Annons: Shoppa min stil

Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Blus
27   201
44   227
38   254
41   321
46   403

Lunch på Namu – Koreansk mat i Malmö 

Carl jobbade hemifrån idag så vi passade på att äta lunch tillsammans på den koreanska restaurangen Namu som ligger mitt i centrala Malmö intill Lilla Torg. Den drivs av Jennie Walldén som vann Sveriges Mästerkock för några år sedan. Vi har varit där en gång tidigare, förra året när restaurangen var nyöppnad. Det var på Alla hjärtans dag och vi åt middag där. Det här var första gången vi provade deras lunchmeny.

Jag gillar atmosfären, och koreansk mat äter man ju inte varje dag direkt. Kul med nya smaker! Jag provade deras koreanska biffsallad och Carl beställde Bibimbap med oxe. För att vara lunch är det ganska dyrt, men vill man lyxa till det är det helt klart värt ett besök 🙂

         

 

Följ:

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?