
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Linne
Skjortklänning
Slingbacks
Skjorta
Knytblus
Kjol
Väska
Grå kavaj
Linne
Väska
Kofta
Kjol
Byxor
Tröja
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Kjol
Väska
Jeans
T-shirt
Skjorta
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Kappa
Byxor
Ankelboots
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Stövel
Kavaj
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Kofta
Klännning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Svarta jeans
Kavaj
Kjol
Slacks
Cardigan
Pullover
Blus
Cardigan
Kofta
Väska
Skjorta
Grön klänning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Plisserad kjol
Slipover
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Kofta
Boots
Kavaj
Blus
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kappa
Kappa
Skjorta
T-shirt
Tröja
Kavaj
Bag
Plisserad kjol
Kjol
Vit blus
Pullover
Väska
Tröja
Klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Cape
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Basker
Kofta
Väska
Väska
Linne
Klännning
Väska
Sneakers
Väska
Väska
Sandaler
Klänning
Väska
Kjol
Kjol
Byxor
Knytblus
Klänning
Blus
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Pullover
Blå klänning
Kofta
Jeansjacka
Linne med spets
36   226
41   305
55   368
21   205
54   330

Juldagen med kvällsplaner

God juldag på er! Juldagen innebär alltid lång sovmorgon för mig och idag sov jag till klockan elva. Det innebär att jag fått tio timmars sömn inatt vilket är mycket mer än mina vanliga sju timmar. Har inte hunnit göra så mycket hittills idag. Provade mammas och pappas löpband men fick som vanligt ont i knät redan efter fem minuter så det gick ju sådär med den träningen. Får nog inse att löpning inte kan vara min träningsform, eller har någon något superknep?

Nu håller jag på att bestämma outfit inför ikväll. Som vanligt känner jag att jag packade med mig alldeles för lite hit till Hudiksvall, men får väl duga med en av alla mina svarta klänningar. Sandra hämtar upp mig vid fyratiden och jag frågade mina föräldrar om de hade något billigare vitt vitt jag kunde få ta med mig eftersom jag inte hunnit tänka på Systembolaget. Jag följde med pappa ner i vinkällaren och fick ett “billigt” vin för 140 SEK. Vi har lite olika referensbelopp där tror jag, då billigt för mig är ungefär halva det priset men mina föräldrar är å andra sidan väldigt vinintresserade. Jag får se till att njuta ordentligt av det här “billiga” vinet helt enkelt.

Vi ska på O’learys ikväll. Vet inte alls var man går ut i Hudiksvall nuförtiden men jag brukar gillar O’learys lokaler med mycket plats för häng och sedan ett dansgolv om man känner för det. Sandra ska laga något vegetariskt till oss ikväll också. Spännande! Sedan har hon visst hittat sin gamla blogg som hon skrev i när vi umgicks på gymnasiet. Kan ju bli spännande läsning!

Nedan en fem år gammal bild på oss 🙂

Maria Buscks foto.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?