Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Kjol
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Kjol
Kappa
Gucciskärp
24   239
56   257
8   262
40   350
31   323

Stockholm dag 1

Klockan ringde tidigt imorse – 04.00! Min plan var att sova ett par timmar på tåget men såklart hamnade jag bredvid ett gäng amerikanska tonåringar som var överpepp på sin tågluff de just hade påbörjat…fick ändra mina sovplaner helt enkelt.

Väl framme i Stockholm tog jag mig till Östermalm där vårt Stockholmkontor / kontorsplats är beläget! Farligt nära Chanel 😉 Hade en intervju med en i byggbranschen så vid 13-tiden drog jag till byggarbetsplatsen. Där fick även jag ta på mig hjälm och väst!

Ska vara i Sthlm till lördag morgon och nu har jag precis mött upp Mina och vi ska ut och äta ❤️

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?