Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Pullover
Jeans
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Cardigan
Väska
Linne
Linne
Klännning
Klänning
23   278
64   481
48   509
40   584
59   647

Stockholm dag 1

Klockan ringde tidigt imorse – 04.00! Min plan var att sova ett par timmar på tåget men såklart hamnade jag bredvid ett gäng amerikanska tonåringar som var överpepp på sin tågluff de just hade påbörjat…fick ändra mina sovplaner helt enkelt.

Väl framme i Stockholm tog jag mig till Östermalm där vårt Stockholmkontor / kontorsplats är beläget! Farligt nära Chanel 😉 Hade en intervju med en i byggbranschen så vid 13-tiden drog jag till byggarbetsplatsen. Där fick även jag ta på mig hjälm och väst!

Ska vara i Sthlm till lördag morgon och nu har jag precis mött upp Mina och vi ska ut och äta ❤️

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?