Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Klänning
Halsduk
Kostymbyxa
Manolo Blahnik
Skjorta
Satinkjol
Skjorta
Basker
Grå kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Blus
Byxor
Väska
Kappa
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Stövel
Väska
Väska
Stickad klänning
Väska
Kappa
Kjol
Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Knytblus
Pullover
Kofta
Väst
Kofta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Klänning
Skjorta
Boots
Klänning
Klännning
Blus
Kjol
T-shirt
Vit blus
Skinnkjol
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Skjorta
Tröja
Kjol
Ankelboots
Skjortklänning
Tröja
Väska
Kofta
Cardigan
Kjol
Slipover
Väska
Kofta
Kofta
Pullover
Kavaj
Kappa
Kavaj
Byxor
Bag
T-shirt
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Jeans
Kavaj
Linne
Väska
Sneakers
Kappa
Väska
Linne
Knytblus
Klänning
Tröja
Kofta
Linne
Blus
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Klännning
Kofta
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kjol
Byxor
Kofta
T-shirt
Kofta
Slacks
Väska
Väska
Cape
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
12   70
42   224
40   383
64   366
68   451

Må bra med ny kvällsrutin

Jag har dragit på mig en förkylning. Har ont i halsen och huvudet och nyser om vartannat. Riktigt segt. Jag hade faktiskt en tanke om att gå på något träningspass den här veckan, men får nog vänta några dagar till i alla fall.

Jag och Carl har infört en ny kvällstradition, i hopp om att kunna varva ner i god tid innan vi ska sova. Halv tio varje kväll ska vi lägga oss och läsa böcker! Jag läser annars bara när jag har semester, på stranden och på resande fot. Jag vill läsa mer, så nu hoppas jag att vi lyckas hålla i vår nya tradition. Vi började igår kväll, och man inser hur mycket som händer och hur störd man blir av sin smartphone – hela tiden. Ett konstant plingande och vibrerande under vår lässtund. Ikväll får vi nog ha telefonerna i ett annat rum också om det här ska ha någon lugnande effekt. Just nu läser jag boken Ensam ung kvinna söker. Gillar deckare.

Ensam ung

 


Dagens look: knytblus från Monki, sweater ovanpå från Uniqlo, byxor från Zara.
Jag verkligen älskar knytblusar! 

Trevlig kväll!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?