Annons: Shoppa min stil

Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Linne
Halsduk
Kavaj
Satinkjol
Gucciskärp
T-shirt
Kjol
Cape
Klänning
T-shirt
T-shirt
Stövel
Kofta
Tröja
T-shirt
Kavaj
Väska
Bag
T-shirt
Grön klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Sandaler
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kjol
T-shirt
Knytblus
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Svarta jeans
Tröja
Vit blus
Tröja
Slipover
Cardigan
Klänning
Kofta
Slacks
Slingbacks
Kjol
Skjorta
Klänning
Slipover
Väst
Linne med spets
Byxor
Slipover
Skjorta
Slipover
Kavaj
Byxor
Blus
Knytblus
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
Satinkjol
Kjol
Kofta
Klännning
Väska
Basker
Grå kavaj
Slipover vit
Kappa
Linne
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Väska
Linne
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Kjol
Kjol
Ankelboots
Väska
Jeans
Kofta
Blus
Väska
Cape
Kappa
Blus
Byxor
Klänning
Väska
Skjorta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kjol
Klänning
Kjol
Pullover
Rosa kostymbyxor
Blå knytblus
Väska
Kappa
Väska
Kappa
Väska
Klännning
Kofta
Pullover
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Stickad klänning
Topp
Boots
Blus
Väska
Väska
Kofta
Body
Kavaj
Manolo Blahnik
T-shirt
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Blå klänning
Stickad klänning
Knytblus
Väska
Klänning
Skinnkjol
Cardigan
Klänning
Pullover
Kofta
Pälsjacka
Kofta
Kappa

Juldagen med kvällsplaner

God juldag på er! Juldagen innebär alltid lång sovmorgon för mig och idag sov jag till klockan elva. Det innebär att jag fått tio timmars sömn inatt vilket är mycket mer än mina vanliga sju timmar. Har inte hunnit göra så mycket hittills idag. Provade mammas och pappas löpband men fick som vanligt ont i knät redan efter fem minuter så det gick ju sådär med den träningen. Får nog inse att löpning inte kan vara min träningsform, eller har någon något superknep?

Nu håller jag på att bestämma outfit inför ikväll. Som vanligt känner jag att jag packade med mig alldeles för lite hit till Hudiksvall, men får väl duga med en av alla mina svarta klänningar. Sandra hämtar upp mig vid fyratiden och jag frågade mina föräldrar om de hade något billigare vitt vitt jag kunde få ta med mig eftersom jag inte hunnit tänka på Systembolaget. Jag följde med pappa ner i vinkällaren och fick ett ”billigt” vin för 140 SEK. Vi har lite olika referensbelopp där tror jag, då billigt för mig är ungefär halva det priset men mina föräldrar är å andra sidan väldigt vinintresserade. Jag får se till att njuta ordentligt av det här ”billiga” vinet helt enkelt.

Vi ska på O’learys ikväll. Vet inte alls var man går ut i Hudiksvall nuförtiden men jag brukar gillar O’learys lokaler med mycket plats för häng och sedan ett dansgolv om man känner för det. Sandra ska laga något vegetariskt till oss ikväll också. Spännande! Sedan har hon visst hittat sin gamla blogg som hon skrev i när vi umgicks på gymnasiet. Kan ju bli spännande läsning!

Nedan en fem år gammal bild på oss 🙂

Maria Buscks foto.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?