Annons: Shoppa min stil

Klänning
Linne
Kavaj
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Ankelboots
Jeans
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Byxor
Cardigan
Klänning
Klännning
Linne
44   392
47   450
40   541
59   640
79   604

Lunch på Namu – Koreansk mat i Malmö 

Carl jobbade hemifrån idag så vi passade på att äta lunch tillsammans på den koreanska restaurangen Namu som ligger mitt i centrala Malmö intill Lilla Torg. Den drivs av Jennie Walldén som vann Sveriges Mästerkock för några år sedan. Vi har varit där en gång tidigare, förra året när restaurangen var nyöppnad. Det var på Alla hjärtans dag och vi åt middag där. Det här var första gången vi provade deras lunchmeny.

Jag gillar atmosfären, och koreansk mat äter man ju inte varje dag direkt. Kul med nya smaker! Jag provade deras koreanska biffsallad och Carl beställde Bibimbap med oxe. För att vara lunch är det ganska dyrt, men vill man lyxa till det är det helt klart värt ett besök 🙂

         

 

Följ:

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?