Annons: Shoppa min stil

Väska
Cardigan
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
T-shirt
Byxor
Väska
Knytblus
Stövel
Knytblus
Byxor
Kavaj
Basker
Kavaj
Skjorta
Slingbacks
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Linne
Klänning
Väst
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Halsduk
Skinnkjol
Pullover
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Kjol
Slipover
Tröja
Kappa
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
Linne
Boots
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Byxor
Kofta
Skjorta
Väska
Blus
Kjol
Skjorta
Knytblus
Kofta
Kofta
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Väska
Bag
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Slacks
Väska
Pullover
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kappa
Väska
Skjorta
Stickad klänning
Kofta
Klännning
Tröja
Kavaj
Kavaj
Byxor
Klännning
Kappa
Skjorta
Tröja
Blus
Kofta
Kavaj
Väska
Vit blus
Kofta
Sneakers
Kjol
Kappa
Skjorta
Skjorta
Manolo Blahnik
Klänning
Linne
Cape
T-shirt
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Väska
Jeans
Klänning
Kjol
T-shirt
Blus
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
84   330
66   523
45   377
40   428
65   401

Vaccinera er mot TBE!

I juni tog jag första sprutan med TBE-vaccin, vilket innebär att det var dags för spruta nummer två nu. Det finns tydligen TBE i Skåne och på Västkusten, och det har väl även börjat spridas högre upp i landet. Har en bekant som blev smittad och som fortfarande inte är helt återställd… :/ Lika bra att vaccinera sig helt enkelt! Här kan ni läsa mer om TBE och TBE-vaccin.

Hade tid på Vårdhuset Malmö City kl 13.15 och allt var klart på några minuter. Jag är glad över att inte vara spruträdd. När sjuksköterskan skulle sticka mig sa hon “Du är väldigt seg i huden, så det kan göra lite ont”. Vet inte alls vad hon menade, men inte gjorde det ont i alla fall…

Jag hann även med ett lunchmöte innan. Alltid kul att knyta kontakter man kan ha nytta av i jobbet! Känner mig fortfarande krasslig, men hoppas vakna upp helt frisk och kry imorgon. Har en massa artiklar att skriva!

Jag har ju berättat tidigare att jag drömt en del mardrömmar den senaste tiden. Inatt vaknade igen av en riktigt konstig dröm. Jag och Carl var i skogen och blev jagad av björnar. Carl jagades av mamma björn och jag av en björnunge. Sedan började jag och björnungen, som förresten hade rosa kläder på sig, att kickboxas. Som sagt, väldigt konstig dröm men jag vaknade faktiskt och var jätterädd även fast den inte direkt låter läskig nu när jag beskriver den här 😉

Nu ska vi laga en supergod Chili.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?