Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Klännning
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Bag
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klännning
Klänning
Linne
Linne
Skjorta
Basker
Väska
Väska
Skjorta
Skjorta
Kjol
Klänning
Kofta
Vit blus
Stövel
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Klänning
Sneakers
Väska
Byxor
Slipover
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Kappa
Byxor
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Blus
Kofta
Väska
Skjorta
Kofta
Byxor
Byxor
Kavaj
Kofta
Pullover
Slingbacks
Tröja
Väska
Klänning
Linne
Slacks
Kappa
Cape
Kavaj
Kavaj
Tröja
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
Väska
Skjortklänning
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Pullover
Klänning
Väska
Kjol
Pullover
Kavaj
Väska
Ankelboots
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Klänning
Halsduk
Kappa
Skinnkjol
Kjol
Blus
Kofta
Jeans
Kappa
T-shirt
Väska
Kavaj
Satinkjol
Kostymbyxa
Kjol
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Knytblus
Klänning
Kavaj
Tröja
Kappa
Kofta
Väst
Grå kavaj
Kappa
Kofta
Kjol
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Kavaj
Boots
Väska
Skjorta
Kofta
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Vaccinera er mot TBE!

I juni tog jag första sprutan med TBE-vaccin, vilket innebär att det var dags för spruta nummer två nu. Det finns tydligen TBE i Skåne och på Västkusten, och det har väl även börjat spridas högre upp i landet. Har en bekant som blev smittad och som fortfarande inte är helt återställd… :/ Lika bra att vaccinera sig helt enkelt! Här kan ni läsa mer om TBE och TBE-vaccin.

Hade tid på Vårdhuset Malmö City kl 13.15 och allt var klart på några minuter. Jag är glad över att inte vara spruträdd. När sjuksköterskan skulle sticka mig sa hon “Du är väldigt seg i huden, så det kan göra lite ont”. Vet inte alls vad hon menade, men inte gjorde det ont i alla fall…

Jag hann även med ett lunchmöte innan. Alltid kul att knyta kontakter man kan ha nytta av i jobbet! Känner mig fortfarande krasslig, men hoppas vakna upp helt frisk och kry imorgon. Har en massa artiklar att skriva!

Jag har ju berättat tidigare att jag drömt en del mardrömmar den senaste tiden. Inatt vaknade igen av en riktigt konstig dröm. Jag och Carl var i skogen och blev jagad av björnar. Carl jagades av mamma björn och jag av en björnunge. Sedan började jag och björnungen, som förresten hade rosa kläder på sig, att kickboxas. Som sagt, väldigt konstig dröm men jag vaknade faktiskt och var jätterädd även fast den inte direkt låter läskig nu när jag beskriver den här 😉

Nu ska vi laga en supergod Chili.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?