Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Klänning
9   85
31   238
45   242
39   267
41   325

Stranger Things på Netflix

Jag måste bara tipsa om en bra serie på Netflix som jag och Carl har börjat se – Stranger Things! Serien utspelar sig under 1980-talet i Indiana där en pojke försvinner spårlöst och en hel del andra mysterier står i vägen för mamman, vännerna och Polisen i sökandet efter honom. Med bland andra Winona Ryder. Den är riktigt spännande, men också läskig. Inatt drömde jag att jag blev kidnappad av aliens, och det lär ju vara den här serien som ligger bakom det…

Imorgon drar jag till Stockholm riktigt tidigt, och nu har jag precis packat klart allt. Jag hoppas i alla fall att jag kommit ihåg att viktigt. Ska bli spännande med första ”jobbresan”. Det är kul att åka ut och träffa profiler inom branschen och göra reportage om dem och olika projekt. Ett bra sätt att bekanta sig med, en för mig, ny bransch.

Önskar er alla en trevlig kväll!


Dagens svarta look! 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?